Lacivert - 6.Bölüm | Yeni Bölüm

Az önce baktim biraz sari cocuga sinir oldum kapattim
Sarı çocuk aynen biraz sapık gibi geldi hareketleri bana. Zaten sarışın ve renkli gözlü erkeklere irrite olurum

Kontrolüm altında gidiyor evet kafamda var bi hikaye
Beğenmene sevindim

Farkedecez tabi aga
bölümü okumamistim büyük spoiler verdin bana

Sarı çocuk aynen biraz sapık gibi geldi hareketleri bana. Zaten sarışın ve renkli gözlü erkeklere irrite olurum

Beğenmene sevindim
Beğendim diye bir şey yazmamışım ki
Ama eline sağlık demeyi unutmuşum bak eline sağlık

Farkedecez tabi aga
bölümü okumamistim büyük spoiler verdin bana
Eyvallah aga

Oh olsun sana bir daha geceye bırakmazsın artık okumayı
Bu arada senin Ulvi elenmiş çok üzüldüm

Beğenmene sevindim
Tipsizde bir sey zaten artist artist geziyor ortaliklarda

Beğenmişsindir sen
Spoiler vermeden açıklama yap ya da etiketleme kimseyi La

Tipsizde bir sey zaten artist artist geziyor ortaliklarda
Tecavüzcü tacizcilere benziyor

Sonunda ben de diziye katılmışım

Pis @Çiğdem- ne tutuyorsun beni orada

Bölüm resmen @destere'ye göre

@Bully sen de ne rahat çıktın arkadaş

@denizz19 ellerine sağlık, güzel bir bölüm olmuş

Gece okumak daha güzel oluyor
hem 1 ver hemde üzüldüm de

Beğenmişsindir sen

Basrol mü simdi o cocuk

Aynen bölüm benim de çok içine sindi her anlamda. Diyaloglar falan bu bölüm en iyi kurguyu yakalamaya çalıştım.
Kaan geçen haftanın acısını çıkardı

Aynen bölüm benim de çok içine sindi her anlamda. Diyaloglar falan bu bölüm en iyi kurguyu yakalamaya çalıştım.
Kaan geçen haftanın acısını çıkardı
Ay abartma hemen bölümün güzelliği benim gelişimle oldu

Yorum yaparım dersen tabiki olur. Şuan 6.bölüm ve yakın zaman sonra seninle ilgili gelişmeler yaşanacak elbette
Valla heyecanlandım şimdi
Hikayende sürekli bir gizem var aman benimle Çiğdem arasında geçen meseleyi sakın hemen ortaya çıkarma

Valla heyecanlandım şimdi
Hikayende sürekli bir gizem var aman benimle Çiğdem arasında geçen meseleyi sakın hemen ortaya çıkarma
Yok o mesele biraz bekleyecek böylesine bir hikayeyi direk harcamam. Oraya gelene kadar farklı işler dönecek.
Yakında Mehmet diye bir karakter dahil olacak yani turkuaz o da kilit isimlerden biri olacak

Beğenmişsindir sen

Çok da umrumda
Bana baya laf soktun bugün onun acısını üyelerin heyecanını kaçırarak çıkarırım ben de reytinglerin düşsün

Gece okumak daha güzel oluyor
hem 1 ver hemde üzüldüm de

Basrol mü simdi o cocuk
Üzülmedim zaten iyi ki elendin sen de Tolga'ya 1 vermişsin zaten

Kac vermemi isterdin

İlk bölümlere daha güzel olmuş ama senin de içine sinen bölümün bu olduğunu söylemen dizilerin zamanla oturduğunu tekrar hatırlattı. Yani neymiş, 2-3 bölümden kesin yargı yapmak yanlışmış. Bu arada Özgür'ün bulunması ve Kaan-Jülide dışında pek olay olduğu da söylenemez.
@denizz19

Melek'in babasının Özgür olması kısmı bana biraz saçma geldi. Lafım @ozgur2113'e değil sadece Özgür eskiden pek kullanılan bir isim değildir bence.

Bir de Kaan'ın Jülide'ye olan aşkı çok hızlı olmuş. Neyse eline sağlık.

Puanım: 7

Neyse biz önümüze bakalım artık bundan sonra sen Tolga'ya tam ver ben de Uçurum'a tam vereyim
Bu diziyi yorum yağmuruna tut ama benim dizime tek kelime bile yazma. Yazıklar olsun.

E bu dizide başrolüm herhalde buraya yorum yapacağım
Bana da rol verseydin mecburen senin dizine de yorum yapardım

Sen boş işler müdürü @xemrexxx'i başrol yaparsan dizin tabii ki reyting almaz bak @denizz19'a, adam işini biliyor

Önceki dizilerimde de yoktun ama takip ediyordun. Hem ilerleyen bölümlerde dahil olabilirsin hiç belli olmaz. Üçüne de sindire sindire okuyup yorum yapmanı bekliyorum.