Vay be bende kazanacağımı düşünüyordum olmadı yorum baya beğeni almıştı hatta adminde beğenmişti ama posteri alamadık hayırlı olsun agaSonunda aldım afişi 😉 Gerçi kargo biraz yıpratmış ama oda yeter, Ustanın imzasını kaptım
Vay be bende kazanacağımı düşünüyordum olmadı yorum baya beğeni almıştı hatta adminde beğenmişti ama posteri alamadık hayırlı olsun aga
Sen nerde oturuyodun işe bak bizden önce izleyecen 😀FRANSAYAA GELİYORR EVETTTT OHHH
Mulhouse'daSen nerde oturuyodun işe bak bizden önce izleyecen 😀
Okul varya benim daha , sınav olmazsa 28 eylülde varsa artık 29-30'da giderim hayırlısıyla ustamızı izlemeyeİyisin hadi bizden önce izle 😀
izle tabi yalnız gitme bi grup ayarlar öyle git iyi olur 😀Okul varya benim daha , sınav olmazsa 28 eylülde varsa artık 29-30'da giderim hayırlısıyla ustamızı izlemeye
Öyle çok kişiyle takılmıyom ama 2 kişi olduk bile belki 3.cu gelcekizle tabi yalnız gitme bi grup ayarlar öyle git iyi olur 😀
3.ayarlayabilirsen ayarla ne kadar kalabalık olursa o kadar iyi olurÖyle çok kişiyle takılmıyom ama 2 kişi olduk bile belki 3.cu gelcek
3.ayarlayabilirsen ayarla ne kadar kalabalık olursa o kadar iyi olur
Fransa zor bi ihtimal Azerbrycan a gidebilirUsta galaysa gelse bize keşke
koriş ve nöroya kötülük yaptığı günler nedeniyle bu filme girdi ceza olarak ; ama sonradan bizimle barıştığı için ödül olarak filmden sonra kariyere yükselişe geçebilir@xemrexxx Pis Yasemin'i çok seviyordun. Düşman ekibin filmini tercih etmiş. Ne düşünüyorsun.
koriş ve nöroya kötülük yaptığı günler nedeniyle bu filme girdi ceza olarak ; ama sonradan bizimle barıştığı için ödül olarak filmden sonra kariyere yükselişe geçebilir
Düşman ekip ne la israil mi çekiyor filmi@xemrexxx Pis Yasemin'i çok seviyordun. Düşman ekibin filmini tercih etmiş. Ne düşünüyorsun.
Düşman ekip ne la israil mi çekiyor filmi
Pampiş ne la iyice vıcık oldunuz panpaya rahmet okutmayınSmileylere dikkat edip algılayalım pampiş. Sen bugün xantier'e qral şakası yaptın ya bende X'li Emre'ye şaka yaptım. Senin ciddiye alacağın bir şey degil.