ya başlama şimdi bir mesajda gördüm destere küserim demiş sende tamam küsme izleyeceğim yazmışsın buldurma şimdi bana onu @MasacRE @Forumdash @xemrexxx
ya başlama şimdi bir mesajda gördüm destere küserim demiş sende tamam küsme izleyeceğim yazmışsın buldurma şimdi bana onu @MasacRE @Forumdash @xemrexxx
O da 3.sezonda bozuyordu Yeniden cekilerek rezalet bi iş yaptılar Ama herkes efsane geri döndü diye pohpoluyorduRio'yu kurtarmak için Merkez Bankası'nı hedef almak mı? Profesör'ün bu konularda ne kadar acemi olduğu ortada. Bu sorunu çözecek kişi belli
Onlar CW'nin peşini bırakmıyorlarYine bir CW dizisinin bahsi açıldı, zehirli CW dizileri peşimizi bırakmıyor.
16 filan olsaydı hiç başlmayacaktım. Ama 8 bölümcükmüş. 4 günde bitirirm gitmedenİzlemeyeli baya olmuştu, o yüzden yarın başlıyorum. @Çiğdem 'ler kaplumbağa hızında izledikleri için @Forumdash 'la berbaber ilerleyeceğiz sanırım.
O da 3.sezonda bozuyordu Yeniden cekilerek rezalet bi iş yaptılar Ama herkes efsane geri döndü diye pohpoluyordu
Onlar CW'nin peşini bırakmıyorlar
Biraz onurlu olsaydı simit satardı, ..... yapardı, limon satardıadsafdgahdjasdksaPara lazım ne yapsın adamlar. Yoksa kalitesizliğin onlar da farkındadır.
Ben dizi olarak değil karakter olarak dedim zaten. Scofield hapisten adam kaçırmanın bir numarasıdır, profesörü aşar o işlerO da 3.sezonda bozuyordu Yeniden cekilerek rezalet bi iş yaptılar Ama herkes efsane geri döndü diye pohpoluyordu
Onlar CW'nin peşini bırakmıyorlar
Boynuz kulağı geçebiliyorBen dizi olarak değil karakter olarak dedim zaten. Scofield hapisten adam kaçırmanın bir numarasıdır, profesörü aşar o işler
İzlemeyeli baya olmuştu, o yüzden yarın başlıyorum. @Çiğdem 'ler kaplumbağa hızında izledikleri için @Forumdash 'la berbaber ilerleyeceğiz sanırım.
Ben bugün başlıyorum. Günde 2 bölümden 4 günde izleyelim beraber @Harunnn60 ile @Çiğdem destereyi beklesin izlemek için16 filan olsaydı hiç başlmayacaktım. Ama 8 bölümcükmüş. 4 günde bitirirm gitmeden
4 gün çok 2 günlük, hatta 1 günlük işi var bu dizinin.Ben bugün başlıyorum. Günde 2 bölümden 4 günde izleyelim beraber @Harunnn60 ile @Çiğdem destereyi beklesin izlemek için
Beni sıkıyor arka arkaya çok bölüm izlemek ya, o yüzden yayıyorum bu şekilde4 gün çok 2 günlük, hatta 1 günlük işi var bu dizinin.
Eğer o yapım akıcı ve arka arkaya izlemesi keyifli bir yapımsa neden sıkılasın ki? Mesela ben 8 günde 61 bölüm Avatar'ı yok ettim. O kadar iş güç olmasına rağmen 8 günde bitti yani.Beni sıkıyor arka arkaya çok bölüm izlemek ya, o yüzden yayıyorum bu şekilde
Animeler kısa oluyor ama ya, onun 8 günde 61 bölümüyle bunun 4 günde 8 bölümü arasında göründüğü kadar büyük bir fark yok bence Bu dizi de izlenebilir tabi daha kısa sürede dediğin gibi akıcı da zaten ama bu yolu tercih ediyorum ben sindire sindire izliyorum bu şekilde acele etmedenEğer o yapım akıcı ve arka arkaya izlemesi keyifli bir yapımsa neden sıkılasın ki? Mesela ben 8 günde 61 bölüm Avatar'ı yok ettim. O kadar iş güç olmasına rağmen 8 günde bitti yani.
Yok aynı kapıya çıkmıyor emin olabilirsin. 8x50 de 400 dakika. 61x20 de 1220 dakika yapar. Yani arada bence epey bir fark var... Bu dizi için ise bilmiyorum, beni ne kadar saracağına bağlı olarak 1 veya 2 günde tüketebilme ihtimalim var. İlk sezonu 3 4 günde falan bitirmiştim ama bu sezonun o kaliteye ulaşamayacağı gibi bir his de var içimde tabi...Animeler kısa oluyor ama ya, onun 8 günde 61 bölümüyle bunun 4 günde 8 bölümü arasında göründüğü kadar büyük bir fark yok bence Bu dizi de izlenebilir tabi daha kısa sürede dediğin gibi akıcı da zaten ama bu yolu tercih ediyorum ben sindire sindire izliyorum bu şekilde acele etmeden
Bende öyle yapacağım yaptım da. İlk bölümü şimdi izledim, 2.'sini akşam izlerim.Ben bugün başlıyorum. Günde 2 bölümden 4 günde izleyelim beraber @Harunnn60 ile @Çiğdem destereyi beklesin izlemek için