Ama çok sıradalar var sen yine de raad olmaBu spoi sayılmaz ya sadece devam edip etmediğini merak ettim çünkü ilk bölüme özel soygun için faydalandıkları okul grubunda sıradan bir kızdır belki diye düşündüm ama değilmiş demek
Ama çok sıradalar var sen yine de raad olmaBu spoi sayılmaz ya sadece devam edip etmediğini merak ettim çünkü ilk bölüme özel soygun için faydalandıkları okul grubunda sıradan bir kızdır belki diye düşündüm ama değilmiş demek
Sıradalar derken tam anlamadımAma çok sıradalar var sen yine de raad olma
sıradan dicektim anlamiştirsin da maksat soğuk espirikcik yapmak mı?Sıradalar derken tam anlamadım
Yok anlamamıştım tahmin etmeye çalıştım ama sırlar var diye düşündüm yanlışmışsıradan dicektim anlamiştirsin da maksat soğuk espirikcik yapmak mı?
aynısının tıpkısı harika benzetme natalie portman ın ilk harika eseridir leonGüzelliğine laf yok ama karakteri çok kötü İmaj da bunun büyümüş hali (ne zamandır dicem unutuyorum)
İçerde gibi bayıldın dimi
sözünde durdun birde diziyi beğenmişsin ki bundan sonra artık teşviğe gerek kalmadan sonuna kadar gidersin devamında muhteşem şeyler oluyor, ilk bölüm benim açımdan sıkıntılı geçmişti soygun planıyla geçen ilk bölümde bir an önce aksiyon başlasın diyordum devamında muradımıza erdikDizinin ilk bölümünü izledim gayet güzel bir dizi beğendim yani. Konusu güzel oyuncular güzel (özellikle kızlar ) profesör baya akıllı bir adam iyi bir soygun planı yapmış ama sonu kötü bitti orası ayrı. Gerizekalı Rionun ölmesine sevindim diyebilirim zaten uyuz bir karakterdi şimdi bütün karakterlerin isimleri aklımda değil ama profesör Tokyo ve deli manyak bir çocuk var onları özellikle beğendim. Liseli kız karakteri de diziye devam ediyordur umarım bu bölümdeki sahnelerinden bolca görmek isteriz
Neyse genel olarak güzel bir dizi olmuş ben sözümü tuttum ve izledim
@destere @Çiğdem- @Forumdash
Giriş için gayet güzel bir bölüm olmuş bence devamının da güzel olacağını düşünüyorum ve devam edicem merak etme senin bu konuya ilk bölümden fotoğrafını attığın kız da güzelmiş ayrıca Tokyo reyiz de çok güzel tabiaynısının tıpkısı harika benzetme natalie portman ın ilk harika eseridir leon
sözünde durdun birde diziyi beğenmişsin ki bundan sonra artık teşviğe gerek kalmadan sonuna kadar gidersin devamında muhteşem şeyler oluyor, ilk bölüm benim açımdan sıkıntılı geçmişti soygun planıyla geçen ilk bölümde bir an önce aksiyon başlasın diyordum devamında muradımıza erdik
o kızı tanımadınmı işte alison denen kız? hanı ergen arkadaşı resmini çekip internete koyacaktıGiriş için gayet güzel bir bölüm olmuş bence devamının da güzel olacağını düşünüyorum ve devam edicem merak etme senin bu konuya ilk bölümden fotoğrafını attığın kız da güzelmiş ayrıca Tokyo reyiz de çok güzel tabi
İsmini hatırlamıyorum ama tanıdım güzel kızmış evet sahne baya hızlı geçti sen resmi koymasan ben onu yakalayamazdım herhalde ama sen buraya resmi koyunca ben de sahneyi durdurup tekrar yakaladım o anıo kızı tanımadınmı işte alison denen kız? hanı ergen arkadaşı resmini çekip internete koyacaktı
bu sahne öyle bir hızla geçtiki kimse görememiş benim yaptığım bir nevi halka hizmet
sayemde ilk bölümün en harika sahnesini yakalamışsınız kendimle ne kadar övünsem azdırİsmini hatırlamıyorum ama tanıdım güzel kızmış evet sahne baya hızlı geçti sen resmi koymasan ben onu yakalayamazdım herhalde ama sen buraya resmi koyunca ben de sahneyi durdurup tekrar yakaladım o anı
İlerleyen bölümlerde de böyle hızlı geçen bir anlık dikkatsizlik sonucunda yakalayamayacağımız sahneler varsa bilgilendirebilirsin beni sevinirim yani ama umarım böyle sahneler vardır ve hızlı geçmezsayemde ilk bölümün en harika sahnesini yakalamışsınız kendimle ne kadar övünsem azdır
ondan sonrasını kendin keşfedeceksin ilk bölümde değerli halkımızın diziye konsantrasyonunu sağlamak için çaba sarfettim gerisi ahaliye kalmış yakalarsanız ne mutlu size yakalamazsanız yeşil ışığı derdinize yanınİlerleyen bölümlerde de böyle hızlı geçen bir anlık dikkatsizlik sonucunda yakalayamayacağımız sahneler varsa bilgilendirebilirsin beni sevinirim yani ama umarım böyle sahneler vardır ve hızlı geçmez
