Ne linki atayım ben sanki biliyorum konuyuBakacağım link at.![]()
Ne linki atayım ben sanki biliyorum konuyuBakacağım link at.![]()
Hangi dönem geçen yıl mı?Ne linki atayım ben sanki biliyorum konuyu![]()
Trabzonspor birinci olmasın diye totem oluşturmuşsun ama yeterli olmamışYine nasıl bir totem peşindeydik acaba o dönem![]()
2021 yazıyor görmedin miHangi dönem geçen yıl mı?![]()
Doğru Trabzonspor'un şampiyon olduğu sezon. Neyi avatar yapsak uğursuzluk getirdiğimiz için onları durdurmak için öyle bir yola gitmiştik ama o da işe yaramamıştıTrabzonspor birinci olmasın diye totem oluşturmuşsun ama yeterli olmamış![]()
Nerde yazıyor la ?2021 yazıyor görmedin mi
Doğru Trabzonspor'un şampiyon olduğu sezon. Neyi avatar yapsak uğursuzluk getirdiğimiz için onları durdurmak için öyle bir yola gitmiştik ama o da işe yaramamıştıZaten iyi ki de yaramamış. O sezon biz 13. bitirmişiz. Trabzonspor'un şampiyonluğunu engellesek Fenerbahçe şampiyon olacakmış bu sefer
![]()
Dosinin benden yaptığı alıntıdaNerde yazıyor la ?![]()
Allah kolaylık versin.Dosinin benden yaptığı alıntıda![]()
Anladım canım.Allah kolaylık versin.
Şimdi alıntının içinde tarih bakmaya çalışacak
@12.Adam , 80 numaralı mesaja git. Yazıldığı tarihten kontrol et. Dahada anlamazsan boşver gitsin![]()
Allah kolaylık versin.
Şimdi alıntının içinde tarih bakmaya çalışacak
@12.Adam , 80 numaralı mesaja git. Yazıldığı tarihten kontrol et. Dahada anlamazsan boşver gitsin![]()
Araştırsın kendi bulsun dedim ben deAnladım canım.![]()
Bence anlamış gibi yapmıştır ama neyseAraştırsın kendi bulsun dedim ben deNeyse çözülmüş mesele
![]()
Yok yahu vallahi anladım, totem gereği Ts avatarı yapmış Utku beyciğim.Bence anlamış gibi yapmıştır ama neyse
Klasik 12.Adam![]()
Paramparçayım…Yok bu avatar bana yaramadı hemen fırlatmam gerekiyoronu taktım takalı uğraştırıcı konulara el attım
Ekli dosyayı görüntüle 131431
@Yakamoz-Asi @12.Adam @BARON疼痛 @Bully
Saatlerce dolandık. Burayada kayıt ettik. Yeterli
Bu kedi niye mahsun duruyor?Saatlerce dolandık. Burayada kayıt ettik. Yeterli![]()
Bu hafta mesajlarda zirvedesinYok bu avatar bana yaramadı hemen fırlatmam gerekiyoronu taktım takalı uğraştırıcı konulara el attım
Bilemiyorum. Hiç bakmadım. Kısmet artıkBu hafta mesajlarda zirvedesinBugün çaba göstermeyeceğim geçen haftaki gibi, şu durumu yaşayalım da kurtulalım artık
Zaten çaba göstersem de yetişemem gibi
![]()
Yok bu avatar bana yaramadı hemen fırlatmam gerekiyoronu taktım takalı uğraştırıcı konulara el attım