@Yiğitt Genelde ikinci kez izlediklerini yorumluyor acaba yorumlayabilmek için iki keremi izlemesi gerekiyor@Yiğitt izlediğini bildiriyor işte sadece yetmez miKimdi o biri daha vardı öyle yapan @Maskeli Fedai miydi acaba
@Yiğitt Genelde ikinci kez izlediklerini yorumluyor acaba yorumlayabilmek için iki keremi izlemesi gerekiyor@Yiğitt izlediğini bildiriyor işte sadece yetmez miKimdi o biri daha vardı öyle yapan @Maskeli Fedai miydi acaba
Yazıklar olsunOnu korkuyu ve albinmoydu düşünmüyorum isimleri dısında yeni dizi olucaklar
Onunda izlemesini engellerim olur biterYazıklar olsunNeyse fok gelirse hepsini izletir sana
O senin demenle karar vermiyorOnunda izlemesini engellerim olur biter
Kim onun dediğiyle karar veriyor benmiO senin demenle karar vermiyor
EvetKim onun dediğiyle karar veriyor benmi
noldu
Önüne kapkara ekram koysalar yine de beğenirsin.3.Bölüm aksiyonun hiç durmadğı bir bölümdü ve alamancı @kerem ile kütük @MasacRE dizi zevklerinin kötü olduna tekrar emin oldum@Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @dreamy @Tolstoyevski @DarkLegenD
Tokyo ve diğer pırasa burunlu kızın başkanla olan sahneleri güzeldi ama Tokyoyu nasıl tanımadılar diye yorum yazmışlar doğruGözüne cam giren adamla ameliyat sahnesi komikti
Berlini oyun oyuncunun sanırım bukadar popüler olucanı tahmin edemediler öldüğü halde hala dizinin kadrosundaDanslarıda güzeldi profosorle böyle mutlu görmeyide özlemişiz onları
Dizinin başlangıç ve bitiş şarkılarıda çok güzeldi ama Berlinin öldü sahnedeki müzik tabi o şarkının yeri ayrı kalacak bu diziyle
Tokyonun yanında yokmu adı uzun bir tuhafÖnüne kapkara ekram koysalar yine de beğenirsin.
Pırasa burunlu kız kim?
Birkere dizide Berlin neredeyse yok gibi. Oradan kaybetti zaten.
Nairobi mi?Tokyonun yanında yokmu adı uzun bir tuhaf
Bence yaşayan insanlardan daha çok sahnesi var Berlinin@MasacRE
Banada spoi oldu ama olsunNairobi mi?
Yok sadece ilk bölümlerde vardı, etkisiz eleman gibi bir şeydi bu sezon Berlin. Palermo da onun yerini asla dolduramadı.
Bu arada o kısmı spoiler içine al, bazıları linç edebilir.
Ya çok özür dilerim, kusura bakma. Yaptığın yorumdan sen biliyorsundur dedim.Banada spoi oldu ama olsun
O evet pırasa gibi burnu bir tuhafTokyoda bu sezon çok çirkinleşmiş avatarındakıyle alakası yok
Aaa yok cnm önemli değil öyle şeylere takılmıyorum benYa çok özür dilerim, kusura bakma. Yaptığın yorumdan sen biliyorsundur dedim.
Tokyo her haliyle güzel, Nairobi'yi de finalde çok seveceksin. Bu lafımı unutma bak.
Monica da her haltı yiyor. Nasıl seviyorsun anlamıyorum.Aaa yok cnm önemli değil öyle şeylere takılmıyorum ben
Monica dısında sevdiğim kadın oyuncu yok dizide diğerleri çok tipsiz ve tuhaflar
Bir ayıya denk gelmişti sonra denverle mutlu bir aile oluşturdular asıl tokyo ve pırasa burunlu kızın naptığı belli değilMonica da her haltı yiyor. Nasıl seviyorsun anlamıyorum.
Tokyo ve Nairobi dururken.Hem artık Lizbon da var.
Nairobi'ye böyle dediğin için pişman olacaksın.Bir ayıya denk gelmişti sonra denverle mutlu bir aile oluşturdular asıl tokyo ve pırasa burunlu kızın naptığı belli değilEn azından Mariadan kurtulduk
Berlinle takılan kızNairobi'ye böyle dediğin için pişman olacaksın.
Maria kim ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?