Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

S02 - B05-06(FİNAL)

5.bölümü atlayıp 6.bölüme geçmek istiyorum :X @destere @Çiğdem-
Harika bir finaldi. Ayakta alkışlanmayı hak ediyor:clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

5.bölüm hüzünlüydü. Moskovu kaybettik.
6.bölümde herkes umutuszluğa kapılmış gibiydi. Tunel kazma derdine düşmüşlerdi. Profesör resmen karanlık yoldaki mum ışığı gibi tünelin ucunda göründü:X

Hele Tokyo'nun koruyucu meleğim diye tanımlayıp onu gördüğü andaki mutluluk:bhr: Umut nedirin tarifiydi resmen:X

Berlin gelmiş geçmiş en sağlam karakterdi. Keşke ölmeseydi. Kendine yaraşır. tarihe adını yazdıracak bir ölüm seçti:bhr:

Monica ve Denver harika çift olmuşlar:F Monica'nın son anda gruba dahil olması enfesti:X Tokyo ve Rio görüntüler harika ama siz en iyisi tavşan moduna geçin :A Yoksa aşkınız uzun sürmeyecek sonda zaten ayrı yollara düştünüz:A

Profesör...Sen bir dahisin.Game of Thrones'ta bile olasılıklar böyle hesaplanmıyordu. Muhteşem planlar yapıp Michael Scofield'ın bile mentoru olabilirsin :A Hastaliğin neydi de seni o hale getirdi bilemiyorum ama iyi ki o hale düşmüşsün (sanırım böbrek hastasıydı? belinde ameliyat izi vardı)...Ama hala Berlin'le olan ilişkin ne? bilmek istiyorum. Kardeşim dedin ama nasıl kardeş? Öz mü?

Bütün karakter kendi içinde harikaydı. Asi, ergen, soğuk kanlı, komik, anaç, babacan kısaca dünyada ne kadar insan tipi varsa hepsi burda toplanmiş. ABD dizilerinden sıyrılıp, başka ülkelere açılmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edilesi dizi olmuş... Tebrik eder ve Tüm sezon ortalaması olarak 9/10 verebilirim.

Veee Bunu da bırakyım buraya :X

2x6.
Final Bölümü

ve mükemmel bir final

bu diziyle tanışmamızı sağlayan @Forumdash a ve bize bize bu dizide tüm enerjisiyle canla başla eşlik eden hogatham @Çiğdem- e ne kadar teşekkür etsem azdır :)

tokyo şovla başladı bölüm ve muhteşem berlin şovuyla sona erdi özellikle berlinin mermileri ardı ardına saydırdığı yerlerde çalan çaw bella şarkısı muhteşem bir atmosfer sağlamıştı :)
angel in (gözlüklü tombul polis ) raquel e , raquel in profa ihanet etmeyişi soygunun başarıyla sonuçlanmasına önemli katkı sağladı ..
@Forumdash bahsetmiş yorumunda gerçi ama o tokyo ile profun tunelde karşılaştığı sahne görülmeye değerdi
profla berlin arasındaki gizemli bağ ve sadakat takdirlikti , nairobinin berlini terketmek istemediği sahneler görülmeye değerdi , herşeyden önemlisi kafadan kontak dediğimiz berlinin giderayak kahraman haline geldiği sahne finali final yapan muhteşem sahnelerden biriydi
berlinin ardiana ya bonnie ile clyde olalım dediği yerde kahkaha attım :)
raquel in adada profla karşılaştığı sahnede yine telefonunun şarjının bitişi ve profun daha önceki sözünü tekrar edip '' önemli bir durumsa benim telefonumu kullanabilirsiniz ::'' dediği yer güzel düşünülmüş bir final sahnesiydi :)

@Çiğdem- gel biz bonnie ile clyde olalım :)
Sanırım hiçbir yabancı dizi finalinden bukadar etkilenmedim :T Profosor Berlin olayını hep merak ediyordum oda açığa kavuşmuş oldu :A

@destere @Forumdash teşekkürler Oscar töreninden itibaren güzel bir uyum yakaladık yorumlarınız için sizede teşekkürler :Z:Z:Z

6.Bölüm Final
Berlin sahnesi ağlattı :T Berlin ile Profosorun ilişkisini merak ediyordum Profosorun dedektif kadına anlattığı babamın bir hasta oldu vardı demişti . Meğerse o Berlinmiş 😱 Berlinin sürekli ilaç kullanma olayıda anlaşılmış oldu :A Profosorle vedalaşma sahnesi çok duygusaldı :T

Finaldan kareler
767YRL.png

LbZ2B0.png

8YPkV1.png

A1nERB.png

MdoXnM.png

G9Pv1V.png

0El8OY.png

oO02BX.png
Dizi bitiren herkes burada buldu sanırım kendini :A :A :A

Sanırım hiçbir yabancı dizi finalinden bukadar etkilenmedim :T Profosor Berlin olayını hep merak ediyordum oda açığa kavuşmuş oldu :A

