Bu haftaki sahnem güzel tam ver bende Tolga'ya tam veririmNeyse biz önümüze bakalım artık bundan sonra sen Tolga'ya tam ver ben de Uçurum'a tam vereyim
Bu haftaki sahnem güzel tam ver bende Tolga'ya tam veririmNeyse biz önümüze bakalım artık bundan sonra sen Tolga'ya tam ver ben de Uçurum'a tam vereyim
Ay Çiğdem'in tutsak aldığı kişi Melek'in babasıymış@ozgur2113 hoşgeldin bu arada diziye@eskici'ye ağzının payını vermişsin bir güzelBölümü okumadan etiketime bakmayın ha sakın
@denizz19 inşallah bu tesadüfi olaylar kontrolün altında gidiyordur yoksa bu işin sonu kötü Melek'le kardeş falan çıkacaz diye korkuyorum
Dizinin ab reytingleri düşmesin diye de Kaan'ı Jülide'yle seviştirmişsin akıllıca.O değil de ben ne ara aşık oldum ki bu kızaGerçi reelde de şıp sevdiyimdir biraz.@Çiğdem @Yiğitt
@eskici yokluğumu fark ettin demek yine aga teşekkür ederim hoşbulduk
Geçti artık en başta yapacaktınÖnceki dizilerimde de yoktun ama takip ediyordun. Hem ilerleyen bölümlerde dahil olabilirsin hiç belli olmaz. Üçüne de sindire sindire okuyup yorum yapmanı bekliyorum.
Niye oyunbozanlık yapıyorsun sonuçta biz de emek harcıyoruz ve ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi.Geçti artık en başta yapacaktınO zamanlar vaktim vardı şu sıralar pek yokYine de vakit bulursam okuyup yorum yapacağım diyip kapıyı tamamen kapatmayayım bari
İsmin kullanılmasına yönelik bir itirazım yok sadece orta yaşlı adamla bağdaştıramadım. Hani bir Mehmet, Mustafa, Ahmet değil.
Kaan Melek'e mi aşık Jülide'ye mi çözemedimBölümü okudum gayet güzel olmus bodrumda ki kisinin yani Özgür'ün Melek'in babasi olmasina baya sasirdim Cigdem'in onla derdi neymis onu daha da merak ettim ama bence onlar ilerde sevgili olacaklar hatta evlenirler bile
Bu arada Kaan ice ice kafayi bulmus bir cikti meydana neler yapti Melek'i kapti hemen birde Yusuf'a capkin der meger asil capkin kendisiymis@Bully
Bölüm sonuda degisik bitti bakalim sonrasinda neler olacak ve son olarak gerilimi arttirdim dedin ama ben pek gerilim göremedim@denizz19
Bölümü okudum gayet güzel olmus bodrumda ki kisinin yani Özgür'ün Melek'in babasi olmasina baya sasirdim Cigdem'in onla derdi neymis onu daha da merak ettim ama bence onlar ilerde sevgili olacaklar hatta evlenirler bile
Bu arada Kaan ice ice kafayi bulmus bir cikti meydana neler yapti Melek'i kapti hemen birde Yusuf'a capkin der meger asil capkin kendisiymis@Bully
Bölüm sonuda degisik bitti bakalim sonrasinda neler olacak ve son olarak gerilimi arttirdim dedin ama ben pek gerilim göremedim@denizz19
Bunlar zamanın sosyetik yaşlılarıİsmin kullanılmasına yönelik bir itirazım yok sadece orta yaşlı adamla bağdaştıramadım. Hani bir Mehmet, Mustafa, Ahmet değil.
Kandırma değil ama erotik sahneleri gerilim olarak görebiliriz benceDemek kandirdin beni vay bee
Kaan, Jülide'ye aşık ve doğal olarak Melek'e de aşık oluyor. Aslında Melek Jülide olmadan önce de Kaan'ı etkilemeyi başarmıştı ama hatırlarsan mektup bırakıp gitmesi sonucu üzülmüştü. Şimdi Jülide olarak karşısına çıksa da aynı hissi duyguları bunda da görüyor.Kaan Melek'e mi aşık Jülide'ye mi çözemedim@denizz19 çok hızlı işledi bu aşk olayını neye uğradığımızı şaşırdık
Bakalım Jülide'nin Melek olduğunu öğrendikten ve Melek'in Yusuf'la yattığını öğrendikten sonra neler olacak
Melek'ten etkilenmisti Jülide'yi de Melek'e benzetti ve asik oldu bence böyle olabilirKaan Melek'e mi aşık Jülide'ye mi çözemedim@denizz19 çok hızlı işledi bu aşk olayını neye uğradığımızı şaşırdık
Bakalım Jülide'nin Melek olduğunu öğrendikten ve Melek'in Yusuf'la yattığını öğrendikten sonra neler olacak
Öyle gerilim mi olurmus yaBunlar zamanın sosyetik yaşlılarıHem elimizde böyle kadro var beğenmen lazım. İsimlere takılırsak senin Özgür'ün Özgeye dönüşümüyle başlayabiliriz.
