Lacivert - 1.Bölüm | Yeni Dizi

kaan, Melek sözünü bitirmeden kapıyı kapatmıştır yüzüne
Bodrumdaki Ses : Beni kurtarmalısın.

@Bully her dizide neden dağdaki evde yaşayan bir yabaniyi oynuyor ayoll

ve her dizidede muhakkak bodrumda birisini esir tutuyor

Bölümü beğendim inşallah adam akıllı sürerde finalini görürüz

Ama burda bozukluk var @denizz19 adam hasta dememiş ki kız geçmiş olsun demiş hemen.

Ama burda bozukluk var @denizz19 adam hasta dememiş ki kız geçmiş olsun demiş hemen.

tövbe tövbe estağfullah bana özel tuzak var tapatalk olayından kaynaklanan seni kaçdefa mentionladım cevap yazmadın @cookies aşk yangınına

Tamam okurum ama bir şartla
Beğenirsem "beğendim" fena bulmazsam "okudum" beğenmezsem "olmamış" diyeceğim kabul ediyor musun?

Benim senaryomuda oku ne istersen diyebilirsin

Aa benim senaryomu okumaya vakit bulamayanlar konuya doluşmuş

@Çiğdem- @Bully @cookies

Gelelim senin senaryoya @denizz19 Pek karakter yok ama iyi bir şeye benzetmişsin
2.bölüm daha çok açık olur gibi konu

Ayy sus bakayım sen de hasta ablam olmuşsun ohh

Kim bilir yine neler var aklında bu Deniz'in, şimdilik ab bir başlangıç yapmış illa ki yoldan çıkıp totale bağlayacak yine önceki dizideki gibi

Ben diyorum işte bu forumda tek bir yere bakıp çıkamıyorsun illa ki o işi yapan diğer kişiler de yapışıyor sana
pompy reiste benim buraya yazdığımı görüp hemen etiketlemiş beni mesela
Tamam seninkini de okurum bi ara

@pompy başka herkesi bir yana fırlat at ama pompy senaryolarına destek ver unutma sakın

@pompy

Bir önceki diziyle hiç alakası yok Nasıl bağlantı kurdun acaba konuşmak için konuşma
Çekemedin dizimi
Kaan Melek ismini değiştirecektim aslında ama aynısı kaldım dedim

Akıl sağlığın mı bozuk evladım senin normal dizilerde böyle yayınlanıyor televizyonda

Tavsiyene uyarım.
Perili ev muhabbeti olmaz benim kitabımda
Böyle yanıltırlar adamı

İyi de Kaan'ın böyle bir karakter olduğunu nereden çıkardın sen yorum yapmak için yapmışsın daha neyin ne olduğu bile belli değil
Kaan'a bu roller yapıştı artık komedide oynamalı

Evet iyi yakalamışsın
teşekkürler

Senin gibi karakterleri doldurup mahvetmek istemedim dizimi Zaman'la açılacak karakter listesi

Gece okuyacağım. @denizz19

@OzaN videoda ki ev Bates Motel dizisinde ki ev değil mi?
Sıkıysa okuma

yazdığım sahneden işte senin diğer yabancı senaryondada meleğe kaba davranmıyormuydu ordada birisini tutsak tutuyordu bendim hatta o dizine benzettim ben vlla

yazdığım sahneden işte senin diğer yabancı senaryondada meleğe kaba davranmıyormuydu ordada birisini tutsak tutuyordu bendim hatta o dizine benzettim ben vlla
Spoiler vermek istemiyorum ama 2.bölümde bu söylediğini sana yedireceğim. Şu kadarını söyleyeyim bu dizinin kötü karakteri kim belli olmayacak. Bunu izleyici bulmaya çalışacak

Spoiler vermek istemiyorum ama 2.bölümde bu söylediğini sana yedireceğim. Şu kadarını söyleyeyim bu dizinin kötü karakteri kim belli olmayacak. Bunu izleyici bulmaya çalışacak
ben rolumu beğendim vlla ortaya çıkış sahnem harikaydı

senin okurlarını bunaltıyor vlla bu yüzden 2.bölüm reytingin düşebilir @denizz19
Ben ona pabuç bırakır mıyım sence kimse okumuyor dizisini gelmiş benim çöplüğümde müşteri topluyor
Tabi gördü seyirci akınını

@ozgur2113 konuya bakmışsın ama yorumunu göremedim bi zahmet gülüm

@OzaN hep sen mi emir verecen bu bir emirdir oku ulan canım kardeşim

Çok kötü olmuş.

(Aslında okumadım da sen kaşındın.
)

@Yiğitt okuyacaktın

Çok kötü olmuş.

(Aslında okumadım da sen kaşındın.
)
Senin ilgini çekecek konusu var kır şu inadını Deniz'in total olduğunu unut

@OzaN sen bu diziyi oku ben de forumu hareketlendirecek projeler düşüneyim günlük 2 üye kazandırayım foruma ne dersin