bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
şimdi sen onun da ucuzuna kaçarsın sonunda cırcır olmak varSabah sabah ne canım çekti şimdi mükemmel bir yiyecek
Burda lahmacun 2.5 tl abişimdi sen onun da ucuzuna kaçarsın sonunda cırcır olmak var
iyi yine de dönere göre seviye yüksekmiş))))Burda lahmacun 2.5 tl abi
burda 1tl olan yerler var 🙂🙂Burda lahmacun 2.5 tl abi
Ya ben senin o Türkçe'ni yerim. O ciddi ciddi mesaj yazmaya çalışan emojilerin hele.burda 1tl olan yerler var 🙂🙂
çiğ köfte sevmiyorum nedense ama lahmacuna bayılıyorum 2 tane yetiyor gerçi bana ama soğan olmucak bollcaaa marolll olucak 🙂🙂🙂
Hani gelecekti Kraliçemiz bekleniyor bir umut.. @ÇiğdemYa ben senin Türkçe'ni yerim. O ciddi ciddi mesaj yazmaya çalışan emojilerin hele.
Çok özledik, bekliyoruz. @Afet Güçverir @Yiğitt
Marol mu? @Çiğdem e Türkçe öğretemedim, büyük eksikliğim...Ya ben senin o Türkçe'ni yerim. O ciddi ciddi mesaj yazmaya çalışan emojilerin hele.
Çok özledik, bekliyoruz. @Afet Güçverir @Yiğitt
Eski güzel günler...Burda lahmacun 2.5 tl abi
Yaktık yine Ersin beyciğim..Eski güzel günler...
Yemek Sepeti sizin oraya gelmiyor mu 🥺🥺Gece gece konusunu uplatmanın çok ayıp olduğu yiyecek.
Gelse ne olur bu saatte lahmacun mu yenir?Yemek Sepeti sizin oraya gelmiyor mu 🥺🥺
Gelse ne olur bu saatte lahmacun mu yenir?
Yenir bence lütfen şu prangaları atalımGelse ne olur bu saatte lahmacun mu yenir?
burda 1tl olan yerler var 🙂🙂
çiğ köfte sevmiyorum nedense ama lahmacuna bayılıyorum 2 tane yetiyor gerçi bana ama soğan olmucak bollcaaa marolll olucak 🙂🙂🙂
HayallerBurda lahmacun 2.5 tl abi