Bende kaçarım birazdan , cicili bicili rüyalar Ama Supernatural 13.Sezon 12.Bölümüde unutma bölümü seveceksin bana güvenben direk üçe başlıyorum şimdi eğer geldiğimde bulamazsam seni sana şimdiden cicili bicili geceler dileyip öyle kaçayım
Bende kaçarım birazdan , cicili bicili rüyalar Ama Supernatural 13.Sezon 12.Bölümüde unutma bölümü seveceksin bana güvenben direk üçe başlıyorum şimdi eğer geldiğimde bulamazsam seni sana şimdiden cicili bicili geceler dileyip öyle kaçayım
Evet bu çocuğu diyorum tam bir manyak ama sevdimAaa denveri diyor ilk 2 bölüm benimde dikkatimi çekmiş 3 4 5 bölümlerde favorim olmuştu . Seninde öyle olacaktır @eskici
Evet2x3. Bölüm
harikaydı yine
planlar tıkır tıkır işlerken
prof un dalğınlığı herşeyin içine edecek gibi... orda raquel ne gördü? palyaço kılımı gördü profun gömleğinde, niye şüphelendi acaba
berlinin gözyaşları içinde kameralara şov yaptığı kısım yine harikaydı berlini devre dışı bırakmak olmuyor adam kafadan sıyrıkta olsa kafa çalışıyor heleki prof çaresiz kalınca ondan yardım istedi ya acaba beyin profmu berlinmi insan şüpheye düşüyor
arturo malı yine ortalığı karıştıracaktı neyseki son anda rio hergelesi proftan aldığı müjdeli haberin etkisiyle kaçış planından bahsetti , monica nın arturonun kafasına indirdiği demir darbesi güzeldi
tokyoyu bu bölümde görememek üzdü bizi tabiki
2x4. Bölüm
mantık sınırlarını fazla aşındıran bir bölümdü
raquel profu neden içeri atmadıda tek başına sorğuya aldı aşk insana neler yaptırıyor
yalnız soygundan çok aşk meşk işleri ön plana geçti hiç hoş değil
tokyonun cezaevi arabasından kaçışı güzeldi ama geri darphaneye dönüşü mantıksızdı, içeri girmeyi başarmış olması dahada uçuk bir olaydı
olan moskovaya oldu? tokyonun anlamsız saçmalıkları moskovayı ölüme götürecek sanırım
Bu dizi kaç bölüm sürüyorduEvet
Perugun kılı düşmüş. Yine evet tempo düşük ilerliyor
Son bölümdeyim birazdan. 2.sezon 6 bölümcükBu dizi kaç bölüm sürüyordu
İlk sezon kaçSon bölümdeyim birazdan. 2.sezon 6 bölümcük
Daha 1 bölüm izledin bitmesini mi hesaplıyonİlk sezon kaç
Hesaplamıyorum ama merak ettim ne kadar sürdüğünü diziyi beğendim çünkü hazırlıklı olayım sonradan üzülmeyeyimDaha 1 bölüm izledin bitmesini mi hesaplıyon
S1x13Hesaplamıyorum ama merak ettim ne kadar sürdüğünü diziyi beğendim çünkü hazırlıklı olayım sonradan üzülmeyeyim
Baya azmış ya biraz daha sürseymiş bariS1x13
S2x6
Sanırım S3 çekiliyor tam bilmiyorum en azından umutluyumBaya azmış ya biraz daha sürseymiş bari
Dizi bitmiş diye biliyordumSanırım S3 çekiliyor tam bilmiyorum en azından umutluyum
aslında tempoda sorun yoktudaEvet
Perugun kılı düşmüş. Yine evet tempo düşük ilerliyor
Bilmem bana 3-4-5 zayıf geldi 5i izle heleaslında tempoda sorun yoktuda
mantık sınırlarını aşınca konu inandırıcılığın ı yitiriyor yani yoksa tempo iyiydi özellikle tokyonun motosikletle dalışı falan aksiyon doruklardaydı
bu gece diziyi bitiriyoruz @Çiğdem- @Forumdash büyük bir boşluğa düşeceğimiz kesin böyle bir dizi daha bulmamız şart
@eskici ne işler çeviriyor acaba kaçıncı bölüme geldi hala birde sayıklıyor olmasın
aslında tempoda sorun yoktuda
mantık sınırlarını aşınca konu inandırıcılığın ı yitiriyor yani yoksa tempo iyiydi özellikle tokyonun motosikletle dalışı falan aksiyon doruklardaydı
bu gece diziyi bitiriyoruz @Çiğdem- @Forumdash büyük bir boşluğa düşeceğimiz kesin böyle bir dizi daha bulmamız şart
@eskici ne işler çeviriyor acaba kaçıncı bölüme geldi hala birde sayıklıyor olmasın
Yarın bitiricem diziyi Şunu diyeyim tam türk dizileri gibiymiş bu ispanyol dizileriS02 - B05-06(FİNAL)
5.bölümü atlayıp 6.bölüme geçmek istiyorum @destere @Çiğdem-
Harika bir finaldi. Ayakta alkışlanmayı hak ediyor
5.bölüm hüzünlüydü. Moskovu kaybettik.
