Yasak olabilir reis ben buranın kurallarını bilmiyorum ama futbol temalı 1 forum 😀Forumun adı nedir?
Yasak olabilir reis ben buranın kurallarını bilmiyorum ama futbol temalı 1 forum 😀Forumun adı nedir?
Özelden yaz.Yasak olabilir reis ben buranın kurallarını bilmiyorum ama futbol temalı 1 forum 😀
Kedi görünümlü tatlı köpeğe denk gelmemiştim ben hiç Bir süre de böyle takıl bakalım
Bu avatarım en uzun süreli kalan avatarımdı yanılmıyorsam. Bu yada maskeli olandan biri. Ona yakında geri dönerim yine.Kedi görünümlü tatlı köpeğe denk gelmemiştim ben hiç Bir süre de böyle takıl bakalım
Gerçekten de çok tatlı bir avatar, ödülü hak etmiş Sen her daim güzel avatar seçiyorsun zatenBu avatarım en uzun süreli kalan avatarımdı yanılmıyorsam. Bu yada maskeli olandan biri. Ona yakında geri dönerim yine.
Bu avatarla ile üst üste en iyi avatarı üye ünvânı almıştım
Bir zamanlar bu gözler bunlarıda görmüş @MasacRE
Gerçekten de çok tatlı bir avatar, ödülü hak etmiş Sen her daim güzel avatar seçiyorsun zaten
Totem veya İDDAA yüzündendir.Bir zamanlar bu gözler bunlarıda görmüş @MasacRE
Galiba rekor buymuş @Bully en az 3 senelikmiş konuda gezindim.avatarimdan uzak dur @Sherlock (seninki bulanik göz agritiyor, bari düzgün kopyalasaydin )
Ekli dosyayı görüntüle 119897
kedi sanıyordum uzun süre. Sonra gerçekle yüzleştim Yada köpek sanıyordum kedi demişlerdi. Kafam karışık dahaTotem veya İDDAA yüzündendir.
Uzaktan kuzuya benziyor.
Totem veya İDDAA yüzündendir.
Uzaktan kuzuya benziyor.
Kuzu görünümlü tatlı köpek de diyebilirizGaliba rekor buymuş @Bully en az 3 senelikmiş konuda gezindim.
Vay be 3 sene sonra değişmişim. Kediye arada ara veriyordum ama bu değişmedi. Sadece Sherlock kopyalayınca boynuna D eklemiştim. O da bir yerlerde kayıtlı
------
kedi sanıyordum uzun süre. Sonra gerçekle yüzleştim
Hangi ara fikir aldım? Eski zamanları mı diyorsun?Kuzu görünümlü tatlı köpek de diyebiliriz
3 sene çok uzun süre maşallah Avatarı seçerken benden de fikir almıştın hangisi olsun diye Yakında geçersin sen yine D'li avatara
Sen bir avatarı en fazla kaç ay kullanıyorsun ?Kuzu görünümlü tatlı köpek de diyebiliriz
3 sene çok uzun süre maşallah Avatarı seçerken benden de fikir almıştın hangisi olsun diye Yakında geçersin sen yine D'li avatara
Evet eski zamanlarHangi ara fikir aldım? Eski zamanları mı diyorsun?
Kedi mi köpek mi bilmiyorum
Sözlük konusu var bu avatarın. BoşverEvet eski zamanlar
Cidden kedi mi köpek mi karışık Anket açabilirsin forumda
Oha sözlük mü?Sözlük konusu var bu avatarın. Boşver
Yine nasıl bir totem peşindeydik acaba o dönemBir zamanlar bu gözler bunlarıda görmüş @MasacRE
Ne biliyim küfür ?Yine nasıl bir totem peşindeydik acaba o dönem
Git bak o dönemki mesajlarımıza çöz bu işiNe biliyim küfür ?
Bakacağım link at.Git bak o dönemki mesajlarımıza çöz bu işi