En Son Kullandığınız Avatar / Profil Resminiz?

Rose Mcİver 🥰

article_aligned@3x.jpg

Kedi görünümlü tatlı köpeğe denk gelmemiştim ben hiç :A Bir süre de böyle takıl bakalım :A
Bu avatarım en uzun süreli kalan avatarımdı yanılmıyorsam. Bu yada maskeli olandan biri. Ona yakında geri dönerim yine.

Bu avatarla ile üst üste en iyi avatarı üye ünvânı almıştım :A

Bu avatarım en uzun süreli kalan avatarımdı yanılmıyorsam. Bu yada maskeli olandan biri. Ona yakında geri dönerim yine.

Bu avatarla ile üst üste en iyi avatarı üye ünvânı almıştım :A
Gerçekten de çok tatlı bir avatar, ödülü hak etmiş :A Sen her daim güzel avatar seçiyorsun zaten :A

avatarimdan uzak dur @Sherlock (seninki bulanik göz agritiyor, bari düzgün kopyalasaydin :A )

Ekli dosyayı görüntüle 119897
Galiba rekor buymuş @Bully en az 3 senelikmiş :A konuda gezindim.
Vay be 3 sene sonra değişmişim. Kediye/ köpeğe arada ara veriyordum ama bu değişmedi. Sadece Sherlock kopyalayınca boynuna D eklemiştim. O da bir yerlerde kayıtlı
------

Totem veya İDDAA yüzündendir. :A
Uzaktan kuzuya benziyor.
kedi sanıyordum uzun süre. Sonra gerçekle yüzleştim :A Yada köpek sanıyordum kedi demişlerdi. Kafam karışık daha :A
------

Kedi mi köpek mi daha emin değilim :F

Son düzenleme:
Totem veya İDDAA yüzündendir. :A
Uzaktan kuzuya benziyor.

Galiba rekor buymuş @Bully en az 3 senelikmiş :A konuda gezindim.
Vay be 3 sene sonra değişmişim. Kediye arada ara veriyordum ama bu değişmedi. Sadece Sherlock kopyalayınca boynuna D eklemiştim. O da bir yerlerde kayıtlı
------

kedi sanıyordum uzun süre. Sonra gerçekle yüzleştim :A
Kuzu görünümlü tatlı köpek de diyebiliriz :A

3 sene çok uzun süre maşallah :A Avatarı seçerken benden de fikir almıştın hangisi olsun diye :A Yakında geçersin sen yine D'li avatara :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

3 sene çok uzun süre maşallah :A Avatarı seçerken benden de fikir almıştın hangisi olsun diye :A Yakında geçersin sen yine D'li avatara :A
Hangi ara fikir aldım? Eski zamanları mı diyorsun? :A
Kedi mi köpek mi bilmiyorum :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam

Sen bir avatarı en fazla kaç ay kullanıyorsun ? :A