Vay be bende kazanacağımı düşünüyordum olmadı yorum baya beğeni almıştı hatta adminde beğenmişti ama posteri alamadık hayırlı olsun agaSonunda aldım afişi 😉 Gerçi kargo biraz yıpratmış ama oda yeter, Ustanın imzasını kaptım
Vay be bende kazanacağımı düşünüyordum olmadı yorum baya beğeni almıştı hatta adminde beğenmişti ama posteri alamadık hayırlı olsun aga![]()
Sen nerde oturuyodun işe bak bizden önce izleyecen 😀FRANSAYAA GELİYORR EVETTTT OHHH
Mulhouse'daSen nerde oturuyodun işe bak bizden önce izleyecen 😀
Okul varya benim daha , sınav olmazsa 28 eylülde varsa artık 29-30'da giderim hayırlısıyla ustamızı izlemeyeİyisin hadi bizden önce izle 😀
izle tabi yalnız gitme bi grup ayarlar öyle git iyi olur 😀Okul varya benim daha , sınav olmazsa 28 eylülde varsa artık 29-30'da giderim hayırlısıyla ustamızı izlemeye
Öyle çok kişiyle takılmıyom ama 2 kişi olduk bile belki 3.cu gelcekizle tabi yalnız gitme bi grup ayarlar öyle git iyi olur 😀
3.ayarlayabilirsen ayarla ne kadar kalabalık olursa o kadar iyi olurÖyle çok kişiyle takılmıyom ama 2 kişi olduk bile belki 3.cu gelcek
3.ayarlayabilirsen ayarla ne kadar kalabalık olursa o kadar iyi olur
Fransa zor bi ihtimal Azerbrycan a gidebilirUsta galaysa gelse bize keşke
koriş ve nöroya kötülük yaptığı günler nedeniyle bu filme girdi ceza olarak ; ama sonradan bizimle barıştığı için ödül olarak filmden sonra kariyere yükselişe geçebilir@xemrexxx Pis Yasemin'i çok seviyordun. Düşman ekibin filmini tercih etmiş. Ne düşünüyorsun.![]()
koriş ve nöroya kötülük yaptığı günler nedeniyle bu filme girdi ceza olarak ; ama sonradan bizimle barıştığı için ödül olarak filmden sonra kariyere yükselişe geçebilir![]()
Düşman ekip ne la israil mi çekiyor filmi@xemrexxx Pis Yasemin'i çok seviyordun. Düşman ekibin filmini tercih etmiş. Ne düşünüyorsun.![]()
Düşman ekip ne la israil mi çekiyor filmi![]()
Pampiş ne la iyice vıcık oldunuz panpaya rahmet okutmayınSmileylere dikkat edip algılayalım pampiş.Sen bugün xantier'e qral şakası yaptın ya bende X'li Emre'ye şaka yaptım. Senin ciddiye alacağın bir şey degil.
![]()