Kaan'ı ölmüş gibi gösterip sonraki bölümde ölmeyecek olması.Yoo özel anlamı yok öylesine hadi yorumlaşalım
Neymiş o gafil avlandığım nokta
Bu bölüm şu aşk üçgenini bi çözelim dedik sana da sıra gelecek
Öff ne safsın yahu
İyi yap bakalım yılanların düellosu başlasınBirkaç defa daha yapacağım bu göndermemi doyamadım çünkü.
Nereden biliyordun ki ölmeyeceğiniKaan'ı ölmüş gibi gösterip sonraki bölümde ölmeyecek olması.
Tabii Kırgınlar'ın etkisinde kaldığını düşünürsek Meral gibi ölmüş gösterip sonradan diriltmen de mümkün.İyi yap bakalım yılanların düellosu başlasın
Nereden biliyordun ki ölmeyeceğini
Bakalım neler olacak heyecanla bekliyor olacaksınTabii Kırgınlar'ın etkisinde kaldığını düşünürsek Meral gibi ölmüş gösterip sonradan diriltmen de mümkün.
Bu arada AP'ye oku yoksa reytingleri bu akşam açıklarım.
Beklediğim tek şey senin AP'ye yorum yapman. Hem şaka yaptığıma bakma gerçekten ciddiyim.Bakalım neler olacak heyecanla bekliyor olacaksın
Akşama doğru okuyup yorumumu da atmış olacağım.Beklediğim tek şey senin AP'ye yorum yapman. Hem şaka yaptığıma bakma gerçekten ciddiyim.
Tamam yoksa benden kurtuluşun olmaz.Akşama doğru okuyup yorumumu da atmış olacağım.
@Arslan Bey için söylediğim senin için de geçerli ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınızTamam yoksa benden kurtuluşun olmaz.
O kadar oku oku diyorsun bölüm kötü çıkarsa çok pis eleştiririmBen de hayırlısıyla seninkisini.
Daimi izleyicisi olarak seninle anlaşma yaptık. Hem bu bölüm de müthiş sayılmaz.O kadar oku oku diyorsun bölüm kötü çıkarsa çok pis eleştiririm
Okudum zatenDaimi izleyicisi olarak seninle anlaşma yaptık. Hem bu bölüm de müthiş sayılmaz.
Saf yorumladımYorumla o zaman.
Fena değil de ne demek tabi sen sevişseydin hoşuna giderdi dimiFena degil
Kendimden sogudum bu bölüm iyice psikomanyaga baglamissin beniSaf yorumladım
Fena değil de ne demek tabi sen sevişseydin hoşuna giderdi dimi