Kandırma değil ama erotik sahneleri gerilim olarak görebiliriz bence
Kaan, Jülide'ye aşık ve doğal olarak Melek'e de aşık oluyor. Aslında Melek Jülide olmadan önce de Kaan'ı etkilemeyi başarmıştı ama hatırlarsan mektup bırakıp gitmesi sonucu üzülmüştü. Şimdi Jülide olarak karşısına çıksa da aynı hissi duyguları bunda da görüyor.Evet Melek karakteri bir süre sonra ortaya çıkacak Nasıl şekilde kendini gösterecek bilemiyorsunuz tabi. Yusuf ile yattığını da öğrenince kızılca kıyamet kopacak
Bunlar zamanın sosyetik yaşlılarıHem elimizde böyle kadro var beğenmen lazım. İsimlere takılırsak senin Özgür'ün Özgeye dönüşümüyle başlayabiliriz.
Kandırma değil ama erotik sahneleri gerilim olarak görebiliriz bence
Kaan, Jülide'ye aşık ve doğal olarak Melek'e de aşık oluyor. Aslında Melek Jülide olmadan önce de Kaan'ı etkilemeyi başarmıştı ama hatırlarsan mektup bırakıp gitmesi sonucu üzülmüştü. Şimdi Jülide olarak karşısına çıksa da aynı hissi duyguları bunda da görüyor.Evet Melek karakteri bir süre sonra ortaya çıkacak Nasıl şekilde kendini gösterecek bilemiyorsunuz tabi. Yusuf ile yattığını da öğrenince kızılca kıyamet kopacak
Valla bana göre gerilim şöyle düşün ailenle film izliyorsun erotik sahne çıkıyor ve geriliyorsun hadi geçsin bu sahne diyeMelek'ten etkilenmisti Jülide'yi de Melek'e benzetti ve asik oldu bence böyle olabilirMelek oldugunu ögrenince cok bir sey degismezde Yusuf'la yattigini ögrenince ne olur bilemiyorum ama onuda fazla takmaz herhalde rahat adam
Öyle gerilim mi olurmus ya
Merak etmeye devam et çünkü fırtınalar kopacak bu evdeDenizim yaa merak ediyorum kaan @Bully jülidenin melek olduğunu öğrenince
ne olacak aman sakın düşman olmasın kaan meleğe
Onla bunun ne alakasi var burda okudugumuz sahnenin bizi germesi lazim acaba ne olacak ne cikacak diye ama erotik sahne bizi nasil gerecek acaba nasil sevisecekler mi diyecezValla bana göre gerilim şöyle düşün ailenle film izliyorsun erotik sahne çıkıyor ve geriliyorsun hadi geçsin bu sahne diye
Merak etmeye devam et çünkü fırtınalar kopacak bu evdeSen de az fena çıkmadın he bi Yusuf'la bi Kaan'la
Eskici yakışıklı çocuktur
Bende tatliyim ya kizlar gözlerime hasta
Nefsi müdafaa savunuyorum kendimi işteOnla bunun ne alakasi var burda okudugumuz sahnenin bizi germesi lazim acaba ne olacak ne cikacak diye ama erotik sahne bizi nasil gerecek acaba nasil sevisecekler mi diyecez
Beğenmene sevindim.Bu bölüm baya bir hareketli olmuş..bodrumdaki kişi melekin babası çıktı işler daha bir karıştı.bunu melek ile Yusuf öğrenince baya bir şaşırdı..ama Çiğdem özgürü niçin orda tutuyor Buda büyük bir muamma..aralarında acaba nasıl bir durum bulunuyorda böyle birşey oluyor..öbür yandan Kaan julide Yusuf arasındaki aşk üçgeni işleri biraz daha karıştırdı..Kaan ile julide aşkımı başlıyacak yada başlamadan birecekmi bilinmez..Kaan ile Julidenin yakınlaşmasını gözleriyle gören Yusuf'un buna tepkisi acaba nasıl olacak Buda muamma..
Oldukça iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @denizz19 çok iyi bir bölüm olmuş
Bende tatliyim ya kizlar gözlerime hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?