Bir şeyin izi kalacak üzerindeYandik desene o zaman![]()
Sezon finaline gidiyoruz tabiki öldüreceğiz
Bir şeyin izi kalacak üzerindeYandik desene o zaman![]()
Sezon finaline gidiyoruz tabiki öldüreceğiz
Camur muBir şeyin izi kalacak üzerinde
Sezon finaline gidiyoruz tabiki öldüreceğiz![]()
Ah bir de etiket yapabilsen
Öleceksin![]()
Çok da umrumda
Camur at izi kalsin derler ya o yüzden dedimHee kosla oxy action ile çıkartacağız![]()
Çok da umrumda![]()
Bir şeyin izi kalacak üzerinde
Sezon finaline gidiyoruz tabiki öldüreceğiz![]()
Komada mı kalacaksın yoksaÇok da umrumda![]()
Biliyoruz anladık o kadarını oradan bakınca saf mı görünüyorumCamur at izi kalsin derler ya o yüzden dedim![]()
Seni sevmediğini anladık böyleceaa şuna bak aşık olduğumj kızı bırakmam demiyorda
İlla kaan olmak zorundamı be aaa![]()
Hee kosla oxy action ile çıkartacağız![]()
Komada mı kalacaksın yoksa
Biliyoruz anladık o kadarını oradan bakınca saf mı görünüyorum
Seni sevmediğini anladık böylece![]()
Kıyılmaz tabii aşk diye bir şeyin varlığına inanmıyorum ben ama senaryo işte naparsın
Ayy bunu senin gibi sürekli aşık olan biri mi söylüyorKıyılmaz tabii aşk diye bir şeyin varlığına inanmıyorum ben ama senaryo işte naparsınBiraz şizofrenlik olabilir bu Kaan'da.
![]()
Kıyılmaz tabii aşk diye bir şeyin varlığına inanmıyorum ben ama senaryo işte naparsınBiraz şizofrenlik olabilir bu Kaan'da.
![]()
Kaan aşka inanan bir tip ama kendine de kıyabilecek kadar şizofrenDemekki aşk böyle yaptırmış ona![]()
İnanıyor yalan söylüyoraaa neden inanmıyorsun aşka
Biraz öyle sankiKomada mı kalacaksın yoksa
Biliyoruz anladık o kadarını oradan bakınca saf mı görünüyorum
Seni sevmediğini anladık böylece![]()
Eskiciler mahallesindeyim su anda kimse giremiyor orayaYanına gelirim döverim seni he![]()
Ben de Kasımpaşa çingenesiyim siz eskicilerle aramız iyi değildir pekEskiciler mahallesindeyim su anda kimse giremiyor oraya![]()
Benim aşka inancım kalmadı hiç.Ayy bunu senin gibi sürekli aşık olan biri mi söylüyor![]()
En çok hangisinde acı çektin KaanBenim aşka inancım kalmadı hiç.Kendimi fazla kaptırdığım zamanlar oldu evet ama sonunda noldu acı çektiğimle kaldım, bundan sonra her şey çok farklı olacak.
![]()