İnşallah abla.Hımm hayırlısı olsun bakalım
İnşallah abla.Hımm hayırlısı olsun bakalım
Bu rtg ne anlama geliyor öğrenmem lazım reyting sanıyordum demekki farklı anlamı olabilirYo gayet normal hatta bilen kişi sayısı az eskiden ben de öyle sanıyordum
Aynen Ama yine de izlettiriyor kendini, bölümü Youtube'a yüklesinler de izleyeyim.Hiç bir dizide eski tad yok böyle yani 15 bölüm sonrası hep bozuluyor
Reyting işte dizilerin ne kadar izlendiği ölçüyor.Bu rtg ne anlama geliyor öğrenmem lazım reyting sanıyordum demekki farklı anlamı olabilir
Hayır tvde yazandan bahsediyorumReyting işte dizilerin ne kadar izlendiği ölçüyor.
Trt direk yüklüyor o konuda harikaAynen Ama yine de izlettiriyor kendini, bölümü Youtube'a yüklesinler de izleyeyim.
Aynen Keşke diğer kanallar da öyle olsa.Trt direk yüklüyor o konuda harika
Vpn sayesinde diğer kanallardakileri görebiliyorumAynen Keşke diğer kanallar da öyle olsa.
Onu bilmiyorum ilk defa sende duydumHayır tvde yazandan bahsediyorum
Kurcalamaya gidicem bakalım ne çıkıcakOnu bilmiyorum ilk defa sende duydum
Kanal D özellikle bu konuda berbat sanki öyle reyting alıyorAynen Keşke diğer kanallar da öyle olsa.
Aman bozma TvyiKurcalamaya gidicem bakalım ne çıkıcak
Evet ama onlar tekrarları TV'den izlesinler diye Türkiye'ye kapalı yüklüyorlar. Bölümden bir ay geçince açıyorlar.Vpn sayesinde diğer kanallardakileri görebiliyorum
Zalim İstanbul'u gidip mecbur sitesinden izliyordum.Kanal D özellikle bu konuda berbat sanki öyle reyting alıyor
Kanald tvde tutsun diye yüklemiyor saçmalıkKanal D özellikle bu konuda berbat sanki öyle reyting alıyor
Bakalım sonucu yazıcamAman bozma Tvyi
Final olunca Avşar film yüklemedi mi? Yükledi biliyordum.Evet ama onlar tekrarları TV'den izlesinler diye Türkiye'ye kapalı yüklüyorlar. Bölümden bir ay geçince açıyorlar.
Zalim İstanbul'u gidip mecbur sitesinden izliyordum.
Yayınlandığı günün akşamı izliyordum bölümleri. Final olunca değil.Final olunca Avşar film yüklemedi mi? Yükledi biliyordum.
Dum ekine dikkat etmeyince şu an sandım site işkenceYayınlandığı günün akşamı izliyordum bölümleri. Final olunca değil.
Tek part halinde de değil bölümler, üstelik aşırı reklam var. Bazen reklam engelleyici bile işe yaramıyor.Dum ekine dikkat etmeyince şu an sandım site işkence
Ben bir ara Afili Aşk için mecbur kalmıştım sinir etti sonra YouTube vpn ile olduğunu öğrendim onu da bir kaç hafta sonra kaldırıyor. Hâlâ da yok. İndirip izliyordum rahatTek part halinde de değil bölümler, üstelik aşırı reklam var. Bazen reklam engelleyici bile işe yaramıyor.