Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'de!

şaşırdım açıkçası hiç beklemiyodum show tv biü ve kurtlar vadisiyle iyi bi yükseliş yapar

@takas konuyu görünce göbek atmaya başlar. :D:D

Show TV iyi transferler yapmaya devam ediyor. Show geçen seneki ATV'nin yerine, ATV'de geçen seneki Show'un yerine geçecek gibi görünüyor. :)

Allah ım doğru mu inanamıyorum ya foruma girdim başlığı görünce şaka konusu falan sandım hala inanamıyorum son aylarda aldığım en müthiş haber inanılmaz ya daha dün gece bekir akrep-halo dayı sahnesini hd izlerken show a geçeleim diye iç geçiriyodum süper süper süper hala şoktayım gerçek mi bu haber

lan bu nasıl bi haber off ya sevinçten halay çekicem yemin ediyom yıllardır beklediğim an yuvayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa döndük :D

takas post: 1400468' Alıntı:
Allah ım doğru mu inanamıyorum ya foruma girdim başlığı görünce şaka konusu falan sandım hala inanamıyorum son aylarda aldığım en müthiş haber inanılmaz ya daha dün gece bekir akrep-halo dayı sahnesini hd izlerken show a geçeleim diye iç geçiriyodum süper süper süper hala şoktayım gerçek mi bu haber

@darksaal açtıysa doğrudur bence. :D

takas post: 1400470' Alıntı:
lan bu nasıl bi haber off ya sevinçten halay çekicem yemin ediyom yıllardır beklediğim an yuvayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa döndük :D

Aga sakin ol ve elinde ki klavyeyi yere birak :D

takas post: 1400468' Alıntı:
Kanalın üst düzeyi 2.5 saat Necati Şaşmaz ve kardeşi ile yemekte konuşup anlaşmışlar.

Ayrıca niye şaşırdın ki ben haberi günler öncesinden duyurmuştum.

bu koz değil resmen zirveye adımdır vadi varya show da kesinlikle tavanı delip geçecek 20 reyting bekliyorum eskisi gibi
harbi süper olcak ya yuvaya dönmek dehşet oldu Allah kalbi temiz kullarının dualarını kabul etti bir nevi :D
şimdi show tv yi kimse tutamaz atv nin artık ilk 3 şansı kalmadı en iyi 4.olabilir
o deilde mematinin dizisi perşembe olmasın :kiki: yazık olur :D

mrt-06 post: 1400477' Alıntı:
Kanalın üst düzeyi 2.5 saat Necati Şaşmaz ve kardeşi ile yemekte konuşup anlaşmışlar.

Ayrıca niye şaşırdın ki ben haberi günler öncesinden duyurmuştum.

aga ben de biliyorum adamlar gittikleri kanalla en fazla 1 yıl anlaşma yapıyolar sonrasında en uygun kanala ve en çok parayı verene geçiyolar şimdi saati 21.45 olur diye düşünüyorum ama sanmıyorum 21.00 olur yeni bölüm saati

Show tv'den süpriz transferler bekliyodum ama bukdar büyük bir transfer beklemiyodum açıkcası :biggrin:

ben hemen yazete vadi forumu ve diğer vadi sayfalarına bakayım eminim tüm vadi izleyicileri sevinmiştir :D

mrt-06 post: 1400489' Alıntı:
Polat ölürse reyting düşer ama 20 bekleme bence. @takas

ne polat ölmesi aga polat ölmez rahat ol :D valla show da 20 beklerim ben kesinlikle bomba şeyler yapılacak herşey olabilir