FX Legion - 2. Sezon Yorumları

her zaman kore dizilerini öncelikli izleyelim sonra abd dizilerine geçiş yaparız
benim daha yetişeceğim en az 10 dizi var

izlemedim ama korkmadan spoilere açtım hayret

neden dersen izlerken bile anlamıyorum konuyu spoilerdanmı korkacağız? dimi @Çiğdem- @Forumdash

Bütün sırrı bozdunuz ama olur mu öyle izlemeden spoilerlı kısmı açmak
Her şey açık açık yazıyordu orada

her zaman kore dizilerini öncelikli izleyelim sonra abd dizilerine geçiş yaparız
benim daha yetişeceğim en az 10 dizi var

Aaa bir de haftalık diziler ne ki çerezlik olarak götürürüm diyordun
@Forumdash
Benim bahanem dizi birikintisi değil. Dizinin zor oluşundan
@MasacRE-

izlemedim ama korkmadan spoilere açtım hayret

neden dersen izlerken bile anlamıyorum konuyu spoilerdanmı korkacağız? dimi @Çiğdem- @Forumdash
Ben biriktirip izlicem. Bi haftada olup bitenleri unuturum filan
beyin yakan bi dizi sonuçta
Aaa yine pek bir şey anlamadım ama 1.sezona oranla daha anlaşılır olmuş en azından izleniyor sahneler ,1.sezon izlenmiyordu bile

Aaa yalnız 40 dakıka değilmiydi süresi 1 saat vermişler inş 1.bölüme özeldir
Bence iyi bir sezon açılışı yapmışlar daha anlaşılır gibi
@xemrexxx

2.Sezon 1.Bölüm
Aaa Başrol adam Küreden kurtulmuş şekilde karşımıza çıktı ona kedi gibi kendini yalayan bir sarısın ecünnü yanaşmaya çalıstı
Bir de koca kafalı bıyıklı kadınlar vardı orasını anlamadım tövbe tövbe

Son sahnede başka bir sarısın ecünnü daha çıktı ortaya dilsiz sanırım şekiller çizerek başrol oğlana bir adamın bedenini bul dedi ilginç olabilir bakalım

Bak ne güzel anlamışsın işte
Yalnız o kadar sarışın ecünnüyü nereden çıkardın, onların hepsi aynı kişi zaten Legion'un manitası Syd o yeni biri değil

Bak ne güzel anlamışsın işte
Yalnız o kadar sarışın ecünnüyü nereden çıkardın, onların hepsi aynı kişi zaten Legion'un manitası Syd o yeni biri değil

Aaa işte
1 tane elini kedi gibi yalayan var 1 tanede son sahnede dilsiz bir tane göründü

Yok yok ancak final günü yetişirim size
Kaç bölüm acaba?

ahada 2x1. Bölüm
@Çiğdem- @MasacRE-

yorumu spoiler içine almayayım bizi yarı yolda bırakan @Forumdash çarpılsın böyle izleyesi gelmesin diziyi

yorumu şapalım ...

kutuda bir yıl beklemiş bizim toraman, döndü mal bir dans sahnesi haricinde bir fok hatırlamıyor sonra suya soktular beygiri bişey hatırlasın diye yine nanay tabi

3. bölgenin bıyıklı kızları ve kutu kafalı hergelesi toramanın hafızasını canlandırmak için epey uğraştılarda bizim toramandan bir cacık olmaz

en son karanlık dünyasını syd aydınlattı el yordamıyla ''faruka bir vücut bul bende kurtulayım sende dedi ''
arada bir lenny i dans sahnesinde gördük başkada bir fok yoktu

bu dizideki amacı hala çözemedim nereye varmaya çalışıyor belli değil

şu çinli zantu mantu denen bilge iyiki kelebek rüyasını görmüş ''kelebeğe giren benmiyim yoksa kelebekmi bana girdi'' diyerekten büyük bir felsefe patlatmış o gün bugündür millet zihninin bir taraflarında kelebek kovalıyor

anlayışı kıt hogatha herşeyi karıştıraydında syd i karıştırmayaydın bari
bende bir syd li kısmı anladım diğer yerler beni aşıyor