bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,405
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
şimdi sen onun da ucuzuna kaçarsın sonunda cırcır olmak varSabah sabah ne canım çekti şimdi mükemmel bir yiyecek![]()
Burda lahmacun 2.5 tl abişimdi sen onun da ucuzuna kaçarsın sonunda cırcır olmak var![]()
iyi yine de dönere göre seviye yüksekmişBurda lahmacun 2.5 tl abi![]()
burda 1tl olan yerler var 🙂🙂Burda lahmacun 2.5 tl abi![]()
Ya ben senin o Türkçe'ni yerim. O ciddi ciddi mesaj yazmaya çalışan emojilerin hele.burda 1tl olan yerler var 🙂🙂
çiğ köfte sevmiyorum nedense ama lahmacuna bayılıyorum 2 tane yetiyor gerçi bana ama soğan olmucak bollcaaa marolll olucak 🙂🙂🙂
Hani gelecektiYa ben senin Türkçe'ni yerim. O ciddi ciddi mesaj yazmaya çalışan emojilerin hele.
Çok özledik, bekliyoruz.@Afet Güçverir @Yiğitt
Marol mu?Ya ben senin o Türkçe'ni yerim. O ciddi ciddi mesaj yazmaya çalışan emojilerin hele.
Çok özledik, bekliyoruz.@Afet Güçverir @Yiğitt
Eski güzel günler...Burda lahmacun 2.5 tl abi![]()
Yaktık yine Ersin beyciğim..Eski güzel günler...
Yemek Sepeti sizin oraya gelmiyor mu 🥺🥺Gece gece konusunu uplatmanın çok ayıp olduğu yiyecek.![]()
Gelse ne olur bu saatte lahmacun mu yenir?Yemek Sepeti sizin oraya gelmiyor mu 🥺🥺
Gelse ne olur bu saatte lahmacun mu yenir?![]()
Yenir bence lütfen şu prangaları atalımGelse ne olur bu saatte lahmacun mu yenir?![]()
burda 1tl olan yerler var 🙂🙂
çiğ köfte sevmiyorum nedense ama lahmacuna bayılıyorum 2 tane yetiyor gerçi bana ama soğan olmucak bollcaaa marolll olucak 🙂🙂🙂
HayallerBurda lahmacun 2.5 tl abi![]()