Kuruluş: Osman - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | ATV

Seksenler'i unuttum. :A Her gün haber öncesi ona da bakıyorum.

Eski Türk filmlerinin yerini hiç biri tutmaz. :( Pandemi de Cüneyt Arkın'ın, Kemal Sunal'ın hiç izlemediğim filmleri olduğunu fark ettim. Onları izledim, şimdi ki filmler yanından geçemez o filmlerin.

He doğru izliyordun sen :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ö
Hee tmm ablacım okul daha önemli tabii :D
Öyle abla bu sene bitsin bir kaç tane diziyi netten izleyeceğim yazın. Şu an sadece TV'den Hekimoğluna bakıyorum vaktim olursa öğretmen gelince ona bakarım onun dışında boş olursam veya vakit olduğu zaman belki Menajerimi Ara (netten bakarım gibi) Çukur Arka Sokaklar.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bunu izlerdim de benim adım melek ile ikisi aynı gün nasıl yaparım hiç bilmiyorum birini elemem lazım :A

Ö
Öyle abla bu sene bitsin bir kaç tane diziyi netten izleyeceğim yazın. Şu an sadece TV'den Hekimoğluna bakıyorum vaktim olursa öğretmen gelince ona bakarım onun dışında boş olursam veya vakit olduğu zaman belki Menajerimi Ara (netten bakarım gibi) Çukur Arka Sokaklar.

Üni sınavına gireceksin dimi

Tvnın bır kosesinde reyting felan var ama bilmiyorum alet yok
Reyting ölçümde kullanılan ailelerden değilse muhtemelen değilsin gibi çoğu kişinin gibi katkın yok :A 10 bin 20 bin aileyle falan ölüyorlar. Onlarında aleti oluyor özel kumandası oluyor

Reyting ölçümde kullanılan ailelerden değilse muhtemelen değilsin gibi çoğu kişinin gibi katkın yok :A 10 bin 20 bin aileyle falan ölüyorlar. Onlarında aleti oluyor özel kumandası oluyor
Ben yeni tvlerin içinde oluyor sanıyordum rtg yazanı da ölçüyor sanıyordum valla öğrenmiş oldum teşekkür ederim cahil dicen şimdi :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24