Yeme-İçme Lahmacun

Lahmacun nerede ben orada!

lahmacun ŞANLIURFANIN bi kere. ne malatyasından bahsediyorsunuz. forumdan çıkıp nette biraz araştırma yapsaydınız bu hatalı komik duruma düşmezdiniz beyler. ÇİĞKÖFTE VE LAHMACUN, URFANIN vazgeçilmez geleneksel lezzetleridir. malatya ve antep gibi uyanık kopyacı şehirler lahmacunun içine soğan yerine sarımsak koyup lahmacunu yeni bir iğrenç versiyonla kendilerinin icat ettiklerini söyleyerek urfanın bu eşsiz lezzetini resmen çalmış oluyorlar.
bu urfaya bir hakaret değil de nedir?

(örneğin antepliler %80-90 ı urfada yetişen fıstığı kendi fabrikalarında işleyerek antep fıstığı ünvanı ile meşhur oldular. buna istemeye istemeye izin verdik ama lahamcunu da asla kaptırmayız kimseye.)

ayıptır ya. biraz saygı.

lahmacun ŞANLIURFANIN bi kere. ne malatyasından bahsediyorsunuz. forumdan çıkıp nette biraz araştırma yapsaydınız bu hatalı komik duruma düşmezdiniz beyler. ÇİĞKÖFTE VE LAHMACUN, URFANIN vazgeçilmez geleneksel lezzetleridir. malatya ve antep gibi uyanık kopyacı şehirler lahmacunun içine soğan yerine sarımsak koyup lahmacunu yeni bir iğrenç versiyonla kendilerinin icat ettiklerini söyleyerek urfanın bu eşsiz lezzetini resmen çalmış oluyorlar.

(örneğin antepliler %80-90 ı urfada yetişen fıstığı kendi fabrikalarında işleyerek antep fıstığı ünvanı ile meşhur oldular. buna istemeye istemeye izin verdik ama lahamcunu da asla kaptırmayız kimseye.)

ayıptır ya. biraz saygı
anlayın lütfen...

duygusal aynı mesajı niye 2 kere yazıyorsun.Ben Malatya'nın da yedim Antebin de yedim Urfa'nın da yedim en güzeli Malatya:) Bu benim kişisel görüşüm.

muhteşem süper harika bi tad hele malatya lahmacunu eşsiz bi güzellik :D

ya takas ayıptır hacı. ne malatyası. bana kasten mi yapıyon. daha malatya lahmacun nedir bilmezken fırıncılık sektörünün en işlek olduğu URFA ve URFA halkı lahmacunla yatıp lahmacunla kalkıyordu.
tek sahibi URFAdır lahmacunun.
işte o kadar...

bir önceki yazım belki görmemişsinizdir diye tekrar sunuyorum. lütfen dikkat ve saygı..

ayıptır ya. biraz saygı.

aga ben urfa ya bişey demedim ki urfa bu işte 1 numara zaten ama malatya lahmacunu diye bişey var bilmiyosun heralde :D

kardeşimizi sinirlendirme urfa çiğ köfte lahmacun falan filanda 1 numara ama malatya lahmacununun tadı bi başkadır bilen bilir koskocadır süperdir :D

evet aynı şeyi söylüyorum yani 20 urfa lahmacununun değeri bir malatya lahmacunu etmez..:))

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961