Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'de!

atv bu sene dibi boylayacak gibi biü-vadi neyse de esra eroldan geldi en büyük darbe :)
show tv şimdilik iyi gidiyor ihsan varol-vadi-biü:)

umarım star ın konumuna düşmezler de kendi projelerini üretmeye başalrlar kısa sürede :) @Lordly e katılacağım aklıma gelmezdi medyada adamalr tekel oluşturdu resmen al gülüm ver gülüm yapıyorlar bir kanal d ile fox kaldı 7 kanal içinde zaten fox u katmaları da baya zor yandaşları arasına :)

Show Tv'de transfer yapıyor @mrt-06

Benim İçin Üzülme ve Kelime Oyunu diğer kanalların emekleri. Vadiyi saymıyorum çünkü kendi dizisiydi zaten.

atv bu sene dibi boylayacak gibi biü-vadi neyse de esra eroldan geldi en büyük darbe :)
show tv şimdilik iyi gidiyor ihsan varol-vadi-biü:)

umarım star ın konumuna düşmezler de kendi projelerini üretmeye başalrlar kısa sürede :) @Lordly e katılacağım aklıma gelmezdi medyada adamalr tekel oluşturdu resmen al gülüm ver gülüm yapıyorlar bir kanal d ile fox kaldı 7 kanal içinde zaten fox u katmaları da baya zor yandaşları arasına :)

Panpa artık hükümete yakın olmadan bir kanalın ayakta durması imkansız en büyük örneği Show TV belki de en tarafsız kanaldı ama ne hallere getirdiler. Kenan Tekdağ'ın röportajında zaten söyledi kanal siyasetten uzak kalıcak tıpkı Star TV gibi. Ihsan Varol'un transferi de tezi kanıtlıyor eğer ATV veya STV gibi kanal düşünülseydi Ihsan Varol gelmezdi kanala.

Show bu haliyle bile bu diziyi aldığına göre, kvp'nin transfer parası baya yerlere düşmüş olmalı :kiki: :kiki:
Sen Oyle San Show tv Artik Kimseye Borcu Yok Maddi Sikintisi Bile Yok Yonetimde Aciklama Yapti Show tv de Tum Yapimcilarla Calisacaz En Guclu Yapimcilarla Anlastik Dedi Hatta Kendilerinin de Sirketi Var C Yapim yani Show Basliyor Bekle Gorceksin

Ok.

( Not : Kelime Oyunu Ciner Medya İç yapımlara ait yarışmadır Ciner Medya istediği kanalında yayınlar. )
ok demen çok normal çünkü kendin Stara söylüyordun.

İsterse Ciner değil Ruhere ait olsun başka kanaldaydı. Benim İçin Üzülme de aynı şekilde. Demeki büyük konuşmamak lazımmış.

Vadi Show Tv'ye geçmesi iyi oldu. A/B'de artık rakibimiz değil. Atv A/B dizilerinin arasında reklam yapıp A/B reytinglerini alıyordu, Showda A/B dizisi kalmadı. :D

İsterse Ciner değil Ruhere ait olsun başka kanaldaydı. Benim İçin Üzülme de aynı şekilde. Demeki büyük konuşmamak lazımmış.

Vadi Show Tv'ye geçmesi iyi oldu. A/B'de artık rakibimiz değil. Atv A/B dizilerinin arasında reklam yapıp A/B reytinglerini alıyordu, Showda A/B dizisi kalmadı. :D

Yıllarca Show TV'nin emeğini sömürdüler ona lafın niye yok acaba.

Star : Haftanın 5 gününü transfer etti.

ATV : Kim Milyoner Olmak İster , Kurtlar Vadisi Pusu , Deli Yürek....

Kanal D : Fatih Dizisi....

FOX : Karagül....

- - - Ekleme - - -

Ayrıca bir grubun iç yapım yarışması istediği kanalında yayınlar. 😉

Zaten rakibiniz değildik şimdi bizi geçmeniz imkansız artık :D

Yıllarca Show TV'nin emeğini sömürdüler ona lafın niye yok acaba.

Star : Haftanın 5 gününü transfer etti.

ATV : Kim Milyoner Olmak İster , Kurtlar Vadisi Pusu , Deli Yürek....

Kanal D : Fatih Dizisi....

FOX : Karagül....

- - - Ekleme - - -

Ayrıca bir grubun iç yapım yarışması istediği kanalında yayınlar. 😉
Fatih ve Karagül mü? :F

yahu Fatih ve Karagül ne ara Showda yayınlandı? Adı geçti sadece. Dizi yapılır kanallar talip olur ve biri alır.

O zaman Eve Düşen Yıldırım da Kanal d'nindi Show Tv çaldı. Güldüm. :F

kanalın adı geçmesi başka orada yayınlanması başka. 😉

Zaten konuşacak bir şey kalmadı, Vadi de Showa geçtiğine göre sen de ram bir vadici oldun, hakaretlerle konuşuyorsun...

Fatih ve Karagül mü? :F

yahu Fatih ve Karagül ne ara Showda yayınlandı? Adı geçti sadece. Dizi yapılır kanallar talip olur ve biri alır.

O zaman Eve Düşen Yıldırım da Kanal d'nindi Show Tv çaldı. Güldüm. :F

kanalın adı geçmesi başka orada yayınlanması başka. 😉

Zaten konuşacak bir şey kalmadı, Vadi de Showa geçtiğine göre sen de ram bir vadici oldun, hakaretlerle konuşuyorsun...
Gülüm ben zaten Vadi'yi izliyorum bu sezon izlemiycem ayrıca. 😉

Adı geçmedi canım kanalla anlaşıldı. Bilmeden mesajlara devam et sen herkesten kendini soğut ben bile senden soğudum sana son mesajımdır.

@xdragxx @darksaal biriniz mesajları silebilri ya da konuyu kşilitleyebilir mi daha biraz önce öteki konuda mesajları silindi hala devam ediyorlar gitsinler kumda oynasınlar kanalları ile sıkıldım en üstte bu konuyu görmekten bir bilgi var gibi girip duruyoruz

semre post: 1400742' Alıntı:
Sen Oyle San Show tv Artik Kimseye Borcu Yok Maddi Sikintisi Bile Yok Yonetimde Aciklama Yapti Show tv de Tum Yapimcilarla Calisacaz En Guclu Yapimcilarla Anlastik Dedi Hatta Kendilerinin de Sirketi Var C Yapim yani Show Basliyor Bekle Gorceksin

Sakin ol nedir bi show için bu kadar adrenalin hırs... :kiki: