Kurtlar Vadisi Set Resimleri(YENİ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen öyleyarın akşam cümbüş var buralarda aman ha takas kardeş gaza gelıpte banlanma

- - - Ekleme - - -

İnşallah aga :d

- - - Ekleme - - -

Aga intikam 10 dk özet veriyo sadece

öyle mi pekı gecen hafta 10 dakıka mı verdı özeti

Aga ceza puanım 0.banlanmam imkansız :d

- - - Ekleme - - -

Galiba öyleydi

takas kardeş geçen gün gördüm umutsuz ev kadınları bu hafta 22 30 yazıyordu kanal d de yanı buradan çıkan sonuç ıntıkam özetsiz yayınlanacak olması

10 dk özet sonra reklam sonra bölümün sonuna kadar reklamsız sonra reklam sonra bölümün final kısmı :D Muhtemelen böyle olur.

10 dk özet sonra reklam sonra bölümün sonuna kadar reklamsız sonra reklam sonra bölümün final kısmı :D Muhtemelen böyle olur.

saol kardeş yani vadi özet verirken onlar yenı bölümüyle ekrana gelmelerıne rağmen vadi özetıyle berenın yenı bölümü arasındakı farkın az olması enteresan gercekten beren düşündükleri kadar tutmadı

saol kardeş yani vadi özet verirken onlar yenı bölümüyle ekrana gelmelerıne rağmen vadi özetıyle berenın yenı bölümü arasındakı farkın az olması enteresan gercekten beren düşündükleri kadar tutmadı

Evet. Beren'in rakipleri Vadi ve YST'nin özeti ve Vadi'nin ilk 30 dk'sı.

Vadi'nin rakibi ise YST yeni bölüm ve İntikam'ın son 30 dk.'sı

YST Beren'e darbe vurdu Vadi'de YST'ye :D

YST normalde Vadi'nin reklam aralarında reyting toplayacaktı. Vadi başta bi de sonra reklam verdi. YST nin planı suya düştü :D

aynen öyle kardeş bence bu haftada başında ve sonunda reklam verırler

Yazete nin haberi

Tarih 15 Ocak 2003...
Kurtlar Vadisi'nin ilk yayın günü... Dile kolay tam 10 yıl...
İlk yayınlanmaya başladığından bu yana sahip olduğu tahtı koruyan, 10 yıldır zirveden inmeyen, her bölümü soluksuz izlenen Türkiye'nin tek dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan her geçen gün artıyor.
Haftalardır tartışılan 'Maskeli'nin büyük gizemi bu bölümde ortaya çıkıyor.
İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 178. bölümünde yaşanacaklar:
Polat Alemdar geri mi dönüyor?
Leyla ile konuşan Maskeli'nin Polat olduğunu söylemesiyle dengeler nasıl değişecek? Aksaçlı Adil Bey'in infazı engellenebilecek mi?
Abdülhey - Sencer görüşmesi nasıl sonuçlanacak? Maskeli, Cahit ve Pusat nereye operasyon düzenleyecekler?
Kara ve adamları, Rus Generalin elinden kurtulabilecek mi?

Maskenin arkasındaki gizem ne?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 17 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 178. bölümünde olacak…

maskenin arkasındaki gizem ne sorusu ilginç birçok şeye gebe gibi

aga onun altında bişey arama polat işte

takas kardeş bu soruyu ben sormuyorum özeti soruyor

maskenın arkasındaki gizem sanada ilginç gelmıyor mu ben polattır yada deıldır demıyorum sorulan sorudakı gizemı merak edıyorum

aga sen tecrübelisin biliyosun ki izleyiciyi meraklandırmak için bu tür abartılar haberde yapılır ona bakmaya gerek yok polatın sesini duyduk ve onun polat olduğu kesin tüyolar hep doğru çıkar o polat zaten süprizi pusatla yaptılar daha fazla kafa karıştırmak anlamsız olur maske işi bu bölüm sonu biter

inşallah polattır zaten polat. aga maskeli işi fazla uzarsa sıkar polat olmasında kim olsun? polat biran önce dönmeli özledik artık

öyle olmaz işte bi yerdenn çıkarlarla bu iş yürümez aga mantıklı tek yol maskelinin polat olması