Yok öyle kalmıştı o konu diye hatırlıyorum. Ama bu yeni bir karakter bence. Bulut'a benzemiyor. Sadece aynı taktikleri kullanıyor.Restorana giren adam meselesi çözülmemiş miydi ya?
Yok öyle kalmıştı o konu diye hatırlıyorum. Ama bu yeni bir karakter bence. Bulut'a benzemiyor. Sadece aynı taktikleri kullanıyor.Restorana giren adam meselesi çözülmemiş miydi ya?
Olabilir de, umarım rüyadır. Öyle olmasını isterim, çocuklar falan aşağıya yanlarına almıştır. Finale giderken romantik komedi olarak devam etisin istersim.Yok öyle kalmıştı o konu diye hatırlıyorum. Ama bu yeni bir karakter bence. Bulut'a benzemiyor. Sadece aynı taktikleri kullanıyor.
Bende öyle isterim, helede bugün güzel ve eğlenceli bölümden sonraOlabilir de, umarım rüyadır. Öyle olmasını isterim, çocuklar falan aşağıya yanlarına almıştır. Finale giderken romantik komedi olarak devam etisin istersim.
Bölümün son sahnesi dışında hiç bir yeri izleyemedim Savaşçı'da dolayı. Ama sosyal medyada yorumlar baya olumlu. Umarım reytinglerini arttırır.Bende öyle isterim, helede bugün güzel ve eğlenceli bölümden sonra
Ölse bir şekilde haberimiz olurdu zaten.Bence Feride ölmedi
Aynen öyle. Oyuncu Veda Paylaşımı bile yapmamışÖlse bir şekilde haberimiz olurdu zaten.