FX Legion - 2. Sezon Yorumları

Ayy bir dur durduğun yerde baska tuhaf dizi çıkarma başımıza bir de 2.sezona geçmiş

Sen 3 ü izle sonra 4 den devam ederiz kütük bey kaçamaz ona kendi silahıyla vuracaz tuhaf diziyle
@MasacRE-
atypcal ı çok seveceksin hogatha harika bir dizi hemde insanı yormuyor

Ayy bir dur durduğun yerde baska tuhaf dizi çıkarma başımıza bir de 2.sezona geçmiş

Sen 3 ü izle sonra 4 den devam ederiz kütük bey kaçamaz ona kendi silahıyla vuracaz tuhaf diziyle
@MasacRE-
Kaldığım yerden devam ederim, size eşlik ederim daha fazlası olmaz
2. sezonunu tamamlayayım bari 2-3 bölüm kalmıştı zaten, sonra bırakırım orada 3. sezonu izlemem artık

Kaldığım yerden devam ederim, size eşlik ederim daha fazlası olmaz
2. sezonunu tamamlayayım bari 2-3 bölüm kalmıştı zaten, sonra bırakırım orada 3. sezonu izlemem artık
izlediğin bölümlerin yorumunu yapta öyle kaldığın yere geç yorumsuz kabul etmiyoruz

ama şöyle bişey var birde ? izlemediğini nerden bileceğiz
çünkü nasıl olsa bizde izlediğimizden bişey anlamayacağız

Kütük sonucta bence bizi atlatıyor baksana hiç izlemeyelim demeye basladı neden bizi kandıramadı baktı
@MasacRE-
Sizin izlemediğiniz bölümlerin birinde rüyaların içinde geziniyorlardı, birinde de etrafta bir inek dolaşıp duruyordu
Tamam yeter bu kadar alın size kanıt

Sizin izlemediğiniz bölümlerin birinde rüyaların içinde geziniyorlardı, birinde de etrafta bir inek dolaşıp duruyordu
yoruma bak hogatha bile senden ayrıntılı yorum yapıyor tamamen kendini kurtarma çırpınışları bunlar

Aaa bölümler yorumu dediği bumuymuş
Tamam 4 den devam edeceği kanıtlandı
@destere
bende dedim toplu yorum yaptı ? ne toplu nede dağınık yorum yapmış dördüncü bölüm yorumunu ayrıntısıyla yapmak zorunda artık

@MasacRE- Hiç bir şey izlememiş tahmin ettiğimiz gibi

Millete tuhaf dizi izlettirmek nasıl oluyor görsün ona kendi silahıyla vuralım sen 3 ü izleyince 4 den devam

3.sezon başlamiş galiba
Ben daha 2.sezonu izlemedim. Genel olarak nasıldı. Bitirebildin mi? @Çiğdem

3.sezon başlamiş galiba
Bu diziyi destereyle bana bıraktırdı @MasacRE
devam etmemzi engelledi bıraktırdı yanı
dizi başlatamıyordum size diyordu ama dizi bitirtti yanı bunla bari teselli bulsun

3.sezon başlamiş galiba
Bu diziyi destereyle bana bıraktırdı @MasacRE
devam etmemzi engelledi bıraktırdı yanı
dizi başlatamıyordum size diyordu ama dizi bitirtti yanı bunla bari teselli bulsun
destere ile Çiğdem'e göre daha fazla izlemiştim ama sezonu tamamlayamamıştım ben de
Devam etme gibi bir niyetim de yok, Çiğdem'in pompy dizisi sözü en çok buna uyuyor bence. Diziyi yazanların çekenlerin bile bir şey anladığını zannetmiyorum

pompy yazıyor bu diziyi diyordum
@Forumdash

Ama kütük bizi ikna etti devam etmeyelim diye

izlediğin bölümlerin yorumunu yapta öyle kaldığın yere geç yorumsuz kabul etmiyoruz
İzlediğini nerden bilecez bu kütüğe ben güvenmiyorum
ama şöyle bişey var birde ? izlemediğini nerden bileceğiz
çünkü nasıl olsa bizde izlediğimizden bişey anlamayacağız
Aaa bölümler yorumu dediği bumuymuş
Tamam 4 den devam edeceği kanıtlandı
@destere
@MasacRE- Hiç bir şey izlememiş tahmin ettiğimiz gibi

Millete tuhaf dizi izlettirmek nasıl oluyor görsün ona kendi silahıyla vuralım sen 3 ü izleyince 4 den devam
bugün uğramamış baksana @MasacRE- kaçtı sanırım
Duygulandım
@MasacRE @Forumdash

Reactions: Forumdash