6.bölümde herkes umutuszluğa kapılmış gibiydi. Tunel kazma derdine düşmüşlerdi. Profesör resmen karanlık yoldaki mum ışığı gibi tünelin ucunda göründü
Hele Tokyo'nun koruyucu meleğim diye tanımlayıp onu gördüğü andaki mutluluk Umut nedirin tarifiydi resmen
Berlin gelmiş geçmiş en sağlam karakterdi. Keşke ölmeseydi. Kendine yaraşır. tarihe adını yazdıracak bir ölüm seçti
Monica ve Denver harika çift olmuşlar Monica'nın son anda gruba dahil olması enfesti Tokyo ve Rio görüntüler harika ama siz en iyisi tavşan moduna geçin Yoksa aşkınız uzun sürmeyecek sonda zaten ayrı yollara düştünüz
Profesör...Sen bir dahisin.Game of Thrones'ta bile olasılıklar böyle hesaplanmıyordu. Muhteşem planlar yapıp Michael Scofield'ın bile mentoru olabilirsin Hastaliğin neydi de seni o hale getirdi bilemiyorum ama iyi ki o hale düşmüşsün (sanırım böbrek hastasıydı? belinde ameliyat izi vardı)...Ama hala Berlin'le olan ilişkin ne? bilmek istiyorum. Kardeşim dedin ama nasıl kardeş? Öz mü?
Bütün karakter kendi içinde harikaydı. Asi, ergen, soğuk kanlı, komik, anaç, babacan kısaca dünyada ne kadar insan tipi varsa hepsi burda toplanmiş. ABD dizilerinden sıyrılıp, başka ülkelere açılmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edilesi dizi olmuş... Tebrik eder ve Tüm sezon ortalaması olarak 9/10 verebilirim.
Veee Bunu da bırakyım buraya
Evet oyunculuklar bizimkilere yakın Samimiyetleri de Bence bu diziyi en iyi biz uyarlarız Kenan'ı profesör mü yapsam ne yapsamYarın bitiricem diziyi Şunu diyeyim tam türk dizileri gibiymiş bu ispanyol dizileri
Yani bu diziye yakında bir uyarlama türkiyeden mutlaka gelir
2.Sezon 3.Bölüm
Profosor ve dedektif kadının telsiz konuşmaları güzeldi ama son sahnede ele verdi kendisini , Profosor okadar titiz dikkatli bir adam yakıştıramadım
Denverim artık şu sarısın kadının kocasını öldürsün ayoll ne diye hala yaşatıyorlar , Kaçmaya çalıştı
2.Sezon 4.Bölüm
Sarısının kadının kocasına bomba koydular , sezon finalinde patlar inş Tokyo kurtulmasaydı keşke Bilgisayarcı çocuk ve O Adam varkan denverin babası ölmesin ayoll
Profosor ve dedektif kadının sahneleri türk dizisi gibiydi vlla Profosor yakayı ele verdi ama kaçmayı başardı Finalde bi sahne bana Ezeli hatırlattı ve bu diziyi şunlarla çekmeliyiz dedim