Bir şeyin izi kalacak üzerindeYandik desene o zaman
Sezon finaline gidiyoruz tabiki öldüreceğiz
Bir şeyin izi kalacak üzerindeYandik desene o zaman
Camur muBir şeyin izi kalacak üzerinde
Ah bir de etiket yapabilsen
Öleceksin
Çok da umrumda
Camur at izi kalsin derler ya o yüzden dedimHee kosla oxy action ile çıkartacağız
Çok da umrumda
Bir şeyin izi kalacak üzerinde
Komada mı kalacaksın yoksaÇok da umrumda
Biliyoruz anladık o kadarını oradan bakınca saf mı görünüyorumCamur at izi kalsin derler ya o yüzden dedim
Seni sevmediğini anladık böyleceaa şuna bak aşık olduğumj kızı bırakmam demiyorda
İlla kaan olmak zorundamı be aaa
Hee kosla oxy action ile çıkartacağız
Komada mı kalacaksın yoksa
Biliyoruz anladık o kadarını oradan bakınca saf mı görünüyorum
Seni sevmediğini anladık böylece
Kıyılmaz tabii aşk diye bir şeyin varlığına inanmıyorum ben ama senaryo işte naparsın
Ayy bunu senin gibi sürekli aşık olan biri mi söylüyorKıyılmaz tabii aşk diye bir şeyin varlığına inanmıyorum ben ama senaryo işte naparsınBiraz şizofrenlik olabilir bu Kaan'da.
Kıyılmaz tabii aşk diye bir şeyin varlığına inanmıyorum ben ama senaryo işte naparsınBiraz şizofrenlik olabilir bu Kaan'da.
Kaan aşka inanan bir tip ama kendine de kıyabilecek kadar şizofrenDemekki aşk böyle yaptırmış ona
İnanıyor yalan söylüyoraaa neden inanmıyorsun aşka
Biraz öyle sankiKomada mı kalacaksın yoksa
Biliyoruz anladık o kadarını oradan bakınca saf mı görünüyorum
Seni sevmediğini anladık böylece
Eskiciler mahallesindeyim su anda kimse giremiyor orayaYanına gelirim döverim seni he
Ben de Kasımpaşa çingenesiyim siz eskicilerle aramız iyi değildir pekEskiciler mahallesindeyim su anda kimse giremiyor oraya
Benim aşka inancım kalmadı hiç.Ayy bunu senin gibi sürekli aşık olan biri mi söylüyor
En çok hangisinde acı çektin KaanBenim aşka inancım kalmadı hiç.Kendimi fazla kaptırdığım zamanlar oldu evet ama sonunda noldu acı çektiğimle kaldım, bundan sonra her şey çok farklı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?