Klip konusunu güncellemeNe görevi abicim 😱😱😱
Klip konusunu güncellemeNe görevi abicim 😱😱😱
Aaa evet orda en son yazmıştım zaten ben hallederim gözün arkada kalmasın diye abicim zaten teaser ile konuyu sahiplenmişsinKlip konusunu güncellemeHala klip çıkmadı. Ben gidene kadar da cıkmayacağa benziyorKlibi güncellersin inş
Tabiki de ben actiğim konuya guncellenecek diye hemen konarımAaa evet orda en son yazmıştım zaten ben hallederim gözün arkada kalmasın diye abicim zaten teaser ile konuyu sahiplenmişsin
Ben o konuda şüpheleniyordum sezon fınalınde ise kendimce emin oldum ama @Forumdash ve rahmetli car car ötünce tek kalmıştım keşke oan olsaymışsınİlk kez haklı olduğun bir konu buldum.
Ama klip gelmeyebilir ona ben söyliyim Tarkanda cuppeden vazgeçmiştiTabiki de ben actiğim konuya guncellenecek diye hemen konarım
Yok bee cektiAma klip gelmeyebilir ona ben söyliyim Tarkanda cuppeden vazgeçmişti
Kış kış cinlerden sonra en saçma ikinci şarkısı bu olucak sanırımYok bee cektiSadece efekt filan bakıyorlarmış şuanYeşil perdede cektik ettik diye demeçler veriyorduKattu Perry tarzı bişey beklıyorum
Hayır kuş olabilir. Soundu filanda o ayar ama kremanın nakaratı haric herşeyi güzelKış kış cinlerden sonra en saçma ikinci şarkısı bu olucak sanırım
Kış kış cinlerden sonra en saçma ikinci şarkısı bu olucak sanırım
Niye her yerde Hande Yener konuşuluyor? 😱Hayır kuş olabilir. Soundu filanda o ayar ama kremanın nakaratı haric herşeyi güzel@dreamy evladım bile itiraf etti
Niye her yerde Hande Yener konuşuluyor?
Krema’yı sevdim evet soundu çok modern olmuş nakaratını görmezden gelirsek harika bir parça net.
Nakaratı çıkar, at kafandan
Nakaratı çıkar, at kafandanSonradan diline dolanıyor orası ayrı
Zaten hanzo seven yeni nesillere yapmıs kadın bu şarkıyı @dreamy sevecek tabikide abicimAl sana evladım ne güzel cevap veriyor
Rap yükselişte değil mi zaten altın çağlarını yaşıyor.
EVet gelecekte rap yukselişte dememiş rap şuan yukselişte demişRap yükselişte değil mi zaten altın çağlarını yaşıyor.
Mantıklı olan o zaten
Aaa sen yenimi izliyordun bende tekrar bakıyorsun sanmıstım1. SEZON YORUMU:
Biraz ağır ilerledim, 10 günde anca izleyebildim yoğunluğumdan dolayı. Diziyi beğendim, gerçekten akıcı ve güzel bir iş. Her bölüm şaşırıyoruz, her bölüm daha da hayran kalıyoruz... Ekibi de sevdim. En sevdiğim karakter Tokyo oldu, hem çok güzel hem çekici. Berlin de rolüne oturmuş, pek cool kendisi. Rio da sevimli. Moskova ve oğlu biraz itici, kabul edelim...
'Çav Bella' müziği diziye epey renk katıyor, sezon finalinin son sahnesine de epey yakıştı müzik.
Raquel'i de beğeniyorum, çok havalı bir kadın. Rolüne çok yakışmış. Annesine üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?