Kurtlar Vadisi Set Resimleri(YENİ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tahminim 17.50 üstü alırız

aga belli olmaz polat geliyo ya fırlayabilir hiç belli olmaz

ne gücü ya özetimizle yarışıyolar :D

habertürkün hem gazetesi hemde tv si kurtlar vadisi düşmanıdır hep aleyhine haber yapar .habertürk internet sitesinde vadinin fragmanı an ıtıbarıyla 90 bini geçmiş.bu muazzam bır rakam .bakın bu siteye hiçbir fragman bu sayılara ulaşmamıştır.habertürk sıtesı türkıyede en fazla tıklanan 3. habersitesidir .ben hep takıp ederım habertürkü bu zamana kadar hiçbir fragman bu denlı tıklanmadı bu zamana kadar .yanı bu hafta rekor gelebılır

mynete bakim bi durum ne türkiye nin en büyük sitesi

1.043.580

oha mynette :d ibrahimin öldüğü fragman my de 50 bin izlenmiş vadi 1 milyon daha fazla :d

BAr-cZaCEAABhzW.jpg

mynette hep o rakamlar oluyor zaten ama habertürkte yüzbine yaklaşması acayip enteresan bır olay .teveccü tavan yapmış

aga yazetede 55 bin izlenmiş yazete fragmanı çok geç yayınladı bilerek mi öyle yapıyolar acaba mynette izlensin diye

aga yazetede 55 bin izlenmiş yazete fragmanı çok geç yayınladı bilerek mi öyle yapıyolar acaba mynette izlensin diye

Aga yazete TV açıldı ya orada izlenmiştir bekle link verem

- - - Ekleme - - -

http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-178bolum-fragmani-7088/

566 Bin bak :D

- - - Ekleme - - -

Nese Ben Kaçar

aga zaten 16 aldık bu hafta orası kesin :d yazete tv demek :D haberim yok :d

aynen bu hafta yayına gırdı bıde eskıden dızıde 5 dakıka sonra tekrarını yazetede seyretme ımkanı oluyordu gecen haftadan ıtıbaren ertesı gun öğle saatlerınde verıyorlar

Tahminimce bu hafta Total'de Vadi'nin özeti Intikam dizisini gececek..

- - - Ekleme - - -

Özet bölümden yüksek reyting bekliyorum.. Tarihi bir bölüm.

aynen öyle kardeş bide bişey dikkatimi çekti berenin eski dizileri epey konuşulurdu bütün internet siteleri haber yapardı.ama intikam dizisiyle ilgili hiç haber yok.tutmadımı acaba seyretmedığım için yorum yapamıyorum

Kurtlar Vadisi öyle bir etki yapti ki, bütün gözler ona cevrildi. Biz izleyicisi olarak bile, kendimizden gectik.. Efsane, Efsane diye dedigimiz dizi bu sezon öyle bir imza atti ki, yani... gercekten sözün bittigi yere geldik.

Bize sadice "Helal Olsun" söylemek kaliyor..

Arkadaşlar Yarın Vadicilere ve forumdaki arkadaşlara özel bi fragman çalışması yaptım bomba bişey oldu yarın paylaşıcam bekleyin... :)

Son düzenleme: