" la " kelimesinin bile yasak olduğu forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana duyamayacağın nadide bir söz yazıyorum umarım işine yarar...

"Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verecek cevabım vardır ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye" Hz.Mevlana

aynen :ok: çok uygun özellikle bazılarına gitmiş bu laf.. Söyleyecek çok sözüm var ama daha susuyorum... Yaptıklarım yapacaklarımın imzasıdır bunu öyle bilin ! Yani bunlar daha hiç...

doğası:)))

yinede bir dua et derim kabul görecektir eminim :)))

yatın gece 3 olmuş bu ne böyle atasözleri kapıştırıyolar

la yasak degil la havle ..:)))))) la yi kunlanlar kendini begenmis tiplerdir. karsi tarafi asaglayarak kendilerini degerli kilmaya calisiyorlar. ustunluk koplexinin altina hep bir asaglik koplexi korkusu yatar

Ben de lanı kullanırım ama şaka amaçlıdır. Xdragxx'e, Cena'ya yazarken kullanırım. Ama bir kişiye karşı sen kimsin lan diye kullanmam. :)

Valla Kural Böyle beğenen uyar kurallara CEZA almaz beğenmeyende uymaz paso cezaları eleştiren konuları açar ama CEZA almaktan kurtulamaz 😉

kural böyleymiş (!) kural sadece belli kesime böyle nedense (!) biz "la" desek 60. Saniyede ceza alırız ama alibaba nickli üye 4 kere "lan" demesine rağmen hiç bişey almadı en fazla 1 puan alır kurtulur. Çok da iyi olur en azından yüzümüz olur ki bizde bir konuda istediğimiz kadar "lan" deyip 1 puanla kurtuluruz. Modlar yoktu karar verilmedi ayağına yatmayın bize 60 .saniyede veriliyor o kararlar !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...