Emre Ozansoy
Moderatör
Şehir dışında çekilen dizilerin kötü sonu kervanına katıldı. (Bkz. Zümrüdüanka, Hercai, Güvercin, Sefirin Kızı)Daha dün gibi 10+ reyting aldığını hatırlıyorum ve şimdi final yapıyor, zaman çok hızlı geçiyor be.
Şehir dışında çekilen dizilerin kötü sonu kervanına katıldı. (Bkz. Zümrüdüanka, Hercai, Güvercin, Sefirin Kızı)Daha dün gibi 10+ reyting aldığını hatırlıyorum ve şimdi final yapıyor, zaman çok hızlı geçiyor be.
Oha, yazık hepsinin de kaderi aynı be.Şehir dışında çekilen dizilerin kötü sonu kervanına katıldı. (Bkz. Zümrüdüanka, Hercai, Güvercin, Sefirin Kızı)
Bir uğursuzluk çöktü hepsine.Oha, yazık hepsinin de kaderi aynı be.
Evet ben de hatırlıyorum ama inşallah umarım böyle şiveli söz de komedi dizileri tozlu raflarındaki yerini alır. Evet ya baya hızlı geçiyor bu dizi ilk başladığında okula gidiyordum şimdi evde okul bitirdimDaha dün gibi 10+ reyting aldığını hatırlıyorum ve şimdi final yapıyor, zaman çok hızlı geçiyor be.
Doğru valla, aralarından en kötü alanı Güvercin bile 6 reyting alıyordu.Bir uğursuzluk çöktü hepsine.
Töre dizisi sevmem ama Güvercin güzeldi acaba yapım iyi iyi yapım olduğundan mıŞehir dışında çekilen dizilerin kötü sonu kervanına katıldı. (Bkz. Zümrüdüanka, Hercai, Güvercin, Sefirin Kızı)
İzleyici kafayı yemiş gibi töre ve hastane işlerinden uzaklaşıp, psikolojik şiddet dizisi izledi.Doğru valla, aralarından en kötü alanı Güvercin bile 6 reyting alıyordu.
Aa orası da doğru.Evet ben de hatırlıyorum ama inşallah umarım böyle şiveli söz de komedi dizileri tozlu raflarındaki yerini alır. Evet ya baya hızlı geçiyor bu dizi ilk başladığında okula gidiyordum şimdi evde okul bitirdim
Bir de aynı kitleden olmayan izleyici bunlar, garip...İzleyici kafayı yemiş gibi töre ve hastane işlerinden uzaklaşıp, psikolojik şiddet dizisi izledi.
Sene 2021 artık töre dizisi mi izlenirİzleyici kafayı yemiş gibi töre ve hastane işlerinden uzaklaşıp, psikolojik şiddet dizisi izledi.
Yapım şirketi o tür dizilerde iyi iş çıkarıyor, ondandır. Zümrüdüanka ilk sezon da baya iyiydi.Töre dizisi sevmem ama Güvercin güzeldi acaba yapım iyi iyi yapım olduğundan mı
Vay be, ilk reytinglerini gördüğüm zaman bu diziden bir şey olmaz demiştim. Sonra uçmuştu. Yalnız 12 alan bir bölümü vardı, o yok burada. Net hatırlıyorum 12 aldığını.
İzleyici izliyor ki yapım şirketleri böyle diziler yapıyor. Yoksa neden yapsınlar? Bence hala daha izlenir iyi bir iş olursa. Uzak Şehrin Masalı rekor kırar inşAllah.Sene 2021 artık töre dizisi mi izlenir
Öyle de yani bilmiyorum ben tek güvercini beğendim sanırım oyunculardan ötürü olabilir yoksa töre dizisi sevmeyen biriyimİzleyici izliyor ki yapım şirketleri böyle diziler yapıyor. Yoksa neden yapsınlar? Bence hala daha izlenir iyi bir iş olursa. Uzak Şehrin Masalı rekor kırar inşAllah.
O tam bir töre dizisi değildi, biraz eksiği vardı. Ah Kevsa kadın, sahnelerini izleyeyim bari...Töre dizisi sevmem ama Güvercin güzeldi acaba yapım iyi iyi yapım olduğundan mı
İkinci sezon reytingleri de bunlar. Bende hatırlıyor gibiyim, bir bakayım.Vay be, ilk reytinglerini gördüğüm zaman bu diziden bir şey olmaz demiştim. Sonra uçmuştu. Yalnız 12 alan bir bölümü vardı, o yok burada. Net hatırlıyorum 12 aldığını.