Aynen bu arada 3 kişi oldukFransa zor bi ihtimal Azerbrycan a gidebilir
Aynen bu arada 3 kişi oldukFransa zor bi ihtimal Azerbrycan a gidebilir
Aga bu ne ya inanılmaz benziyor resmen o hain sandım"Kurtlar Vadisi Vatan"'ın en zor rolü!
Yücel Erten “Kurtlar Vadisi Vatan”daki performansıyla göz dolduracak!
Filmde, belki de birçok oyuncunun hayat vermeye çekineceği bir karakteri canlandıran Erten, duruma profesyonel yaklaştığını söyledi.
Türkiye’nin en uzun soluklu aksiyon dizisinin 5. sinema filminde, usta oyuncu Yücel Erten, darbe girişiminin arkasındaki “Muhterem” karakterini canlandırıyor.
Polat Alemdar ve arkadaşlarının heyecan dolu macerasını 105 dakikalık bir aksiyon ile beyazperdeye taşıyan “Kurtlar Vadisi Vatan” geri sayıma başladı.
Sevilen oyuncu Necati Şaşmaz'ın başrolünde oynadığı, Pana Film yapımı “Kurtlar Vadisi Vatan” 29 Eylül’de sinemalarda!
aga ben yine bir reklam göremiyorumAga bu ne ya inanılmaz benziyor resmen o hain sandımoyuncu seçimi müthiş olmuş resimleri görünce iyice heycan bastı beni filmin mükemmel olacağı kesin
29 eylülde Allah ın izniyle yerimizi alacağız
aynen 2.fragman olayların başlangıcını anlatım ile yayınlanmalıydı bence 3 olmasa bileFilmden gişe beklemiyorum. Diğer 3 filmden daha az izlenir gibi. Reklam 0 malesef. Şimdiye kadar 3.tanıtımın gelmiş olması televizyon da da bolca reklam dönüyor olması lazımdı. Yapamıyorlarsa bıraksınlar rezil etmesinler.
'Kurtlar Vadisi Vatan' filminde FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'i canlandıran tiyatrocu Yücel Erten "En zor rolüm. Duruma profesyonel yaklaştım" dedi.
29 Eylül'de gösterime girecek 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminde 15 Temmuz Darbe Girişimi anlatılıyor. Tiyatrocu Yücel Erten filmde FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'i canlandırdı.
"EN ZOR ROLÜM"
Terörist başının filmdeki adı 'Muhterem'. Yücel Erten "En zor rolüm. Duruma profesyonel yaklaştım" dedi. (Posta)
Ben de görmedim panolarda falan aga hiç afiş. Cidden reklam konusunda sınıfa kalıyorlar. Gişeye yansıyacaktır. İnsan arada bi parayla TT filan yaptırır. Pana cidden işi bilmiyor ya. Çağın gerisinde kaldılar.
Daha tv de de bir reklam oldugunu gormedim ; istedigin kadar iyi film yap boyle olmazBen de görmedim panolarda falan aga hiç afiş. Cidden reklam konusunda sınıfa kalıyorlar. Gişeye yansıyacaktır. İnsan arada bi parayla TT filan yaptırır. Pana cidden işi bilmiyor ya. Çağın gerisinde kaldılar.
Daha tv de de bir reklam oldugunu gormedim ; istedigin kadar iyi film yap boyle olmaz
Bugün dışardaydım Ankara'da bayağı afişi var hatta Kızılay'ın merkezindeki iki elektronik bilboarda fragmanı dönüyor.Aga reklam namına hiçbir şey yok foxta başlayacak kayıtdışı dizisinin afişleri bütün istanbulda ama kurtlar vadisi vatanla ilgili hiçbir emare yok
Nerde afiş var aga bende kızılayda gezdim gün boyu 😀 elektronik bilboarda evet dogru 5 saniyelik afişi çikiyo kizilay metro istasyonunda da ayni sekilde ama yetmezBugün dışardaydım Ankara'da bayağı afişi var hatta Kızılay'ın merkezindeki iki elektronik bilboarda fragmanı dönüyor.
O zaman karşılaşmışızdır.Nerde afiş var aga bende kızılayda gezdim gün boyu 😀 elektronik bilboarda evet dogru 5 saniyelik afişi çikiyo kizilay metro istasyonunda da ayni sekilde ama yetmez
Istanbulda hiçbir şey görmedim aga hergun metro tramvay otobüse binerim yok hiçbirşeyBugün dışardaydım Ankara'da bayağı afişi var hatta Kızılay'ın merkezindeki iki elektronik bilboarda fragmanı dönüyor.
Aynen aga kayitdisinin afisi epey var duraklarda istanbul ankara boyleyse digerlerini zaten dusunmeyelimAga reklam namına hiçbir şey yok foxta başlayacak kayıtdışı dizisinin afişleri bütün istanbulda ama kurtlar vadisi vatanla ilgili hiçbir emare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?