Evet fark ettim ama ben söylemiştim ona yavaş gideceğimi
Yavaş gidicem demişsin sen hiç gitmiyorsun yolda kalmışsınEvet fark ettim ama ben söylemiştim ona yavaş gideceğimi
Bu aralar biraz sıkışıktım ama yakında tekrar başlayıp hızlanırım
Napar et ama destereyi kızdırma benden demesiBu aralar biraz sıkışıktım ama yakında tekrar başlayıp hızlanırım
O da biraz sakin olsun canım aaaaNapar et ama destereyi kızdırma benden demesi
Hhhaa Aaa bilemicem bu aralar @pompy ile @destere sinirli görünüyorlar onlarında kayışlarını koparmayı başardı forumO da biraz sakin olsun canım aaaa
Yakında ben de deliricem bakalım o zaman ne yapıcazHhhaa Aaa bilemicem bu aralar @pompy ile @destere sinirli görünüyorlar onlarında kayışlarını koparmayı başardı forum@Harunnn60 @gözlemci
Terapi Merkezini gösterdim oraya gidecenYakında ben de deliricem bakalım o zaman ne yapıcaz
Orada daha çok deliririm benTerapi Merkezini gösterdim oraya gidecen
harikasın hogatha bu mesajla @eskici yi yerle bir etmişsin
harikasın hogatha bu mesajla @eskici yi yerle bir etmişsinyavaş gitmekle durmak çok farklı? olduğu yerde sayıyor neymiş yavaş gidecekmiş... kaplumbağa hızıylada olsa çoktan üç dört bölüm tüketmişti
Dün gece 3 bölüm birden izledim 4.bölümü bitirdim yani
Oooo iyi gaz vermişizDün gece 3 bölüm birden izledim 4.bölümü bitirdim yani
Onu akşama yaparım ama dizi gayet iyi gidiyor
Bukadarını bende beklemiyordum çok büyük sürpriz oldu benim adımadaOnu akşama yaparım ama dizi gayet iyi gidiyor
Sadece merak ettiğim bir şey var bütün dizi o darphanenin içinde geçmiyordur umarımBukadarını bende beklemiyordum çok büyük sürpriz oldu benim adımadaHele finali izleyen etkisinden çıkamıyor@Harunnn60 a izle diyoruz ama nerde
1-2 bölüm hariç hep soygunla alakalı bölümler bu en çok hoşuma gittiSadece merak ettiğim bir şey var bütün dizi o darphanenin içinde geçmiyordur umarım
Neyse görelim bakalım1-2 bölüm hariç hep soygunla alakalı bölümler bu en çok hoşuma gitti
Senin sevdiğin oyuncular kim sevmediklerin kim
Denver benimde favorimdi Berlinide seviyorsun demek Rioyu bende sevmiyordum buraya kadar güzel ama Tokyoyu beğenmen olmamışNeyse görelim bakalımben genel olarak hepsini seviyorum ama en çok Denver ve Tokyo'yu seviyorum Rio'yu sevmiyorum birde rehineler arasında patron gibi bir adam vardı hatta Berlin reyiz ilk bölümde ona sen kendini öldürteceksin demişti o adamdan nefret ediyorum ve 4.bölüm sonunda öldü kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?