Kurtlar Vadisi Set Resimleri(YENİ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vadi youtubede 115.000 olmuş sadece bir fragmanı...önceden youtubede izleyen olmuyodu vadiyi....rekor geliyor bu hafta..:jump2:

valla ben youtube den hiç izlemem vadiyi yazete yada mynetten izlerim

Oha vadi aştı artık mynette 1 milyonu geçti çoktan

Zaten istesenizde izleyemezsiniz pana siliyo youtube dan

bu hafta tüm sitelerde müthiş izlenmiş fragmanı...aslında pana ile atv doğru dürüst tanıtım yapsalar 10.yıl özel diye iyi gelir sağlarlar ama o kadar düşünmüyolar herhalde....:5:

Aga bilmiyomuydun pana youtube dan gördüğü videoyu sildiriyo yıllardır

valla bilmiyordum ondan youtube den az seyredılıyor

- - - Ekleme - - -

ben hızlı gonzales arkadaşa katılıyorum 10. yıl fragmanı çıkarsalardı epey reklam yaparlardı

aslında fragmanlara değilde internetten izlenmeleri yasaklatırsa tvden izler herkes....reytingleri baya bir artar..:aynen:

Tabi aga mematinin bu şehirdar girdap gülümü 3 milyonu geçmişti sildiler

Tahminimce bu hafta Total'de Vadi'nin özeti Intikam dizisini gececek..

- - - Ekleme - - -

Özet bölümden yüksek reyting bekliyorum.. Tarihi bir bölüm.

İntikam gene geçen haftakine yakın alır. Acun da öyle. Zaten geçen hafta ilk defa 8'in üstüne çıktı özet. Birden geçmesi zor. Ama geçse süper olur :F

Eminmisin ilk defa olduğuna ayrıca aga birdenbire ne olmaz anlamadım özet intikamla aynı zaten ne olmuyo

Kapanır tabi yarım reyting ne aynı kalsa bile onun düşmesiyle geçer sanki reyting 0.1 artıyo

takas kardeş geçen gün gördüm umutsuz ev kadınları bu hafta 22 30 yazıyordu kanal d de yanı buradan çıkan sonuç ıntıkam özetsiz yayınlanacak olması

İnşallah aga :d

- - - Ekleme - - -

Aga intikam 10 dk özet veriyo sadece