Akşam izleyip yaparım yorumumu merak etmeyin
Buna şimdi başlama eskici, çarşamba günü Altered Carbon'u izleyeceğiz@MasacRE- Senin kadar olamadı yapta utansın
Ben zaten onların hızına yetişemem onlar izlesin ben arkadan giderimÇiğdem kandırıyor seni, onlar sonuna geldi yeni diziye başlayacak Ona göre düşün
Tutacağım tabii ki de@eskici Senin gibi kütükmü o sözünü tutar
Kütük olan sizsiniz, size ödüllü filmler diziler öneriyoruz hemen burun kıvırıyorsunuz masacre dediyse kötüdür diye zevksizler@eskici Senin gibi kütükmü o sözünü tutar
Oscara devam edecez ama alt yazılar gelmesini bekliyoruzKütük olan sizsiniz, size ödüllü filmler diziler öneriyoruz hemen burun kıvırıyorsunuz masacre dediyse kötüdür diye zevksizler
aslında erken kestiler o sahneyiS02 - B01-02
harika bir bölümdü harikaaaaaaaaaaaaaa!!!!! @Çiğdem- @destere
Sezonun ilk bölümü muhteşemdi. Profesör, Raquel'in kocasıyla kavga edip delil değişti filan tamam ok ama en güzel sahneler kesinlikle Berlin vs Tokyo'ya aitti
Tokyo rus rulei oynadı ama kazanan Berlin oldu Naibori kurtardı finali Berlin yaptı Hi aklıma gelmeyecek şekilde Tokyo'yu polise etti Harika bir yöntemdi, içimin yağları eridi
2.bölümün ilk dakikalarının yıldızı ise Tokyo'ydu... Tokyo'nun üzerinde bomba var sanılıp harika teslim olması...Sanatsal bir çalişmaydı resmen. Hollywood halt etmiş. Çekim tekniğine bayıldım o derece
Grup içinde çatişma başladı. Şimdinin lideri Naibori Senin yüreğin güzel fedakar kadın
8.5/10 güzel açılış oldu
2x2. Bölüm
harika gidiyor dizi baştan beri bir çok yer mantığa ters düşsede yinede heyecanıyla aksiyonuyla diğer dizilerden farkıyla mükemmel ilerliyor
prof çok zeki hakkını teslim etmek lazım karakolda kendini dövüp bana saldırdı numarasıyla hem kendisini hemde parmak izini kurtarması takdirlikti
tokyo tamda herşeyi anlatmak için dökülmeye başlamıştı profun telefonuyla kendine geldi yalnız prof o telefonu denk düşürmese o anda neler olurdu onuda düşünmüşmüdür acaba ? çok fazla tesadüfler oluyor hayatın olağan akışına aykırı şeyler ? hiç bir plan proğram önceden birebir tahmin edilemez mutlaka sürprizler olur bu açıdan profu zor günler bekliyor diyelim
bu arada içerde neler oluyor rio nun ergenik isyanı berbattı ölseydi güzel olurdu ama berlin salağıda bir kafasına sıkmadı bekleyip durdu
son sahnedeki nairobinin berlinin kafasına indirdiği tokmak güzel oldu artık içerde ipler nairobinin elinde
aslında erken kestiler o sahneyi
ya bomba tokyonun iç çamaşırının içinde olsaydı bence onuda çıkarması lazımdı hem polisler daha rahat ederdi hemde izleyiciler için muhteşem bir seyirlik olurdu
çok güzel bir kız tokyo ispanyol tv'lerinde değilde abd' de dizi çekiyor olsa dünyada kızı tanımayan kalmazdıtotoşu gayet güzeldi
Güzelliğine laf yok ama karakteri çok kötü İmaj da bunun büyümüş hali (ne zamandır dicem unutuyorum)çok güzel bir kız tokyo ispanyol tv'lerinde değilde abd' de dizi çekiyor olsa dünyada kızı tanımayan kalmazdı
İçerde gibi bayıldın dimiDizinin ilk bölümünü izledim gayet güzel bir dizi beğendim yani. Konusu güzel oyuncular güzel (özellikle kızlar ) profesör baya akıllı bir adam iyi bir soygun planı yapmış ama sonu kötü bitti orası ayrı. Gerizekalı Rionun ölmesine sevindim diyebilirim zaten uyuz bir karakterdi şimdi bütün karakterlerin isimleri aklımda değil ama profesör Tokyo ve deli manyak bir çocuk var onları özellikle beğendim. Liseli kız karakteri de diziye devam ediyordur umarım bu bölümdeki sahnelerinden bolca görmek isteriz
Neyse genel olarak güzel bir dizi olmuş ben sözümü tuttum ve izledim
@destere @Çiğdem- @Forumdash
Yani bayıldım da diyebilirim gayet güzel bir dizi bazı sahneleri biraz daha çoğaltırlarsa ilerki bölümlerde daha da iyi olur yani çoğaltmışlarsaGüzelliğine laf yok ama karakteri çok kötü İmaj da bunun büyümüş hali (ne zamandır dicem unutuyorum)
İçerde gibi bayıldın dimi
o aparatif bir sahneydi Ana yemeği sonra yiyorsunYani bayıldım da diyebilirim gayet güzel bir dizi bazı sahneleri biraz daha çoğaltırlarsa ilerki bölümlerde daha da iyi olur yani çoğaltmışlarsa
Daha iyileri var diyorsun yani o liseli kız devam ediyor mu bu arada diziyeo aparatif bir sahneydi Ana yemeği sonra yiyorsun
Spoiden yemek istiyormusunDaha iyileri var diyorsun yani o liseli kız devam ediyor mu bu arada diziye
Bu spoi sayılmaz ya sadece devam edip etmediğini merak ettim çünkü ilk bölüme özel soygun için faydalandıkları okul grubunda sıradan bir kızdır belki diye düşündüm ama değilmiş demekSpoiden yemek istiyormusun
Evet devam ediyor.