@destere @Forumdash teşekkürler Oscar töreninden itibaren güzel bir uyum yakaladık yorumlarınız için sizede teşekkürler :Z:Z:Z

6.Bölüm Final
Berlin sahnesi ağlattı :T Berlin ile Profosorun ilişkisini merak ediyordum Profosorun dedektif kadına anlattığı babamın bir hasta oldu vardı demişti . Meğerse o Berlinmiş 😱 Berlinin sürekli ilaç kullanma olayıda anlaşılmış oldu :A Profosorle vedalaşma sahnesi çok duygusaldı :T

Finaldan kareler
767YRL.png

LbZ2B0.png

8YPkV1.png

A1nERB.png

MdoXnM.png

G9Pv1V.png

0El8OY.png

oO02BX.png
Evet güzel etkinlik yakaladık.Dark'tan sonra film ve tekrar dizi etkinliği :X Forumun ölü toprağını kendimizce üzerimizden attık:X Resimler harika:bhr: Yine duygulandım her karakteri görünce:T
Hasta cocuk Berlin mi Profesör mu? Profesörün belinde bi iz vardı. Ve palyaco oldugunda Berlin ona telefonda demişti. "hastaneye girip çıkmayı senden daha iyi kimse bilemez" diye(b) Sanki profesör hastaymış gibi geldi. Berlinin hastalıgı perkinson/alzehmr gibi sonradan ortaya cıkan bi hastalık sanırım(b)
@destere sence nasıl spoi içindeki soruya cevap pls:X

Ablamız yaşını küçültmeye çalışınca pek ciddiye alamıyorum onu ne yapıyım :A :A @Çiğdem-
Kadındır de kadın sözü dinle o zaman :A @Çiğdem-

Evet güzel etkinlik yakaladık.Dark'tan sonra film ve tekrar dizi etkinliği :X Forumun ölü toprağını kendimizce üzerimizden attık:X Resimler harika:bhr: Yine duygulandım her karakteri görünce:T
Hasta cocuk Berlin mi Profesör mu? Profesörün belinde bi iz vardı. Ve palyaco oldugunda Berlin ona telefonda demişti. "hastaneye girip çıkmayı senden daha iyi kimse bilemez" diye(b) Sanki profesör hastaymış gibi geldi. Berlinin hastalıgı perkinson/alzehmr gibi sonradan ortaya cıkan bi hastalık sanırım(b)

O yaşta nasıl kadın oluyor :A :F

Finale kadar saklamışlar işte Berlinle kardeş olduğunu . Dedektif kadına benim diye anlattı ama Berlin ile kardeş olduklarını düşünürsek o kişi Berlin oluyor :A

Berlinin kardeşim demesi Profosorun oankı üzüntüsü kardeş olduklarının kanıtı otomatikman bahsettiği hasta oğlulda Berlin oluyor :A Zaten ya kardeşi yada sevdiği adam çıkıcaktı Gay yada kardeş :F
@destere

Finale kadar saklamışlar işte Berlinle kardeş olduğunu . Dedektif kadına benim diye anlattı ama Berlin ile kardeş olduklarını düşünürsek o kişi Berlin oluyor :A

Berlinin kardeşim demesi Profosorun oankı üzüntüsü kardeş olduklarının kanıtı otomatikman bahsettiği hasta oğlulda Berlin oluyor :A Zaten ya kardeşi yada sevdiği adam çıkıcaktı Gay yada kardeş :F
@destere
O Çav Bella'dan sonra iyi oldu kardeş çıkmaları :X Daha derin bi hikaye :Z

Ben 13 destere 12 @eskici Amcamız oluyor :A :A :A
Zaten ben dedeydim:F

O Çav Bella'dan sonra iyi oldu kardeş çıkmaları :X Daha derin bi hikaye :Z

Zaten ben dedeydim:F
Ben izleyince anlamıştım gerçide youtube yorumlarında da şarkıyı dinlerken gördüm yine otur yorumlar :A

Daha önceki bölümelrde de aslında ip ucuları vardı ama finale kadar iyi gizlemişler açıkcası pek çakmadık :A
@destere Hala anlamamış zaten birde bana saf diyor :A

Ben izleyince anlamıştım gerçide youtube yorumlarında da şarkıyı dinlerken gördüm yine otur yorumlar :A

Daha önceki bölümelrde de aslında ip ucuları vardı ama finale kadar iyi gizlemişler açıkcası pek çakmadık :A
Ama ben hala
öz kardeş olduklarına inanmıyorum :X Hani bir adamla uzun senlerce yaşarsın o adam senin için kardeştir, kardeşten ötedir. Öyle bişeydi sanırım dicem de öz kardeşi gibi de konuştular:X Öz de olsa manevi de çok güzel ilişkileri vardı:bhr: Bu arada sergio adını tokyo'ya açıkladiğinda neden berlinle kardeşiz demedi :A o sahnede tokyo neler düşündü neler:A

