Kurtlar Vadisi Pusu TNT'den Ayrıldı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Show tv veya Kanal D ye gecmesini isterim ama büyük bir ihtimallr Star tv ye gececek bence

ÖNCELİKLE MERHABA BEN DE YENİ KATILANLARDANIM. starın bu diziyi almasını canı gönülden istiyorum :)

Benimde İçinden Bi Ses Star Dio ! zaten mail attım sitesinden Stara :D

1.Kurtlar Vadisi Pusu
2.Behzat Ç
3.Muhteşem Yüzyıl

Süper Olacaktır eminim :D

show tv olamaz çünkü show tv nin ekonomik durumu iyi değil. Yıllar önce kurtlar vadisini o yüzden kanal d ye kaptırdı , ezeli o yüzden kaptırdı , muhteşem yüzyılı o yüzden kaptırdı fakir oldukları için. Adamlar aksiyon dolu dizi çekiyo patlamalı helikopterli falan doğall olarakta çok para harçıyorlar o yüzden çok para alıyorlar. Şimdi kurtlar vadisinin harcadığı parayla behzat ç nin harcadığı para bir değil demi.

Arkadaslar Vadi TNT den artik kesinlikle ayrilacak. Benim yorumum:

Atv: bence atv ye gecmesi mümkün degil cünkü vadi uaten bu Kanal dan senaryoya cok müdahale edildigi icin ayrildi yani birdaha ayni hatayi yapmaz pana.

Show Tv: KVP ayrildiktan Sonra persembeleri basarili olamiyorlar, Vadi ücretinde indirime giderse olabilir.

Kanal D: Her sezon vadi nin karsisina düsük maliyetli ama iyi reyting Alan dizileri cikariyor o yüzden maliyeti yüksek olan vadi yi almaz.

Star tv: Dogus grubunda hem Para var hemde artik güclü dizileri oldugu günlerde Mac yayinlamiyorlar o yüzden su anda bana göre vadi yi almaya en yakin Kanal Star Tv

Vadi'nin Star Tv'ye geçmesi zor.

Vadi'de Amerika-İsrail karşıtlığı var.

Doğuş Yayın Grubu ise kendini Amerika-İsrail yancılığı ve reklamı yapmaya adamış bir şirket.

Görüş olarak zıtlar ama yine de belli olmaz.

Vadi Star'a geçerse İllüminati'den bir güzel azar işitir Star.:D

Son düzenleme: