Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Bu spoi sayılmaz ya sadece devam edip etmediğini merak ettim çünkü ilk bölüme özel soygun için faydalandıkları okul grubunda sıradan bir kızdır belki diye düşündüm ama değilmiş demek
Ama çok sıradalar var sen yine de raad olma

Güzelliğine laf yok ama karakteri çok kötü
İmaj da bunun büyümüş hali
(ne zamandır dicem unutuyorum)

İçerde gibi bayıldın dimi
aynısının tıpkısı harika benzetme
natalie portman ın ilk harika eseridir leon

sözünde durdun birde diziyi beğenmişsin ki bundan sonra artık teşviğe gerek kalmadan sonuna kadar gidersin
devamında muhteşem şeyler oluyor, ilk bölüm benim açımdan sıkıntılı geçmişti soygun planıyla geçen ilk bölümde bir an önce aksiyon başlasın diyordum devamında muradımıza erdik

Giriş için gayet güzel bir bölüm olmuş bence devamının da güzel olacağını düşünüyorum ve devam edicem merak etme
senin bu konuya ilk bölümden fotoğrafını attığın kız da güzelmiş ayrıca Tokyo reyiz de çok güzel tabi

o kızı tanımadınmı işte alison denen kız? hanı ergen arkadaşı resmini çekip internete koyacaktı

bu sahne öyle bir hızla geçtiki kimse görememiş benim yaptığım bir nevi halka hizmet

o kızı tanımadınmı işte alison denen kız? hanı ergen arkadaşı resmini çekip internete koyacaktı

bu sahne öyle bir hızla geçtiki kimse görememiş benim yaptığım bir nevi halka hizmet
İsmini hatırlamıyorum ama tanıdım güzel kızmış
evet sahne baya hızlı geçti sen resmi koymasan ben onu yakalayamazdım herhalde ama sen buraya resmi koyunca ben de sahneyi durdurup tekrar yakaladım o anı

İsmini hatırlamıyorum ama tanıdım güzel kızmış
evet sahne baya hızlı geçti sen resmi koymasan ben onu yakalayamazdım herhalde ama sen buraya resmi koyunca ben de sahneyi durdurup tekrar yakaladım o anı
sayemde ilk bölümün en harika sahnesini yakalamışsınız kendimle ne kadar övünsem azdır

sayemde ilk bölümün en harika sahnesini yakalamışsınız kendimle ne kadar övünsem azdır
İlerleyen bölümlerde de böyle hızlı geçen bir anlık dikkatsizlik sonucunda yakalayamayacağımız sahneler varsa bilgilendirebilirsin beni sevinirim yani
ama umarım böyle sahneler vardır ve hızlı geçmez

ondan sonrasını kendin keşfedeceksin ilk bölümde değerli halkımızın diziye konsantrasyonunu sağlamak için çaba sarfettim gerisi ahaliye kalmış
yakalarsanız ne mutlu size yakalamazsanız yeşil ışığı derdinize yanın

Neyse böyle şeyler olabildiğini öğrenmiş olduk en azından bundan sonra daha dikkatli izlerim ve yakalarım

Güzelliğine laf yok ama karakteri çok kötü
İmaj da bunun büyümüş hali
(ne zamandır dicem unutuyorum)

İçerde gibi bayıldın dimi

Aaa denveri diyor ilk 2 bölüm benimde dikkatimi çekmiş 3 4 5 bölümlerde favorim olmuştu . Seninde öyle olacaktır @eskici

Spoiden yemek istiyormusun

Evet devam ediyor.
2.Sezon 1.Bölüm
Sürahi suratlı kız aklını karıştırdı Denverin Aaa dediği doğru olabilirde ama bir tarafından uydurmuşta olabilir
Sakallı adam ikizini öldürdü
Son sahne çok komikti Tokyo o sedyeyle merdivenlerden yuvarlanmadan nasıl öyle güzelce indi aşşağıya
2.Sezon 2.Bölüm bu Bölüm tuhaftı hani ben profosore Ozan diyorumya kızlarla olan sahnesinde Ozanla benmişim gibi hissettim

Tokyonun prosofore tuhaf birisi olduğunu anlatması , benim Ozana demem gibiydi

Son sahnede sürahi suratlı kızında prosoforden yönetime el koymasıda yine Ozanı banlamam gibiydi

nairobinin resmini güzel yakalamışsın o sahne en çarpıcı yerdi zaten
)
berlin mallaşmıştı bir dinlenmeye çekilsin nairobi işine sadık biri tek kötü tarafı fazla duygusal

nairobinin rio dan çocuk yapmak istediği sahne kahkaha atmıştım
)

Aaaa o Bilgisayarcı çocuk şu şarısın kızın kocası gibi en gereksiz iki karakter niye ölmüyorlar anlamıyorum ayoll

Aaaa o Bilgisayarcı çocuk şu şarısın kızın kocası gibi en gereksiz iki karakter niye ölmüyorlar anlamıyorum ayoll
ben direk üçe başlıyorum şimdi
eğer geldiğimde bulamazsam seni sana şimdiden cicili bicili geceler dileyip öyle kaçayım