Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Heeeeh şimdi sondaki soru çok iyi
@Çiğdem- az sonra saat 5 oldu gidiyiorum cicili bicili ruyalar der gider
Hahah Aaa yok o sahneden anlamıştım bence açık herşey

Kimliği Profosor ayarlamıştır . Dedektir kadınada hasta oğlanı kendisiymiş gibi anlattı bence Berlinle kardeş oldunu ikisi dışında kimse bilmiyordu bunu seyirciyede çaktırmadan gizli tuttu senaristler

hangi kimliği ayarlamıştır prof ?
zaten ortaya çıkan berlininde profunda gerçek kimliğiydi berlinin ortaya çıkan kimlik kartında onlarca sabıkası vardı öyle kimlik değiştirmek kolay olsa her kimliğe bir sabıka kaydı düşmeliydi

Yok alamadım

Aynısını dedi zaten
Ben de diyorum ki Berlinin hastalıgı alzhemr gibi parkison gibi sonradan cıkan hastalıktır diyorum ama :/ aynısını sanada yazmış

Yok alamadım

Aynısını dedi zaten
Ben de diyorum ki Berlinin hastalıgı alzhemr gibi parkison gibi sonradan cıkan hastalıktır diyorum ama :/ aynısını sanada yazmış
Gerçek kimlik diye ortaya çıkanıda o ayarlamıştır kolaymı diyorsunuzda adam 20 yıl önce kendini yok etmiş dedektif kadın nasıl başardın bunu diyordu. Adam istediği şekilde ayarlıyor

Vedalaşma sahnesinden ben tatmin oldum siz ne düşünürseniz düşünün ayoll ,Kardeşim demesi ölürken senaristler onu açıkaltıyor profosorunkide kardeş üzüntüsü benim görüşüm değişmez

KArdeş olsalar bile ben Berlin'in o hasta cocuk olduguna inanmıyorum
Luci bitsin yara izini bulmaya calişcam

Yok alamadım

Aynısını dedi zaten
berlinle prof arasındaki ilişki olsun veya helsinkinin neden berlinin söylediklerini komutanından emir almış bir asker gibi harfiyen yerine getirişi olsun kesinlikle net olarak çözemediğim bir ilişkiler yumağıydı ve açıklanmaya muhtaç yerler çünkü izlediğimiz sahnelerde kesinlikle durumu açıklayıcı bir netlik yoktu

3.sezon olursa tam da bunu işlesinler
Profesör bunları nasıl buldu filan ilişkileri tam olarak ne?

KArdeş olsalar bile ben Berlin'in o hasta cocuk olduguna inanmıyorum
Luci bitsin yara izini bulmaya calişcam
Kardeş çıkarsalar otomatikman o geldi aklıma
Ama o kardeşim lafı boşuna değildi bence seyirciye bunu açık etmek amaçlı kullandı profosorun tepkisi sahneyi tekrar izleyin kardeş olduklarını düşünerek o duyguyu sizde alırsınız herhalde

Bu arada siteler Sezon Finali yazmış Dizimag neyse de Dizibox biten diziye sezon finali yazmaz sitelere göre dizi final yapmadı

3.sezon olursa tam da bunu işlesinler
Profesör bunları nasıl buldu filan ilişkileri tam olarak ne?
bende o kısımları merak ediyorum işte sanki tesadüfen gurupta bulunanlar olduğu gibi ilişkileri çok eskiye dayanan kişilerde vardı ?
ama bir sezon daha olursa berlin moskova olmayacak büyük bir eksiklik özellikle berlin gibi bir psikopatın olmaması fena olur

sezon finali gibiydi zaten ama netflix in diziyi uzatabileceğini söyleyenlerde var artık kesin bişey söylemek mümkün değil

Geçmiş işlenirse neden olmasınlar ki? Soygundan öncesi anlatılacak nasılsa

Konusunu açmadan araştırmıştım dizi 1.sezonuda final olarak bitmiş ilgiden dolayı 2.sezon kararı alınmış normalde tek sezon diye çekilip bitirmişler ama 2.sezonuda çıkmış

Daredevil gibi oda final olarak bitmiş sonra ilgiden dolayı yine sezon çekilmişti

@Forumdash

netflix bize bir güzellik yapsın şu finalide değiştirsin tüm kadroyu üçüncü bir sezonda tekrar izleyelim

öyle olmaz

tokyodan vazgeçemem
Mesela Tokyoyu işe alırken yol kenarından aldı. Ama tokyoyu işe almak için nasıl karar verdi? Nasıl gözlemledi.
Rio evde oyun oynayan cocukmuş. Ne alakası var soyguna aldı. Bu gibi. Soygun planının yapılışını işlerlerse güzel olur diyorum. Bütün karakterler yine duruyor olacak

Bence Netflix diziye sahip çıkar
@destere

netflix bize bir güzellik yapsın şu finalide değiştirsin tüm kadroyu üçüncü bir sezonda tekrar izleyelim
Berlin gitti malesef ama anlamlı öldü
Denverin babası sonra o sakallının işe yarayan ikizi vlla hep işe yarayanlar öldü sarısın kızın kocası değil sahi o mal adam ne yaptı acaba

Gitmeden bunları bırakayım şuraya
@Forumdash @destere

Son düzenleme:
bak şimdi oldu araya tokyo sıkıştırmaları lazım

işte zaten bulduk bulduk bunlar kardeşmiş diyenlerin tek seçeneği o resimdeki sahne
oysa kimi arkadaşlar vardır kardeşten öte yani öyle bir durum yaşanmışta olabilir
biz bunların geçmişini net olarak bilemiyoruz sonuç olarak kardeş olabilirlerde olmayabilirlerde orası bulanık net değil

Aaa orası öyle tabi sizde haklı olabilirsiniz ben de
Aslında seyirciye bırakmışlar gibi bu dizi Türk dizileriyle gerçekten çok benzer yönleri vardı ama kalite olarak çok yukarıda tabi

Finalda olan o sahneyi hala açıp izliyorum sonrada o şarkı videosuna gidiyorum
Etkisinden dizinin hala çıkamadım

Kesinlikle 3.sezon beklentisi yaratan dizi