Diziyi izlemiyorum ama sadece Cüneyt Arkın'ın sahnelerine bakacağım. Yaşıma bakma abla eski Türk filmlerini günümüz filmlerinden fazla izlemişimdir.
Diziye de bak ya
Diziyi izlemiyorum ama sadece Cüneyt Arkın'ın sahnelerine bakacağım. Yaşıma bakma abla eski Türk filmlerini günümüz filmlerinden fazla izlemişimdir.
Seksenler'i unuttum.Her gün haber öncesi ona da bakıyorum.
Eski Türk filmlerinin yerini hiç biri tutmaz.Pandemi de Cüneyt Arkın'ın, Kemal Sunal'ın hiç izlemediğim filmleri olduğunu fark ettim. Onları izledim, şimdi ki filmler yanından geçemez o filmlerin.
Yok abla tarihi çok severim aslında ama hiç tarih dizisi bakmam. Ayrıca koyarlarsa Öğretmene bakarım fazla dizi bakmak da istemiyorum final senemde.Diziye de bak ya![]()
Yok abla tarihi çok severim aslında ama hiç tarih dizisi bakmam. Ayrıca koyarlarsa Öğretmene bakarım fazla dizi bakmak da istemiyorum final senemde.
Öyle abla bu sene bitsin bir kaç tane diziyi netten izleyeceğim yazın. Şu an sadece TV'den Hekimoğluna bakıyorum vaktim olursa öğretmen gelince ona bakarım onun dışında boş olursam veya vakit olduğu zaman belki Menajerimi Ara (netten bakarım gibi) Çukur Arka Sokaklar.Hee tmm ablacım okul daha önemli tabii![]()
Birine netten bakabilirsin YouTubeda var galiba ikisi de.Bunu izlerdim de benim adım melek ile ikisi aynı gün nasıl yaparım hiç bilmiyorum birini elemem lazım![]()
Kuruluş iyi reyting aldığı için BAM a reyting kazandırmak daha mantıklı ama bıkarım sıkılırım diye elemem lazım dedimBirine netten bakabilirsin YouTubeda var galiba ikisi de.
Ö
Öyle abla bu sene bitsin bir kaç tane diziyi netten izleyeceğim yazın. Şu an sadece TV'den Hekimoğluna bakıyorum vaktim olursa öğretmen gelince ona bakarım onun dışında boş olursam veya vakit olduğu zaman belki Menajerimi Ara (netten bakarım gibi) Çukur Arka Sokaklar.
Evinde reyting ölçen alet yoksa reytinge etkin yokKuruluş iyi reyting aldığı için BAM a reyting kazandırmak daha mantıklı ama bıkarım sıkılırım diye elemem lazım dedim![]()
Benim Adım Melek'i bırakıp Öğretmen'e bak. O daha iyi.Bunu izlerdim de benim adım melek ile ikisi aynı gün nasıl yaparım hiç bilmiyorum birini elemem lazım![]()
Evet abla corona falan okul da açılmadı ama kurslara izin verdi MEB ona gidiyorum.Üni sınavına gireceksin dimi
Tvnın bır kosesinde reyting felan var ama bilmiyorum alet yok rtg olarak yazıyorEvinde reyting ölçen alet yoksa reytinge etkin yok
Yok ya BAM daha güzelBenim Adım Melek'i bırakıp Öğretmen'e bak. O daha iyi.Ya da Doğduğun Ev Kaderindir.
![]()
Reyting ölçümde kullanılan ailelerden değilse muhtemelen değilsin gibi çoğu kişinin gibi katkın yokTvnın bır kosesinde reyting felan var ama bilmiyorum alet yok
İlk sezon ilk bölümleri daha iyiydi, bende izliyorum ama ilk bölümlerin tadı yok...Yok ya BAM daha güzel![]()
Ben yeni tvlerin içinde oluyor sanıyordum rtg yazanı da ölçüyor sanıyordum valla öğrenmiş oldum teşekkür ederim cahil dicen şimdiReyting ölçümde kullanılan ailelerden değilse muhtemelen değilsin gibi çoğu kişinin gibi katkın yok10 bin 20 bin aileyle falan ölüyorlar. Onlarında aleti oluyor özel kumandası oluyor
Evet abla corona falan okul da açılmadı ama kurslara izin verdi MEB ona gidiyorum.
Hiç bir dizide eski tad yok böyle yani 15 bölüm sonrası hep bozuluyorİlk sezon ilk bölümleri daha iyiydi, bende izliyorum ama ilk bölümlerin tadı yok...
Yo gayet normal hatta bilen kişi sayısı az eskiden ben de öyle sanıyordumBen yeni tvlerin içinde oluyor sanıyordumrtg yazanı da ölçüyor sanıyordum valla öğrenmiş oldum teşekkür ederim
cahil dicen şimdi
![]()