Hadi canim? Neyi gercegi yansitmiyor. Burda da ayni seyi diyor iste. Sozlesme bitiyor haziranda yeni kanala geciyor
Birazdan bu haber her tarafda sallanir. Pana Film gereken aciklamayi yapacaktir. Bu haberden sonra, bir cok kanal Vadiyi almak icin siraya girecektir. Dilerim Kanal D'ye gecmez.
Kurtlar Vadisi'nin 10. yılında hangi kanalda olacağı Haziran ayında belli olacaktır.
para için herşeyi yapabilecek gördüğüm en düşük dizilerden bitanesi vadi.
Sende zil takıp oynarsın yalan reytinglere gore atıyon tutuyon işteKanal D asla almaz Vadiyi. Bi kere Kanal D gelecek sezon da Persembeleri oyle bir dizi yayinlayacak ki yine Vadiyi 2ci sirada tutacak. İnsallah Beren Saat bir dizi daha yapar
Kurtlar Vadisi'nin 10. yılında hangi kanalda olacağı Haziran ayında belli olacaktır.
para için herşeyi yapabilecek gördüğüm en düşük dizilerden bitanesi vadi.
Yeni yayın döneminde FOX'da olacak!
Kardeş Ne Yönüyle eleştiriyorsun paraymış ne bilipte ne söylüyorsun kusura bakma ama bilmeden etmeden karalamayın diziyi Vadi Normal Olarak TNT ile devam edecekti ama kanal istifaları ve yayın politikası yüzünden küçülmeye doğru ilerlediler ayrıca TNT anlaşmayı imzalamadı. Lütfen Bilip Bilmeden Karalamayın Hiç bir diziyi :S
Vadinin Fox'a Geçebileceğini Düşünmüyorum. Ama Yeni Starda Olmasını İsterim
süper haber süper son günlerde duyduğum en süper haber işte budur ya geçelim show tv ye o zaman vadiyi görün işte
Vadinin Fox'a Geçebileceğini Düşünmüyorum. Ama Yeni Starda Olmasını İsterim
Neden bu dizi sürekli kanal degistiriyor gerçekten anlamis degilim.
Neden bu dizi sürekli kanal degistiriyor gerçekten anlamis degilim.
aga show a geçsin başka bişey istemiyorum vadi show a çok yakışıyo saati de 21.45 oldu mu görürüm ben kanal d yi
burda vadiyi kötüleyenler vadi o kadar büyük bi dizi ki 5 kanal değiştirmesine rağmen her kanalda zirveye oynuyo her gittiği kanalın en yüksek reytingli dizisidir siz kendinizi kandırın
aga show a geçsin başka bişey istemiyorum vadi show a çok yakışıyo saati de 21.45 oldu mu görürüm ben kanal d yi