Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'de!

Medyaradar ve Uçankuş'ta yayınlandı o yüzden kesin haber yani.

- - - Ekleme - - -

ne polat ölmesi aga polat ölmez rahat ol :D valla show da 20 beklerim ben kesinlikle bomba şeyler yapılacak herşey olabilir
Sezon finalini izleyim de ona göre karar vericem ama herkes öldü diyor. Ben ne yapıyım yazetede ki yorumlarda.

:F

bu habere en çok @Forumdash şaşıracak ben onu çok sevdim atv de olunca vadi ayrılmaz diyodu haklı olarak ama demekki pana o diziyle atv nin gönlünü almış :d

- - - Ekleme - - -

haberi darksaal dışında biri açsaydı kesinlikle emin olmazdım ama darksaal açınca şüphe bile duymuyorum rahatım :d

Diziyi izlemiyorum ama eski kanalına dönmesi iyi olmuş. ATV bu yıl kan kaybedecek gibi. Yeni dizileri pek tutmadı. En çok izlenilen dizilerinden 2 tanesini Show TV'ye kaptırdı. Elinde Karadayı kaldı sadece.

mrt-06 post: 1400477' Alıntı:
Kanalın üst düzeyi 2.5 saat Necati Şaşmaz ve kardeşi ile yemekte konuşup anlaşmışlar.

Ayrıca niye şaşırdın ki ben haberi günler öncesinden duyurmuştum.
Yemekten bir resim:

e72I6zKaHRJ6TDKuYBTdIt1H.jpg

polat hala sakallı adam 8 yıl boyunca sinek kaydı traş oldu bırakında kesmesin bi süre dinlensin yüzü :D yeni sezona sakalsız girecek görürsünüz çekimler başladığında sakalı kesecek öyle girecek :D
ben en çok kaç paraya anlaştılar onu merak ediyorum :d rekor bi ücretmiş ama sır gibi saklanıyormuş

kim ne derse desin vadi show da bi başkadır gerçekten müthiş bi haber
yazete duyurmamış daha ama her yerde var haber :D

mrt-06 post: 1400517' Alıntı:
Bakalım Melih ne diyecek. @XanTier

valla coşacaktır o da :D
bizlerin sesini duyan pana filme sonsuz teşekkürler forumlarda yapılan anketlerde hep show a geçmemizi istiyolardı şimdi çok daha iyi olacak :D

Artık Atv gibi eski saatinde başlamaz gibime geliyo 9.30 9.45 gibi başlar diye tahmin ediyorum:)