Kaan'ı ölmüş gibi gösterip sonraki bölümde ölmeyecek olması.Yoo özel anlamı yok öylesine hadi yorumlaşalım
Neymiş o gafil avlandığım nokta
Bu bölüm şu aşk üçgenini bi çözelim dedik sana da sıra gelecek
Öff ne safsın yahu![]()
İyi yap bakalım yılanların düellosu başlasınBirkaç defa daha yapacağım bu göndermemi doyamadım çünkü.![]()
Nereden biliyordun ki ölmeyeceğiniKaan'ı ölmüş gibi gösterip sonraki bölümde ölmeyecek olması.![]()
Tabii Kırgınlar'ın etkisinde kaldığını düşünürsek Meral gibi ölmüş gösterip sonradan diriltmen de mümkün.İyi yap bakalım yılanların düellosu başlasın
Nereden biliyordun ki ölmeyeceğini![]()
Bakalım neler olacak heyecanla bekliyor olacaksınTabii Kırgınlar'ın etkisinde kaldığını düşünürsek Meral gibi ölmüş gösterip sonradan diriltmen de mümkün.
Bu arada AP'ye oku yoksa reytingleri bu akşam açıklarım.![]()
Beklediğim tek şey senin AP'ye yorum yapman. Hem şaka yaptığıma bakma gerçekten ciddiyim.Bakalım neler olacak heyecanla bekliyor olacaksın![]()
Akşama doğru okuyup yorumumu da atmış olacağım.Beklediğim tek şey senin AP'ye yorum yapman. Hem şaka yaptığıma bakma gerçekten ciddiyim.![]()
Tamam yoksa benden kurtuluşun olmaz.Akşama doğru okuyup yorumumu da atmış olacağım.![]()
@Arslan Bey için söylediğim senin için de geçerli ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınızTamam yoksa benden kurtuluşun olmaz.![]()
O kadar oku oku diyorsun bölüm kötü çıkarsa çok pis eleştiririmBen de hayırlısıyla seninkisini.![]()
Daimi izleyicisi olarak seninle anlaşma yaptık. Hem bu bölüm de müthiş sayılmaz.O kadar oku oku diyorsun bölüm kötü çıkarsa çok pis eleştiririm![]()
Okudum zatenDaimi izleyicisi olarak seninle anlaşma yaptık. Hem bu bölüm de müthiş sayılmaz.![]()
Saf yorumladımYorumla o zaman.![]()
Fena değil de ne demek tabi sen sevişseydin hoşuna giderdi dimiFena degil![]()
Kendimden sogudum bu bölüm iyice psikomanyaga baglamissin beniSaf yorumladım
Fena değil de ne demek tabi sen sevişseydin hoşuna giderdi dimi![]()