1x3. Bölüm
muhteşem bir bölüm daha izledim @Çiğdem- @MasacRE- @Harunnn60 unutmayın izlemeyi zaten unutmanız imkansız arada bir dürtüklerim böyle @xemrexxx topacı sende izle
david i uyuşturduklarında çocuk şekliyle geçmişe dönüş yaptı portakal kafalı birinden kaçıyormuş oğlan ama o neyin nesidir çözemedik sydney in dokunmama sebebi karşıdakine zarar vermekten kaçınmasıymış kız dokununca artık ne oluyorsa millete ben tüm riski göze alıp sydneyin her tarafıma dokunmasını tercih ederdim
david bir an önce güçlerini kontrol etmeyi öğrensede icraata geçse artık geçmişe dönüş sahneleri sıkmaya başladı
Ben izledim de kimse yazmayınca benim de yazasım gelmiyor Neyse yarın yeni bölüm var zaten ikisine birden yazarım bir şeyler artık
Bu arada Twd'de birkaç bölümdür kimsenin sesi soluğu çıkmıyor oraya da bir el at sen etiketle milleti
Hhahah aa senin anladığın aksiyondan değil benim anladığım aksiyondan vardır inş
benim anladığım türden aksiyonu pek koymuyorlar sydney orda öylesine bekliyor oysa o kızı bulmuşsun insan değerlendirmezmi ? lanet olsun yönetmene
desterenin aksiyonu da vardı bu bölüm Syd duş alıyordu bölümün en güzel sahnesiydi o bence