Yasak olabilir reis ben buranın kurallarını bilmiyorum ama futbol temalı 1 forum 😀Forumun adı nedir?![]()
Yasak olabilir reis ben buranın kurallarını bilmiyorum ama futbol temalı 1 forum 😀Forumun adı nedir?![]()
Özelden yaz.Yasak olabilir reis ben buranın kurallarını bilmiyorum ama futbol temalı 1 forum 😀
Kedi görünümlü tatlı köpeğe denk gelmemiştim ben hiç
Bu avatarım en uzun süreli kalan avatarımdı yanılmıyorsam. Bu yada maskeli olandan biri. Ona yakında geri dönerim yine.Kedi görünümlü tatlı köpeğe denk gelmemiştim ben hiçBir süre de böyle takıl bakalım
![]()
Gerçekten de çok tatlı bir avatar, ödülü hak etmişBu avatarım en uzun süreli kalan avatarımdı yanılmıyorsam. Bu yada maskeli olandan biri. Ona yakında geri dönerim yine.
Bu avatarla ile üst üste en iyi avatarı üye ünvânı almıştım![]()
Gerçekten de çok tatlı bir avatar, ödülü hak etmişSen her daim güzel avatar seçiyorsun zaten
![]()
Totem veya İDDAA yüzündendir.Bir zamanlar bu gözler bunlarıda görmüş@MasacRE
Galiba rekor buymuş @Bully en az 3 senelikmişavatarimdan uzak dur @Sherlock (seninki bulanik göz agritiyor, bari düzgün kopyalasaydin)
Ekli dosyayı görüntüle 119897
kedi sanıyordum uzun süre. Sonra gerçekle yüzleştimTotem veya İDDAA yüzündendir.
Uzaktan kuzuya benziyor.
Totem veya İDDAA yüzündendir.
Uzaktan kuzuya benziyor.
Kuzu görünümlü tatlı köpek de diyebilirizGaliba rekor buymuş @Bully en az 3 senelikmişkonuda gezindim.
Vay be 3 sene sonra değişmişim. Kediye arada ara veriyordum ama bu değişmedi. Sadece Sherlock kopyalayınca boynuna D eklemiştim. O da bir yerlerde kayıtlı
------
kedi sanıyordum uzun süre. Sonra gerçekle yüzleştim![]()
Hangi ara fikir aldım? Eski zamanları mı diyorsun?Kuzu görünümlü tatlı köpek de diyebiliriz
3 sene çok uzun süre maşallahAvatarı seçerken benden de fikir almıştın hangisi olsun diye
Yakında geçersin sen yine D'li avatara
![]()
Sen bir avatarı en fazla kaç ay kullanıyorsun ?Kuzu görünümlü tatlı köpek de diyebiliriz
3 sene çok uzun süre maşallahAvatarı seçerken benden de fikir almıştın hangisi olsun diye
Yakında geçersin sen yine D'li avatara
![]()
Evet eski zamanlarHangi ara fikir aldım? Eski zamanları mı diyorsun?
Kedi mi köpek mi bilmiyorum![]()
Sözlük konusu var bu avatarın. BoşverEvet eski zamanlar
Cidden kedi mi köpek mi karışıkAnket açabilirsin forumda
![]()
Oha sözlük mü?Sözlük konusu var bu avatarın. Boşver![]()
Yine nasıl bir totem peşindeydik acaba o dönemBir zamanlar bu gözler bunlarıda görmüş@MasacRE
Ne biliyim küfür ?Yine nasıl bir totem peşindeydik acaba o dönem![]()
Git bak o dönemki mesajlarımıza çöz bu işiNe biliyim küfür ?![]()
Bakacağım link at.Git bak o dönemki mesajlarımıza çöz bu işi![]()