Neyse böyle şeyler olabildiğini öğrenmiş olduk en azından bundan sonra daha dikkatli izlerim ve yakalarımondan sonrasını kendin keşfedeceksin ilk bölümde değerli halkımızın diziye konsantrasyonunu sağlamak için çaba sarfettim gerisi ahaliye kalmış yakalarsanız ne mutlu size yakalamazsanız yeşil ışığı derdinize yanın
Dizinin ilk bölümünü izledim gayet güzel bir dizi beğendim yani. Konusu güzel oyuncular güzel (özellikle kızlar ) profesör baya akıllı bir adam iyi bir soygun planı yapmış ama sonu kötü bitti orası ayrı. Gerizekalı Rionun ölmesine sevindim diyebilirim zaten uyuz bir karakterdi şimdi bütün karakterlerin isimleri aklımda değil ama profesör Tokyo ve deli manyak bir çocuk var onları özellikle beğendim. Liseli kız karakteri de diziye devam ediyordur umarım bu bölümdeki sahnelerinden bolca görmek isteriz
Neyse genel olarak güzel bir dizi olmuş ben sözümü tuttum ve izledim
@destere @Çiğdem- @Forumdash
Güzelliğine laf yok ama karakteri çok kötü İmaj da bunun büyümüş hali (ne zamandır dicem unutuyorum)
İçerde gibi bayıldın dimi
Aaa denveri diyor ilk 2 bölüm benimde dikkatimi çekmiş 3 4 5 bölümlerde favorim olmuştu . Seninde öyle olacaktır @eskiciaynısının tıpkısı harika benzetme natalie portman ın ilk harika eseridir leon
sözünde durdun birde diziyi beğenmişsin ki bundan sonra artık teşviğe gerek kalmadan sonuna kadar gidersin devamında muhteşem şeyler oluyor, ilk bölüm benim açımdan sıkıntılı geçmişti soygun planıyla geçen ilk bölümde bir an önce aksiyon başlasın diyordum devamında muradımıza erdik
Çabuk yetiş bize yetiş. Denver'e neler oluyor nelerAaa denveri diyor ilk 2 bölüm benimde dikkatimi çekmiş 3 4 5 bölümlerde favorim olmuştu . Seninde öyle olacaktır @eskici
2 Bölüm izledim 2.sezondan yorumumu birazdan yapacam @destereÇabuk yetiş bize yetiş. Denver'e neler oluyor neler
2x2. Bölüm
harika gidiyor dizi baştan beri bir çok yer mantığa ters düşsede yinede heyecanıyla aksiyonuyla diğer dizilerden farkıyla mükemmel ilerliyor
prof çok zeki hakkını teslim etmek lazım karakolda kendini dövüp bana saldırdı numarasıyla hem kendisini hemde parmak izini kurtarması takdirlikti
tokyo tamda herşeyi anlatmak için dökülmeye başlamıştı profun telefonuyla kendine geldi yalnız prof o telefonu denk düşürmese o anda neler olurdu onuda düşünmüşmüdür acaba ? çok fazla tesadüfler oluyor hayatın olağan akışına aykırı şeyler ? hiç bir plan proğram önceden birebir tahmin edilemez mutlaka sürprizler olur bu açıdan profu zor günler bekliyor diyelim
bu arada içerde neler oluyor rio nun ergenik isyanı berbattı ölseydi güzel olurdu ama berlin salağıda bir kafasına sıkmadı bekleyip durdu
son sahnedeki nairobinin berlinin kafasına indirdiği tokmak güzel oldu artık içerde ipler nairobinin elinde
aslında erken kestiler o sahneyi
ya bomba tokyonun iç çamaşırının içinde olsaydı bence onuda çıkarması lazımdı hem polisler daha rahat ederdi hemde izleyiciler için muhteşem bir seyirlik olurdu
2.Sezon 1.BölümSpoiden yemek istiyormusun
Evet devam ediyor.
nairobinin resmini güzel yakalamışsın o sahne en çarpıcı yerdi zaten )2.Sezon 1.Bölüm
2.Sezon 2.Bölüm bu Bölüm tuhaftı hani ben profosore Ozan diyorumya kızlarla olan sahnesinde Ozanla benmişim gibi hissettimSürahi suratlı kız aklını karıştırdı Denverin Aaa dediği doğru olabilirde ama bir tarafından uydurmuşta olabilir Sakallı adam ikizini öldürdü Son sahne çok komikti Tokyo o sedyeyle merdivenlerden yuvarlanmadan nasıl öyle güzelce indi aşşağıya
Tokyonun prosofore tuhaf birisi olduğunu anlatması , benim Ozana demem gibiydi
Son sahnede sürahi suratlı kızında prosoforden yönetime el koymasıda yine Ozanı banlamam gibiydi
Aaaa o Bilgisayarcı çocuk şu şarısın kızın kocası gibi en gereksiz iki karakter niye ölmüyorlar anlamıyorum ayollnairobinin resmini güzel yakalamışsın o sahne en çarpıcı yerdi zaten )
berlin mallaşmıştı bir dinlenmeye çekilsin nairobi işine sadık biri tek kötü tarafı fazla duygusal
nairobinin rio dan çocuk yapmak istediği sahne kahkaha atmıştım )
ben direk üçe başlıyorum şimdi eğer geldiğimde bulamazsam seni sana şimdiden cicili bicili geceler dileyip öyle kaçayımAaaa o Bilgisayarcı çocuk şu şarısın kızın kocası gibi en gereksiz iki karakter niye ölmüyorlar anlamıyorum ayoll