Umarım wsspta eşe dosta yazmıyorsundurAlışkanlık olmuş napalım
Haydaaa şimdi niye taktın sen buna dilinden kurtulamayacağız anlaşılanUmarım wsspta eşe dosta yazmıyorsundurEş dediysem sevgili değil tek olduunu anladımdfsadhasdasd
Yok yok geçti tamamHaydaaa şimdi niye taktın sen buna dilinden kurtulamayacağız anlaşılan
Yok canım o spoiler vermez kolay kolayYok yok geçti tamamAma sende çabuk izle yani kız ( @Çiğdem- ) sonunu izle sonunu izle diye diye dizinin finalini yumurlayacak san görecen gününü
Hogatha yanı tutar, klavyeden eli kayar filanYok canım o spoiler vermez kolay kolay
Ne yapacağı belli olmuyor tabi orası ayrıHogatha yanı tutar, klavyeden eli kayar filanBence tehdit unsuru senin için dimi @Çiğdem-
"Ayoll" dedin ya hem de çift LE ile tek olduguna inandım@Çiğdem-
Lanlı lunlu konusmak yerine hanzo erkekler gibiHaydaaa şimdi niye taktın sen buna dilinden kurtulamayacağız anlaşılan
Yumuşak erkek gibi konuşmaya da gerek yok yani ortasını bulmak lazımLanlı lunlu konusmak yerine hanzo erkekler gibiAyoll diyerek konuşsun çocuğu doğru yoldan saptırma
yeni nesil hanzoyu böyle biliyorLanlı lunlu konusmak yerine hanzo erkekler gibiAyoll diyerek konuşsun çocuğu doğru yoldan saptırma
Meali: Forumdash haklı abarttım biraz. Çift LE ile yazmamalıyımYumuşak erkek gibi konuşmaya da gerek yok yani ortasını bulmak lazım
yeni nesil hanzoyu böyle biliyor
Meali: Forumdash haklı abarttım biraz. Çift LE ile yazmamalıyımdemek istedi yani @Çiğdem-
Ben kaçıyorum cicili bicili rüyalar sizlere beyler , sohbetinzie doyum olmazYumuşak erkek gibi konuşmaya da gerek yok yani ortasını bulmak lazım
Haklısın birazyeni nesil hanzoyu böyle biliyor
Meali: Forumdash haklı abarttım biraz. Çift LE ile yazmamalıyımdemek istedi yani @Çiğdem-
Sana da cicili bicili rüyalarBen kaçıyorum cicili bicili rüyalar sizlere beyler , sohbetinzie doyum olmaz
İngilizce seçeneği var mı bilmiyorum, aramadım da, ben ispanyolca izledim öyle diyeyim. Mesajın arada muazzam şekilde kaynamış, buhar olmadan kapıverdim.))Teşekkür ederim, sen de olmasan.
Cansın.İngilizce seçeneği var mı bilmiyorum, aramadım da, ben ispanyolca izledim öyle diyeyim. Mesajın arada muazzam şekilde kaynamış, buhar olmadan kapıverdim.))
2-3 ispanyolca kelime öğrenirsin, cahil kalmazsın.)) Hangi konu hatırlamıyorum, başım ağrıyor.Cansın.Bulurum ben ingilizce, ispanyolca çekilmez şimdi.
Geçen de laf attım konudan, alındın galiba
bu dizideki kadın karakterlerin hepsi harika beğenmediğim birisi yok ama bir tokyo var hepsinden daha bir harikabirde tabi şu ingiliz konsolosun kızı alison var o da ikinci favorimnairobide işte erkeklerden önce gelir sıralamada
la tutmayın beni gotham izlemeye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?