Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

2x2. Bölüm

harika gidiyor dizi baştan beri bir çok yer mantığa ters düşsede yinede heyecanıyla aksiyonuyla diğer dizilerden farkıyla mükemmel ilerliyor

prof çok zeki hakkını teslim etmek lazım karakolda kendini dövüp bana saldırdı numarasıyla hem kendisini hemde parmak izini kurtarması takdirlikti

tokyo tamda herşeyi anlatmak için dökülmeye başlamıştı profun telefonuyla kendine geldi yalnız prof o telefonu denk düşürmese o anda neler olurdu onuda düşünmüşmüdür acaba ?
çok fazla tesadüfler oluyor hayatın olağan akışına aykırı şeyler ? hiç bir plan proğram önceden birebir tahmin edilemez mutlaka sürprizler olur bu açıdan profu zor günler bekliyor diyelim

bu arada içerde neler oluyor rio nun ergenik isyanı berbattı ölseydi güzel olurdu ama berlin salağıda bir kafasına sıkmadı bekleyip durdu
son sahnedeki nairobinin berlinin kafasına indirdiği tokmak güzel oldu artık içerde ipler nairobinin elinde

aslında erken kestiler o sahneyi

ya bomba tokyonun iç çamaşırının içinde olsaydı
bence onuda çıkarması lazımdı hem polisler daha rahat ederdi hemde izleyiciler için muhteşem bir seyirlik olurdu

totoşu gayet güzeldi

Dizinin ilk bölümünü izledim gayet güzel bir dizi beğendim yani. Konusu güzel oyuncular güzel (özellikle kızlar
) profesör baya akıllı bir adam iyi bir soygun planı yapmış ama sonu kötü bitti orası ayrı. Gerizekalı Rionun ölmesine sevindim diyebilirim zaten uyuz bir karakterdi
şimdi bütün karakterlerin isimleri aklımda değil ama profesör Tokyo ve deli manyak bir çocuk var onları özellikle beğendim. Liseli kız karakteri de diziye devam ediyordur umarım bu bölümdeki sahnelerinden bolca görmek isteriz

Neyse genel olarak güzel bir dizi olmuş ben sözümü tuttum ve izledim

@destere @Çiğdem- @Forumdash

çok güzel bir kız tokyo
ispanyol tv'lerinde değilde abd' de dizi çekiyor olsa dünyada kızı tanımayan kalmazdı
Güzelliğine laf yok ama karakteri çok kötü
İmaj da bunun büyümüş hali
(ne zamandır dicem unutuyorum)

İçerde gibi bayıldın dimi

Güzelliğine laf yok ama karakteri çok kötü
İmaj da bunun büyümüş hali
(ne zamandır dicem unutuyorum)

İçerde gibi bayıldın dimi
Yani bayıldım da diyebilirim gayet güzel bir dizi
bazı sahneleri biraz daha çoğaltırlarsa ilerki bölümlerde daha da iyi olur yani çoğaltmışlarsa

Spoiden yemek istiyormusun

Evet devam ediyor.
Bu spoi sayılmaz ya sadece devam edip etmediğini merak ettim çünkü ilk bölüme özel soygun için faydalandıkları okul grubunda sıradan bir kızdır belki diye düşündüm ama değilmiş demek