Kurtlar Vadisi Pusu TNT'den Ayrıldı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın Süper Moderatörüm, bu işi fazla karıştırmaya gerek yok. artık her sene farklı kanal alıyor bu bir gelenek haline geldi. bu yepyeni sezonda umarim FOX'da olur :)

Haklisin. Bence kesinlikle FOX'ta olmali! Fox için çok iyi gelebilir bu dizi..

Haklisin. Bence kesinlikle FOX'ta olmali! Fox için çok iyi gelebilir bu dizi..
Çok haklısınız efendim :) FOX'a çok iyi gelecektir bu dizi. Böylelikle FOX daha çok ünlü olur :) hem fox'un diğer dizilerini ratingleri de biraz artar :D falan filan xD

İnşallah ATV ye geçer Atv de Ersoysuz SÜPER Bölümler Bizi Bekliyor:DAma Show Tv ye Dönme Olasılığı da Var İnşallah ya Atv Yada Show a Geçer:D İnşallah Fox a Geçmez:DFox Diziyi Batırır Gününü Değiştirir:d

arkadaşlar vadi şu an istediği kanala gider siz rahat olun star perşembe yokları oynuyo show desen vadi gittikten sonra perşembe günleri adeta çöktü atv desen kötü kanal d desen dizisi bitecek ve vadiyle tecavüzsüz baş edemez fox yok zaten yani hazır yüksek reytingli ve çok büyük bi reklam ve gelir bunu herkes ister

Star Olabilir ATVDE tekrar vurguluyorum. Vadinin Atv ile sorunu yoktu sadece sektöre yeni bir kanal kazandırmak için tntye geçmişti ama tnt y.y.b.ticaret oldu :D Gelelim Star Konusuna UEFA maçlarını kaldırdığı an vadiyi kazanabilir ama star yönetimi değişti arkadaşlar Her An KVPyi alabilir :D

arkadaşlar vadi şu an istediği kanala gider siz rahat olun star perşembe yokları oynuyo show desen vadi gittikten sonra perşembe günleri adeta çöktü atv desen kötü kanal d desen dizisi bitecek ve vadiyle tecavüzsüz baş edemez fox yok zaten yani hazır yüksek reytingli ve çok büyük bi reklam ve gelir bunu herkes ister
fox'da olacak bence

Vadinin bence 3 ihtimali var
1. Star
2. Show
3. Trt
Bunlar icinde en yuksek ihtimal Star.
Show olmaz diyorum cubku Show da son zamanlarda Kanal D'nin stratejisini kullaniyor ve dizi almiyor. Oncelikle bu yonden Kanal D'yi ona uyupta dizi almaktan vazgecen Showu tebrik ediyorum
Fox olmaz diyorum cunki Foxun o kadar cok parasi yok dizi alsin. Lale Devrini almis bir tane o da tam cokecekti aldi. Yani cok ucuz almisti. Ayrica Vadi izleyicileri icin de Fox hic iyi olmaz cunki cok kotu bir reklam politikasi var
Star olabilir. Cunku starin parasi cok ce yenilendigi icin transferleri bol yapiyor
Trt olmayabilir cunki o dizileri reyting icin yapmiyor

demek turkıyenın 10 yıllık efsanesını 2 yıl bıtırmek ıcın 3 dklık tecavuz sahnesı yetıyor :)) stvnın dızılerı gıbı bısey yapsak ama tecavuze ugrayanların hıkayesını anlatsa kurtlar 0a vuracak heralde :))

hıcbır dızıde asırı para harcanmaz, vadı en cok takım elbıseye harcıyodur heralde tum transfer gelırlerı ona gıdıyor :))))

gecen yıl atvdeydı gene bırıncı olmuyodu, bu yıl yumurcak tvye gececektır..

Kardeş Haklısın Ama Sezon Sonu En Çok Ciro Yapan Dizi Kurtlar Vadisi Pusuydu ATV'deyken 😉 :D

hıcbır dızıde asırı para harcanmaz, vadı en cok takım elbıseye harcıyodur heralde tum transfer gelırlerı ona gıdıyor :))))

gecen yıl atvdeydı gene bırıncı olmuyodu, bu yıl yumurcak tvye gececektır..
o işler senin gördüğün gibi değil sen vadinin takım elbiselere para mı verdiğini sanıyon :d :d :d :d hepsi sponsor rahat ol :D

demek turkıyenın 10 yıllık efsanesını 2 yıl bıtırmek ıcın 3 dklık tecavuz sahnesı yetıyor :)) stvnın dızılerı gıbı bısey yapsak ama tecavuze ugrayanların hıkayesını anlatsa kurtlar 0a vuracak heralde :))

reytinglere şaibe karıştırdılar yine baş edemediler :d vadi farkı diyelim :D