Ama ben hala
öz kardeş olduklarına inanmıyorum :X Hani bir adamla uzun senlerce yaşarsın o adam senin için kardeştir, kardeşten ötedir. Öyle bişeydi sanırım dicem de öz kardeşi gibi de konuştular:X Öz de olsa manevi de çok güzel ilişkileri vardı:bhr: Bu arada sergio adını tokyo'ya açıkladiğinda neden berlinle kardeşiz demedi :A o sahnede tokyo neler düşündü neler:A
Bence başka ihtimali yok hasta oğlan olayınada uyuyor Berlin :F Profosor ile veda sahnesinde de bildiğin kardeş işte Berlinin demesi profosorun üzülmesi :A

Bu arada siteler sezon finali diye başlık atmış ama bilemedim :A

Bence başka ihtimali yok hasta oğlan olayınada uyuyor Berlin :F Profosor ile veda sahnesinde de bildiğin kardeş işte Berlinin demesi profosorun üzülmesi :A

Bu arada siteler sezon finali diye başlık atmış ama bilemedim :A
3.sezon bence raquel ile de ekip kurar yine soygun yapar:A

6.Bölüm Final

Finaldan kareler
767YRL.png

LbZ2B0.png

8YPkV1.png

A1nERB.png

MdoXnM.png

G9Pv1V.png

0El8OY.png

oO02BX.png
koyduğun resimler bir harikaymış :) aslında bu diziye bir üçüncü sezon şartmışda erken kesmişler dışarda bunların o parayı nasıl değerlendirdiğini takip etmekde güzel olurdu :)

Ama ben hala

burda forumdash a katılıyorum hogatha :)
bize saf demişsin ama sen neden bu kadar emin oldun:)
profla berlinin kardeş olduğuna nasıl ikna oldun onu anlamadım :)
hangi sahnede böyle bir netlik var birbirlerini çok sevmeleri bir delil olamaz
haa şu berlinin ölüme giderken seni seviyorum kardeşim lafından öyle bir biyolojik kardeşlik ilişkisin,ide çözmek mümkün değil çünkü o lafı birbirlerine çok değer verdikleri içinde söylemiş olabilir :)
diğer bir şıkta bunların gerçek kimliği ortaya çıkmıştı zaten gerçek kimliklerindede soyisimleri farklı profla berlinin yani orasını nasıl izah edeceğiz :)

Son düzenleme:
koyduğun resimler bir harikaymış :) aslında bu diziye bir üçüncü sezon şartmışda erken kesmişler dışarda bunların o parayı nasıl değerlendirdiğini takip etmekde güzel olurdu :)

haa şu berlinin ölüme giderken seni seviyorum kardeşim lafından öyle bir biyolojik kardeşlik ilişkisin,ide çözmek mümkün değil çünkü o lafı birbirlerine çok değer verdikleri içinde söylemiş olabilir :)
diğer bir şıkta bunların gerçek kimliği ortaya çıkmıştı zaten gerçek kimliklerindede soyisimleri farklı profla berlinin yani orasını nasıl izah edeceğiz :)
Heeeeh şimdi sondaki soru çok iyi :A @Çiğdem- az sonra saat 5 oldu gidiyiorum cicili bicili ruyalar der gider:F

Onların ilişkisinde vardı bir şey zaten Berlinin profosore kardeşim demesi öz kardeş olarak diyor vedalaşıyorlar bence profosorun oankı üzüntüsüde ortada :F Hem Profosrun dedektif kadına babamın hasta oğlu var dediği Berlin burda Berlin kardeşim diyor ve Berlinde hasta ilaçsız yaşayamayan birisiydi profosrun anlattığı hasta oğlan oydu bence :A

Vedalaşma sahnesinde açık ediyorlar daha napsın senaristler ayoll öyle arkds sevgisimi olur :A
@Forumdash

Heeeeh şimdi sondaki soru çok iyi :A @Çiğdem- az sonra saat 5 oldu gidiyiorum cicili bicili ruyalar der gider:F
kesin yorumlarda öyle bişeye rastlayıp ikna olmuştur şimdi gelip bizi saf buluyor :)
berlin olanı (andres de fonnolosa gonzalves) isimliydi kimliği ortaya çıkmıştı , profun ise gerçek kimliği sergio markita gibi bişeydi :))
yoksa ispanyollarda ailelerin soyadlları ortak değilmi :)

Onların ilişkisinde vardı bir şey zaten Berlinin profosore kardeşim demesi öz kardeş olarak diyor vedalaşıyorlar bence profosorun oankı üzüntüsüde ortada :F Hem Profosrun dedektif kadına babamın hasta oğlu var dediği Berlin burda Berlin kardeşim diyor ve Berlinde hasta ilaçsız yaşayamayan birisiydi profosrun anlattığı hasta oğlan oydu bence :A

Vedalaşma sahnesinde açık ediyorlar daha napsın senaristler ayoll öyle arkds sevgisimi olur :A
@Forumdash
sondaki soruya cevap alabildikmi @Forumdash ? :))