Pakize'nin bu kadar erken gitmesi beni üzdü. 10 yılın hesabı bu kadar kısa olmamalıydı. İskender'in aşık halleri çok güzel gidiyor. Oğluyla kapışır bu konuda.
Yavuz'un içinden Karabasan çıkacak diyordum ama onun yerine Karabasan aklını başına getirdi. Yavuz'un eski haline dönmesi harika oldu. Sayesinde sonunda Az Sakallı'yı da görmüş olduk. Onun orada ne işi var öğrenmemiz gerek.
Bir ara acaba İskender ve Erdal konuşacak mı diye umutlandım ama sonradan o umutlarım tamamen bitti. Ben artık bunların karşılıklı olacağı sahne umudumu yitirdim. Bundan sonrası gereksiz umuda girer. Bu yaptıklarını ben büyük bir ayıp olarak görüyorum.
Nadya ile Ivan üstünden yapılan göndermeler mükemmel gidiyor. O sahneleri daha ciddi izliyorum ve artık korkmaya başladım. Umarım Burak Aksak bir yerden sonra su koyvermez.
Mecnun Çınar bu bölüm isminin hakkını verdi. Sonda aşırı karizmatik bir bitiriş yaptı. Bu "vantilatör" esprisi hakkında bir tahmin var ama bence o değildir. Bu kadar önemli olduğuna göre altından daha değişik bir şey çıkmasını bekliyorum.