Umarım wsspta eşe dosta yazmıyorsundurAlışkanlık olmuş napalım![]()
![]()
Haydaaa şimdi niye taktın sen buna dilinden kurtulamayacağız anlaşılanUmarım wsspta eşe dosta yazmıyorsundurEş dediysem sevgili değil tek olduunu anladımdfsadhasdasd
![]()
Yok yok geçti tamamHaydaaa şimdi niye taktın sen buna dilinden kurtulamayacağız anlaşılan![]()
![]()
Yok canım o spoiler vermez kolay kolayYok yok geçti tamamAma sende çabuk izle yani kız ( @Çiğdem- ) sonunu izle sonunu izle diye diye dizinin finalini yumurlayacak san görecen gününü
![]()
Hogatha yanı tutar, klavyeden eli kayar filanYok canım o spoiler vermez kolay kolay![]()
![]()
Ne yapacağı belli olmuyor tabi orası ayrıHogatha yanı tutar, klavyeden eli kayar filanBence tehdit unsuru senin için dimi @Çiğdem-
"Ayoll" dedin ya hem de çift LE ile tek olduguna inandım@Çiğdem-
Lanlı lunlu konusmak yerine hanzo erkekler gibiHaydaaa şimdi niye taktın sen buna dilinden kurtulamayacağız anlaşılan![]()
![]()
Yumuşak erkek gibi konuşmaya da gerek yok yani ortasını bulmak lazımLanlı lunlu konusmak yerine hanzo erkekler gibiAyoll diyerek konuşsun çocuğu doğru yoldan saptırma
![]()
yeni nesil hanzoyu böyle biliyorLanlı lunlu konusmak yerine hanzo erkekler gibiAyoll diyerek konuşsun çocuğu doğru yoldan saptırma
![]()
Meali: Forumdash haklı abarttım biraz. Çift LE ile yazmamalıyımYumuşak erkek gibi konuşmaya da gerek yok yani ortasını bulmak lazım![]()
![]()
yeni nesil hanzoyu böyle biliyor
![]()
Meali: Forumdash haklı abarttım biraz. Çift LE ile yazmamalıyımdemek istedi yani @Çiğdem-
Ben kaçıyorum cicili bicili rüyalar sizlere beyler , sohbetinzie doyum olmazYumuşak erkek gibi konuşmaya da gerek yok yani ortasını bulmak lazım![]()
![]()
Haklısın birazyeni nesil hanzoyu böyle biliyor
![]()
Meali: Forumdash haklı abarttım biraz. Çift LE ile yazmamalıyımdemek istedi yani @Çiğdem-
Sana da cicili bicili rüyalarBen kaçıyorum cicili bicili rüyalar sizlere beyler , sohbetinzie doyum olmaz![]()
İngilizce seçeneği var mı bilmiyorum, aramadım da, ben ispanyolca izledim öyle diyeyim. Mesajın arada muazzam şekilde kaynamış, buhar olmadan kapıverdim.))Teşekkür ederim, sen de olmasan.![]()
Cansın.İngilizce seçeneği var mı bilmiyorum, aramadım da, ben ispanyolca izledim öyle diyeyim. Mesajın arada muazzam şekilde kaynamış, buhar olmadan kapıverdim.))
2-3 ispanyolca kelime öğrenirsin, cahil kalmazsın.)) Hangi konu hatırlamıyorum, başım ağrıyor.Cansın.Bulurum ben ingilizce, ispanyolca çekilmez şimdi.
Geçen de laf attım konudan, alındın galiba![]()
bu dizideki kadın karakterlerin hepsi harika beğenmediğim birisi yok ama bir tokyo var hepsinden daha bir harikabirde tabi şu ingiliz konsolosun kızı alison var o da ikinci favorim
nairobide işte erkeklerden önce gelir sıralamada
la tutmayın beni gotham izlemeye gidiyorum![]()