" la " kelimesinin bile yasak olduğu forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anakin büyüklerimize tabiki diyemeyiz biz saygılı insanlarız ama arakdaşlar arasında yaşıtlar arasında lan denir bunun saygısızlıkla alakası yok

her lan ya da la şşikayet edilmiyor cümledeki anlamına bakılır zaten cezayı yönetim verir kim şikyet ederse etsin

sansüre hayır !!! Lan yasaklanır la deriz , la yasaklanır L deriz o da yasaklansın bize sözcük çok 😉 kurallar çiğnenmek içindir hele böyle bir kural :D

xdragxx kısıtlamlar olmamalı lan la falşan basit şeyler küfüre kesinlikle hakarete kesinlikle karşıyım ama ufak tefek şeyleri büyütmeye gerek yok lan mış la ymış ne var bunda

@24 haklı mesela ben Cenation'a "ne yapıyon lan sen:D" derim o zaman sıkıntı yok.
Ama gidip kvp1905 "Adam mısın lan sen" diyemem dersem cezayı alırım olay bu kadar küçük ama siz bu olayı bu kadar uzatıyorsunuz.
Ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz

Saygısızlıkla bağdaştırmadım şayet en yakın arkadaşlarım arasında bende kullanıyorum ama bu abartma inanın güzel değil dejenere olmaktan başka bişey değil.Burada anlatılmak istenen oydu şayet ilk konuya baktığımda bende yadırgamıştım la ya ceza mı verilir diye.Sonradan lan kelimesi yerine fazlaca çok kullanmanızdan kaynaklandığını öğrendim ve yönetici arkadaşlara hak verdim..

Gelin sizde bazı şeyleri kabul edip taşın altına elinizi koyun tamam diyin birazcık uzlaşma yoluna girin bakın ne kapılar açılacak size...

xdragxx uzatma lan :D (şaka amaçlı)

- - - Ekleme - - -

anakin doğru diyon :D

@30 bak buna ceza vermiyoruz mesela çünkü şaka yapmışsın anladım.
Ama sen vadi tartışmalarında gidip birine sus lan dersen ceza alıyorsun konu bu kadar basit

birkeresinde sansürün önüne geçilemez. Siz diyorsunuz ki biz la kelimesini lan anlamında kullanıyoruz , o zaman tamam kelimesinide lan anlamında kullanırız , sözcükler değişse bile bizim için anlam aynıdır o zaman. Tamam :D

haklısınız kvp1905 aga uzatmayalım doğru diyolar :D

la yerine ra de komik oluyo :d :d gece gece güldürdün beni aga :D

Türk Dil Kurumunun, Türkiye için uygun gördüğü kelimeleri ve kelime guruplarını değiştirerek onlara başka anlamlar yüklemeye uğraşarak yoluna devam et, ama yarın bi günde nerde bu devlet nerde bu halk diyceksin sen bunları düzgün yapmazsan sonrada laflar savurmaya başlarsan olmaz mantıklı bir yanı kalmaz yaptığının 'tamam' kelimesini 'lan' diye anlayacak kişiler varsa çevrende ki bu anormal bir durumdur bence bravo ne diyeyim açıkcası ben kendi adıma bu yolda devam et diyorum :U

aga burası böyle sözlük bölümü bende hiç beğenmiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan