Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

ben direk üçe başlıyorum şimdi
eğer geldiğimde bulamazsam seni sana şimdiden cicili bicili geceler dileyip öyle kaçayım
Bende kaçarım birazdan , cicili bicili rüyalar
Ama Supernatural 13.Sezon 12.Bölümüde unutma bölümü seveceksin bana güven

S02 - B03-04

İyice köşeye sıkıştılar dicem de;
Sıkışmışa benzemiyorlar

Önce Profesörü yakalaı Raquel karısı
Bence profesör yakalanmak istemiştir. Giydiği kıyafet ile acayip süper oldu profesör
Şey gibi Gotham'dan fırlayan deli bi karakter gibiydi

Neyse işte peruğun saçında yakaladı. Ama Profesör kendi yakalanmak istemiş gibi geldi. 4.bölüm sonunda da söyledi zaten

Tokyo hapisten kaçtı.Kızın her ani bi kararı bi zahiyata yol açıyor. Dizinin 2 bölümü kaldı ve üzülüyorum

Tempo düştü ama güzeldi... 8.0/10

2x3. Bölüm

harikaydı yine
planlar tıkır tıkır işlerken
prof un dalğınlığı herşeyin içine edecek gibi... orda raquel ne gördü? palyaço kılımı gördü profun gömleğinde, niye şüphelendi acaba

berlinin gözyaşları içinde kameralara şov yaptığı kısım yine harikaydı berlini devre dışı bırakmak olmuyor adam kafadan sıyrıkta olsa kafa çalışıyor heleki prof çaresiz kalınca ondan yardım istedi ya acaba beyin profmu berlinmi insan şüpheye düşüyor

arturo malı yine ortalığı karıştıracaktı neyseki son anda rio hergelesi proftan aldığı müjdeli haberin etkisiyle kaçış planından bahsetti , monica nın arturonun kafasına indirdiği demir darbesi güzeldi

tokyoyu bu bölümde görememek üzdü bizi tabiki

2x4. Bölüm

mantık sınırlarını fazla aşındıran bir bölümdü

raquel profu neden içeri atmadıda tek başına sorğuya aldı aşk insana neler yaptırıyor

yalnız soygundan çok aşk meşk işleri ön plana geçti hiç hoş değil
tokyonun cezaevi arabasından kaçışı güzeldi ama geri darphaneye dönüşü mantıksızdı, içeri girmeyi başarmış olması dahada uçuk bir olaydı
olan moskovaya oldu? tokyonun anlamsız saçmalıkları moskovayı ölüme götürecek sanırım

Evet
Perugun kılı düşmüş. Yine evet tempo düşük ilerliyor

Evet
Bu dizi kaç bölüm sürüyordu

S02 - B05-06(FİNAL)

5.bölümü atlayıp 6.bölüme geçmek istiyorum
@destere @Çiğdem-
Harika bir finaldi. Ayakta alkışlanmayı hak ediyor

5.bölüm hüzünlüydü. Moskovu kaybettik.
6.bölümde herkes umutuszluğa kapılmış gibiydi. Tunel kazma derdine düşmüşlerdi. Profesör resmen karanlık yoldaki mum ışığı gibi tünelin ucunda göründü

Hele Tokyo'nun koruyucu meleğim diye tanımlayıp onu gördüğü andaki mutluluk
Umut nedirin tarifiydi resmen

Berlin gelmiş geçmiş en sağlam karakterdi. Keşke ölmeseydi. Kendine yaraşır. tarihe adını yazdıracak bir ölüm seçti

Monica ve Denver harika çift olmuşlar
Monica'nın son anda gruba dahil olması enfesti
Tokyo ve Rio görüntüler harika ama siz en iyisi tavşan moduna geçin
Yoksa aşkınız uzun sürmeyecek sonda zaten ayrı yollara düştünüz

Profesör...Sen bir dahisin.Game of Thrones'ta bile olasılıklar böyle hesaplanmıyordu. Muhteşem planlar yapıp Michael Scofield'ın bile mentoru olabilirsin
Hastaliğin neydi de seni o hale getirdi bilemiyorum ama iyi ki o hale düşmüşsün (sanırım böbrek hastasıydı? belinde ameliyat izi vardı)...Ama hala Berlin'le olan ilişkin ne? bilmek istiyorum. Kardeşim dedin ama nasıl kardeş? Öz mü?

Bütün karakter kendi içinde harikaydı. Asi, ergen, soğuk kanlı, komik, anaç, babacan kısaca dünyada ne kadar insan tipi varsa hepsi burda toplanmiş. ABD dizilerinden sıyrılıp, başka ülkelere açılmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edilesi dizi olmuş... Tebrik eder ve Tüm sezon ortalaması olarak 9/10 verebilirim.

Veee Bunu da bırakyım buraya

Evet
aslında tempoda sorun yoktuda
mantık sınırlarını aşınca konu inandırıcılığın ı yitiriyor yani yoksa tempo iyiydi özellikle tokyonun motosikletle dalışı falan aksiyon doruklardaydı

bu gece diziyi bitiriyoruz @Çiğdem- @Forumdash büyük bir boşluğa düşeceğimiz kesin böyle bir dizi daha bulmamız şart

@eskici ne işler çeviriyor acaba kaçıncı bölüme geldi hala birde sayıklıyor olmasın

Bilmem bana 3-4-5 zayıf geldi
5i izle hele

Yarın bitiricem diziyi
Şunu diyeyim tam türk dizileri gibiymiş bu ispanyol dizileri

Yani bu diziye yakında bir uyarlama türkiyeden mutlaka gelir

2.Sezon 3.Bölüm
Profosor ve dedektif kadının telsiz konuşmaları güzeldi ama son sahnede ele verdi kendisini , Profosor okadar titiz dikkatli bir adam yakıştıramadım

Denverim artık şu sarısın kadının kocasını öldürsün ayoll ne diye hala yaşatıyorlar , Kaçmaya çalıştı

2.Sezon 4.Bölüm
Sarısının kadının kocasına bomba koydular , sezon finalinde patlar inş
Tokyo kurtulmasaydı keşke
Bilgisayarcı çocuk ve O Adam varkan denverin babası ölmesin ayoll

Profosor ve dedektif kadının sahneleri türk dizisi gibiydi vlla
Profosor yakayı ele verdi ama kaçmayı başardı

Evet oyunculuklar bizimkilere yakın
Samimiyetleri de
Bence bu diziyi en iyi biz uyarlarız
Kenan'ı profesör mü yapsam ne yapsam