" la " kelimesinin bile yasak olduğu forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bölümün adı sözlük ama kural forum kuralları. Sözlüklerde ne kelimeler söyleniyor ama favori sözlükte la bile yasak . :D

Allah öncelikle ailelerinize sonra arkadaşlarınıza sonrada buradaki forum sakinlerine büyük sabır versin...

anakin laflarına dikkatli seçsen iyi edersin bişey mi dedik şimdi

Lan - La gibi sözcükler yerine Ra demeyi bırak devamlı olarak "L sen ne diyon" deseniz bile anlam anlaşılır zaten. Sen rahatsız olmazsın arkadaşın rahatsız olmaz ama arkadaşın olmayan birisine söylediğinde bu lafı olur..
Sen nasıl sana söylenenleri şikayet ediyorsan o hiç güvenmediğin ve durduk yere hadi oturup yasak getirelim diyen mod. arkadaşların ceza vermesini istiyorsan (yani hiç adalet yok nerde bu devlet millet dediğin halde bize güveniyorsan?) başkalarıda lan - la gibi şeyleri istemiyor ve şikayet edip ceza istiyor..
Abarttığınız sürecede bu sözler yasak olarak kalır hiç kusura bakmasın kimse.

anakin ne demek istiyon sen bi şey yazdın kayboldun naptıkta öyle diyon bizimde bi sabrımız var alttan alalım diyoz yazdığı şeye bak konudan çıkma cevap ver bana.

Üstüne alınman güzel bişey en azından ne yaptığının farkındasın :) Oysa ki bilen bilir lafı ben yazarım alınan üstüne alınır klasiktir...

lafı kime söylüyosan adam gibi söyle ortaya atıp gitmek yok :D

Gitmiyorum her zaman herşeyin arkasında oldum söyledim de diyeceğimi...

ceza almışım bana ceza verenleri kutluyorum takdir ediyorum ama ceza 2 pointlikti az olmuş :)))

anakin diyorki kısaca ben lafımı ortaya koydum diyor üstüne alınana afiyet alsun alınmayandan allah razı olsun diyor :)))

Arkadaşlar benden size bir öneri şöyle büyük adı sanı duyulmuş 2-3 foruma üye olun orda da herkese lan'lı lun'lu konuşun bakalım sizi uyaracaklar mı banlayacaklar mı hepimiz görelim,duyalım

tamam anakin ne dediğini kendiside bilmiyo :d

merak etme 5 pointlik ceza alacak kadar seviyene inmem kvp .. bizi fazla çamura bulaşmış göremezsin çamur insanlar karşıdakinide çamura çekmeye çalışır ama nafile çapa şimdilik 1 pointliklerle idare et..:)))

Bu düşüncelerle devam edenler olduğu sürece çevresindekilerin çok işi var diye sabır diliyor herkese işte kötü birşey demiyor :)

Sana duyamayacağın nadide bir söz yazıyorum umarım işine yarar...

"Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verecek cevabım vardır ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye" Hz.Mevlana

çamurdan altın da çıkar fokda çıkar yeterki gelişim evreni tamamla tamamlayamazsan çamur olarak kalırsın :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...